2023 Koçtaş Avize Modelleri ve Fiyatları

2023 Koçtaş Avize Modelleri ve Fiyatları

İçindekiler

Koçtaş avize almadan önce detayları öğrenin!

Evlerimizdeki bölümlerimiz olan odalarımızın şıklığı çok önemlidir. Bu şıklığı tamamlamak içinde en önemli noktalar avizelerdir. İşte Koçtaş avize bu noktada size çok harika seçenekler sunmaktadır. Geniş marka seçeneği ile kendi evinize uygun modeli bulmanız çok kolaylaşıyor. Bunun yanında renk ve fiyat tercihi ile de herkese hitap ediyor.

Bu kıyaslamadan sonra seçeceğiniz iyi bir aydınlatma ürünü odanızın görünümünü önemli derecede değiştirmektedir. Aydınlatma öğeleri basit ama en etkili görünüm değiştirme yoludur. Bu noktada önemli olan doğru seçimlerdir. Bu konu hakkında diğer detaylara bakalım.

 

 

 

 

Avize Seçiminde Dikkat Edilecek Noktalar

 

  • İlk olarak bu aydınlatma ürününü nerede kullanacaksınız onu belirlemeniz gerekmektedir. Çocuk odası mı, misafir odası mı, oturma odası mı? İşte bu noktalar göre farklı seçimler yapmalısınız. Üç oda türü için aynı seçimler çok yanlış olacaktır. Misafir odası için şık, diğer odalar için daha klasik parça ve renkler daha uygun olacaktır.
  • Son dönemde modern görünümler çok revaçta klasik öğeler yerine daha güne uyan parçaları seçmelisiniz.
  • Renk yelpazesi çok geniş olduğu için kafanız karışabilir bu noktada renge karar verirken mobilyalarınızın ve odalarınızın rengine göre karar verin. Oda ve mobilya rengine uyum sağlayacak tonlar seçin.
  • Desenler çok hoş görünümler verir ama modası çabuk geçer bu noktaya  dikkat ederek tercihler yapın.
  • Markalar çok fazladır bunun içinde daha önce kullanıcı yorumları okuyun ve memnuniyet oranına göre marka seçin.
  • Bütçeniz çok çok önemlidir, bütçenize zarar vermemek için fiyat araştırmasını yapın. Gerek mağazalardan, gerek internet araştırma yaparak en iyiyi en uygun fiyat almaya çalışın. Çünkü zaman zaman farklı kampanyalar düzenlenebiliyor.
  • Defolu, kırık, zarar görmüş ürünler çok fazla satılıyor. Bunun için alım aşamasında kesinlikle kontrol edip öyle teslim alın.

 

 

 

 

Koçtaş Avize Markaları ve Çeşitleri

 

Koçtaş bünyesinde birçok markayı bulundurmaktadır. Bu markaların ürünlerini de uygun fiyat politikası ile satmaktadır. Ayrıca avize çeşitleri de isteğe bağlı olarak değişmektedir. İşte markaları ve çeşitleri;

İşte satılan avize markaları

-Avonni

-Lucea

-Oktay aydınlatma

-Özgür aydınlatma

-Philips

-Modelsa

-Taç

-Brillant

-Yüksel aydınlatma

-Taç avize

-Trio

İşte satışa sunulan avize çeşitleri

-Tekli avizeler

-Çiftli avizeler

-Üçlü avize modelleri

-Dörtlü avize modelleri

-Beşli avize modelleri

-Altı ve üstü avize modelleri

 

 

 

Koçtaş Avize Fiyatları ve Renkleri

 

Fiyat kısmına gelirsek marka bu konuda fiyat aralığı oluşturarak hangi fiyat aralığında üsün istiyorsanız ona göre listeleme yapıp size seçenekler sunuyor. Koçtaş avize fiyatları 299 tl’den başlayıp 29528 tl’ye kadar çıkmaktadır. Bütçenize göre aşağıdaki fiyat aralıklarından da ürünler seçebilirsiniz.

Fiyat aralıkları

  • 299-3960 TL arası avizeler
  • 2961-14552 TL arası avizeler
  • 4653-28944 TL arası avizeler
  • 3945-36036 TL arası avizeler
  • 9237-58028 TL arası avizeler

Bunlarda Koçtaş da karşılaşacağınız fiyat aralığıdır. Size uygun fiyata göre seçimler yaparak modelleri görüp seçimler yapabiliyorsunuz.

Renk seçenekleri ise;

Her yıla özgü renkler ufak tefek değişebiliyor markada buna göre örnekler sunuyor. bu yıl ve gelecek yıl için sunulan renkler ise şöyle: Altın rengi, antik renk ,bakır, beyaz, eskitme, gri, kahverengi, kırmızı, krem, mavi, pembe, sarı, siyahtır.

İlginizi Çekebilir: Dekorasyon Kategorimize Göz Atın!

 

 

 

Nasıl ve Nereden Satın Alabilirim?

 

Birçok şehirde bu markanın mağazaları bulunmaktadır. Genellikle avm bünyelerinde hizmet vermektedirler. Şayet sizin bulunduğunuz ilde bu mağaza yok ise internet üzerinde de beğendiğiniz modeli satın alabilirsiniz. Satın alma işlemi yaparken de yukarıdaki önerilerimizi kesinlikle dikkat alın. Size anlattığımız fikirler yaşanmış ve tecrübe edilmiştir, ayrıca yukarıda fiyat konusunda geniş açıklamalar yaptık.

 

 

 

2023 Koçtaş Mutfak Dolabı Modelleri

Sosyal Medyada Paylaşın:

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?