2022-2023 Sonbahar Kış Renkleri Kombin İpuçları

2022-2023 Sonbahar Kış Renkleri Kombin İpuçları

İçindekiler

Sonbaharın soğuk günlerine girmemizle birlikte hayatımızda birçok değişiklik olmaya başladı. Elbette bunlardan biri de hiç şüphesiz kıyafet tercihlerimiz. Sonbaharın gelmesiyle birlikte hem kıyafet trendleri hem de renk trendleri oldukça değişmiş durumda. Hatta önceki yazılarımızda sizler için 2022 – 2023 sonbahar kış renk trendleri hakkında detaylı bilgiler vermeye çalışmıştık. Bu yazımızda ise hem soğuk sonbahar havalarından bizi koruyacak hem de sonbaharın renkleri ile nasıl harika kombinler yapabiliriz bunun cevabını vermeye çalışacağız.

2022 Sonbahar Kış Trendleri

Sarı Renkler-Hardal

Sonbahara girmemizle beraber etrafımız dökülen ağaç yaprakları ile doldu. Dökülen yapraklar sarı renkleri ile hoş bir görüntü oluşturmaya başladı. Biz de bu sezon o güzel sarı renklerle kombinler oluşturacağız. Özellikle kaban veya paltonuz da sarı tonlarını rahatlıkla kullanabilirsiniz. İçinize ise sarı, turuncu, mor, yeşil renklerde kazaklar tercih edebilirsiniz. Aynı şekilde atkı ve şallarınız da bu renkler de olabilir. Fakat dikkat etmeniz gereken nokta renklerin uyumunu sağlamanız.

sari-palto sari-palto-2

Yeşil Renkler

Sonbahar mevsiminin bir diğer rengi olan yeşil renkleri de kombinlerinizde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Özellikle haki renkleri tercih edebilirsiniz. Yine kabanlarınızda, elbiselerinizde ve eteklerinizde bu rengi kullanabilirsiniz. Ayrıca bu kombinize yine kazakları ekleyebilirsiniz. Kazaklarınızda da diğer sonbahar renklerini kullanarak şık bir kombin oluşturabilirsiniz. Turuncu, mor, kahverengi, sarı renklerde kazaklar tercih edebilirsiniz.

yesil-haki-palto

Kahverengi

Sonbahar ve kış geldiği zaman kahve tonlarını trend duruma gelir ve herkes tarafından beğenilerek tercih edilir. Siz de bu sezon sonbaharın renklerinden kahverengi ile şık kombinler yapabilirsiniz. İsterseniz kabanlarınızda isterseniz de deri ceketleriniz de kahve tonlarını kullanabilirsiniz. Daha önce de belirttiğimiz gibi kış aylarının trend rengi olan kahve tonları bu sene de oldukça trend olacak.

kahverengi-deri-ceket

Mor Renkler

Sonbahar geldiği zaman herkes hem sıcak tutan hem de şık görünen kıyafetler tercih etmek ister. Bunun yanı sıra rahatlıkta önemlidir. İşte bundan dolayı da insanlar kazaklar ve kotlarla rahat ve sıcak tutan kombinler yaparlar. Fakat şık olmak bazen o kadar kolay olamayabiliyor. Tam bu sıra da devreye sonbaharın güzel renklerinden mor tonları giriyor. Kazaklarda ve kabanlarda bir diğer tercih edebileceğiniz sonbahar rengi de mor tonlarıdır. Mor kazağınızın içine giyeceğiniz bir gömlek oldukça şık durmanızı sağlayacaktır. Alt olarak da siyah bir pantolon tercih edebilirsiniz. Ya da mor bir kabanın veya paltonun içine diğer sonbahar renklerini kullanabilirsiniz.

mor-kazak-kombini

Sosyal Medyada Paylaşın:

1 Yorum

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?