2022-2023 Sonbahar-Kış Abiye Modelleri

2022-2023 Sonbahar-Kış Abiye Modelleri

İçindekiler

Yoğun hayat ritminde çok sık olmasa bile bir abiye giymek için neden bulur. 2022-2023 sonbahar-kış abiye modelleri modaya  uygun  basit ama çok gösterişli. Basit olması kesinlikle lüks ve cazibesini gölgelemiyor. çok ayrıntılar üzerinde durulduğunu gözlemliyoruz. Bu detaylar tüm görünümü büyüleyici hale getiriyor. 2022 ve 2023 sezonu için parlak dokular ve tek renklerin çok ön planda olduğunu söyleyebilirim. Ayrıca daha şeffaf kumaşlarda çok revaçta olacak. İşte 2022-2023 abiye modası için öneriler…

 

 

2022-2023 Güz-Kış Abiye Trendleri

 

1.Göğüs Dekolteli Abiyeler 2023

Göğüs ve boyun çizgisine vurgu şık gece elbiseleri için önemli bir unsurdur. Bu sezon gerçek en güncel tarz diyebilirim. Abiyelerin uzun olduğunu görebilirsiniz hem bunda sezonun etkisi var hem de daha etkileyici görünmek için bu şekilde uzun tasarımlar yapılmış. Kesimlere baktığımızda da daha basit kesimler seçilmiş.  Ayrıca tek renkler, dantel işlemeli transparan tasarımlar ve parlak stiller moda olacak.

 

2.Asimetrik ve Tek Omzu Açık Abiyeler

Asimetrik kesimler ve tek omzu açık abiyeler 2022 ve 2023 yılına damga vuracak. İlginç bir görsellik oluşturmasının yanında vücut kusurlarını da gizlemek için bire bir bir tasarım. Bu sezon odak noktaları bacak, boyun ve omuzlarda olacak. Harika bir etki için kesinlikle denenilmesi gereken bir stil diyebilirim. Yüksek bel ve omuz açık bu abiye tercihi sizi çok ön plana çıkaracaktır.

 

 

3.Üst Kısmı Dekolteli Tarzlar

Dolabınızı revize yapmanız için zaman geldi geçiyor bile. Bu stilin amacı baştan çıkarıcı ve çekici görünmesini sağlamaktır. Tarzı çok daha rahat ve de karşıdaki kişiyi etkilemek için tasarlanmıştır. Vazgeçilmeziniz olması için çok önemli artıları vardır gerçekten. Moda haftalarında sıklıkla bu tasarımları gördük diyebilirim. Moda öncülerinin değişik bakış açısı diye niteleyebiliriz.

 

Kadife Elbise Modelleri 2020-2021

 

4.Parlak Dokulu Abiye Modelleri 2022-2023

Kıymetli metallerin göz kamaştırıcı parlaklığı olmadan bir abiye koleksiyonu sunulamazdı. Parlaklıkla kalmamış bir ışık etkisi oluşturma amacıyla bu tasarımlar yapılmış. 2022-2023 sezonu için özel bir şeyler hazırlamışlar bunu net bir şekilde görebiliyoruz. Parlak dokulara çiçek ve hayvan baskıları sıklıkla eklenmişti. Bu parçalarla birçok aksesuarda doğru bir şekilde kombine edilmişti. Sizlerde uygun aksesuarlarınızla kombine yapmaya çekinmeyin.

 

 

5.Çift Omuzu Açık Abiye Trendi 2022-2023 Kış

Listenin başında olan olan bir trend. İki omzunda görünmesi gerçekten seksilik unsuru olarak nitelendiriliyor. Zaman değiştikçe de yeni fikirlerin olması sıkıcılıktan kurtulmak içindir. Omuzlar abiyeleri kalabalık göstermeden  maksimum etkiye yaratması için bu şekilde dizayn edilmiştir. Kendinize seksilik katmak istiyorsanız kesinlikle bu tarz bir abiye deneyebilirsiniz.

 

6.V Yaka Stiller

2020 ve 2021 yılında v yakalı abiyelerin çok moda olacağı belli oldu. V yakaların daha derin özellikte olduğunu gördük. V yakalı stillerde kumaş olarak ipek ve kadife kullanılmıştı. Kendi için kısa kollar, fırfırlar ve alışılmadık tarzlar mevcuttu. Ayrıca güzel kombinler yapılarak da kullanılabilir. Moda Kategorimiz İçin Tıklayınız.

 

 

 

 

7.Transparan Siyah Abiye Tarzları

Bu sezon tasarımcılar cesur bir yönelim gösterdiler. Geometrik unsurları ve asimetrik formları bir tarafa bırakarak, vücudumuzu nasıl ön plana çıkarırız bunun için alternatifler sundular. Siyah transparan tarzlar bunun için güzel bir fikirdi. Dantelli, örgülü, işlemeli olanlar en ön plana çıkanlar idi. Zaten siyahsız bir sezon düşünmek olmazdı.

 

 

 

 

 

2022-2023 yılının ana modellerinin üzerinde durduk ve detaylı anlatım yaptık. Kesimler, yaka çizgileri, doku kombinasyonları gibi ana temalar vardı. Klasik stillere eklemeler vardı. Şık bir görünüm için aksesuarlar çok fazla kullanılmıştı. Sizde yukarı verdiğimiz bilgiler ışığında bir abiye seçmelisiniz. Bu şekilde daha iyi görüneceğinizden emin olabilirsiniz.

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?