2022-2023 Sonbahar-Kış Tırnak Modası

2022-2023 Sonbahar-Kış Tırnak Modası

İçindekiler

Moda haftaları tüm hızı ile yapıldı ve ortaya çok güzel fikirler çıktı. Bugün moda haftalarında tanıtılan 2022-2023 sonbahar-kış tırnak modası fikirlerine bakacağız. Tırnakların görünümü bir bayanın ne kadar bakımı olduğuna işarettir, farklı şekiller ve baskılar eşsiz bir tarz katabilir. Yeni sezonla beraber nasıl fikirler var bunları detaylı bir şekilde derledik. 2023 yılının tırnak modası yeni bakış açıları katacak gibi duruyor. Renklerin çok yoğun olmadığı desen ve baskıların etkin olduğu bir döneme giriş yapıyoruz. Önerilerden esinlenerek kendinize yeni tasarımlar bulabileceksiniz. Hızlı değişen dünyada stabil aynı fikirlerle kalarak sıradanlığı istemiyorsanız 2023 tırnak modası fikirlerine göz atın derim.

 

 

2022-2023 Güz-Kış Tırnak Modası Önerileri

 

1. Fratrend Şık Bir Görünüm

 

tırnak trendleri 2018
2022 yılının tırnak modası

 

Marian Newman’ın tasarladığı Mugler’deki tırnakların karışımı olarak ortaya çıktı. Fransız etkisinde tırnaklar cilalı idi. Sağlıklı bir görünüm olması ise harika idi.

 

2.Tırnaklarda Logo Modası

 

tırnak trendleri
Logolu tırnak tasarımları

 

Bu senenin yeni trendi tırnaklarda logolar. B logosu gibi harf tasarımları küçültülerek tırnaklarda yerini alıyor. Bu şekilde bir logoyla beraber tırnaklarınızı kullanmak istiyorsanız gerekli parlaklığı eklemenizde şarttır.

 

3.Yarı Parlak Tasarımlar

 

 

Essie’nin sonbahar koleksiyonunda özellikle tümden parlak tasarımlar yoktu tam tersine yarı parlaklar stiller mevcuttu. Manikür modelleri daha doğal düzgün ve düzenli idi.

 

 

 

4.Farklı Özgün Detaylar

 

 

Taklit görünümler çok fazla bunun yerine özgün tasarımlar bulmak daha zor. Özellikle renklerin farklı olması tertemiz cilalanmış tırnaklara ilave bir boyut kattı.

 

5.Benzersiz Detaylar

 

 

Trendlerin en basit hali, tırnakların doğal ve iyi bakımlı bırakıldığı ve çok sağlıklı görünümünün engellenmesi içinde sadece bir cila ile kaplanarak daha net bir görünüm verilmişti.

 

6.Cilalı Sade Öneriler

 

 

Cilalı sade hafif pembe görünümler koleksiyonlarda yerini almıştı. Doğal, rafine, parlak ve sık özelliklere sahipti. Güzel manikür için güzel bir öneri olduğunu söyleyebiliriz. Özellikle renklerin hafif kullanılması çok hoş.

 

7.Koyu Renkli Tırnak Tasarımları

 

 

Koyu renkli metalik tasarımlar, sert görünümü yeniden oluştururken maksimum etki sağlamak içinde parlak görünüm eklenmişti. Kış günleri özellikle koyu renkli tasarımlar çok fazla yaygındır bunun içinde daha güzel kullanım sağlar.

 

8.Kırmızı Renk Eğilimi

 

 

Geleneksel cesur kırmızı manikür 2017-2018 sonbahar-kış gösterilerinde canlı ve güzeldi. Kırmızı renkli bu modellere baktığımızda tırnaklar kısa ve biraz yuvarlaktı.

 

9.Gül Rengi Modası

 

 

Koleksiyonun buz kraliçesi temasını yansıtan kurşun tırnak teknisyeni Rebecca Jade Wilson, gül rengi tırnaklar tasarlayarak uç kısımlarına parlak dokunuşlar ekledi. Bu görünüm gerçekten harikulade idi.

 

10.Doğala Yakın Görünümler

 

 

Julien Macdonald “temiz, doğal tırnakları”  bir ayrıntıya gerek duyulmaksızın sade bir şekilde düşünmüştü. Tırnaklar üzerinde güzel oynamalarla güzel tasarımlar hakimdi. Pembe renkle doğal bir görünüm güzel görünüyor.

 

Yaz 2020-2021 İçin En İyi Tırnak Tasarımları

 

11.Gümüş Tonlar Trendi 2023

 

 

Bu trende dokusal gümüş diyoruz. 2023 yılında önemli bir moda haline geleceğini düşünüyoruz. Gümüş saç rengi modasından sonra, gümüş tırnaklarda yerini alacak.

 

12.Elektrik Turuncusu

 

 

Kırmızının tonları diyebiliriz. Elektrik turuncusu özellikle soğuk günleri hareketlendirmek isteyen bayanların tercihi olabilecek gibi duruyor. Özel davetler için tırnaklarınıza bu şekilde bir canlı renk seçmeniz güzel olacaktır.

 

13.Çiçek Detaylı Tırnaklar

 

 

Birden fazla renkli çiçeklerdeki renk görünümünden etkilenerek oluşturulmuş güzel bir tasarım. Siyah zemin üzerine renklerin eklenmesi şık bir detay olarak dikkat çekti.

 

14.Çizgili Ayrıntılar

 

 

Gerçekten bizimde çok beğendiğimiz güzel ayrıntılar bir tırnak modası olduğunu ifade edebilirim. Metalik tonlar üzerine gümüş ince çizgi bir tırnağı sanat harikasına dönüşürmüş gibiydi. Hafif parlak görünümlerde gerçekten çok çok güzeldi. Kesinlikle denemenizi tavsiye ederim.

 

15.Sanat Harikası Görünümlü Tırnak Modası

 

 

Farklı bir tarz olduğunu söyleyebiliriz. Derin mavi renkli tırnaklar ve bunların yanında diğer parmaklarda siyah çizgiler parmaklara daha değişik bir hava katmıştı. Bakalım bunu denemeye cesaret edecek misiniz?

 

Yukarıdaki önerilerin yanında aşağıdaki önerilerde gerçekten harika göz atmanızda fayda var.

Sosyal Medyada Paylaşın:

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?