2022-2023 Sonbahar-Kış En İyi Ceket Modelleri

2022-2023 Sonbahar-Kış En İyi Ceket Modelleri

İçindekiler

2022-2023 trend bayan ceket modellerine bayılacaksınız!

Bugün sizlere çok güzel ve işinize yarayacak bilgiler vereceğiz.  Konumuzda ceket modelleri olacak. Bildiğiniz gibi modacılar her sezon için ayrı tasarımlar yaparak sürekli olarak görünümleri değiştirirler. Hal böyle olunca da en güzel ve en yeniyi bulmak için takip etmek ve buna uymak gerekir. Defilelerde birçok stil tanıtıldı bizlerde onların arasından seçmeler yaparak 2022-2023 sonbahar-kış en iyi ceket modelleri neler bunları güzel bir şekilde derledik Bayanlar için bu giyim parçası da olmazsa olmazdır. Bu stili giymeden bir yılı tamamladım diyen bir bayan yoktur herhalde. 2022-2023 sonbahar-kış bayan ceket modelleri birçok farklılığı da beraberinde getirecektir. Klasik önerilerin yanında farklı tasarımlarda gerçekten cezbedici. Şimdi de neler varmış bunları görelim.

 

 

2022-2023 Güz-Kış Bayan Ceket Modelleri

 

1.Çok Kısa Ceketler

 

Sonbahar sezonunda daha kısa mini ceketlerin giyilmesine önem verildi. En rahat uzunluk ise belde olan stillerdir. Kumaş seçimi de çok çok önemlidir. Sonbahar ve kış aylarına uygun kumaşı olan ceketler tercih edilmelidir. Yağmurluk tarzı kumaşlar, mat ve parlak kumaşlar, süet en popüler olanlardır. Ayrıca birçok desenli kısa ceketin kürk yaka ile tamamlandığını gördük.

En moda renkler : Kırmızı-kahverengi, bej ve siyah renklerdir.

 

 

2.Bomber Ceket

 

Popülerliği gittikçe artan eşsiz bir stildir. Bu model birazcık erkek dolabındaki ceketlerden alınmış gibi olsa da elbise ve etekle mükemmel uyum sağlamaktadır. Tasarım çeşitliliği, etkileyici ve abartılı görünüme izin vererek şık olmanızı sağlar. Kürk detaylarının 2021 ve 2022 yılında çok moda olacağını söylemiştik. Kürk detaylı olanlar çok ön plandaydı bunu moda haftalarında da sıklıkla gördük. Desenli olan modeller de gayet güzel hava oluşturduğunu söyleyebiliriz.

En moda renkleri : Sade renkli tonlar, gri, haki, siyahtır.

 

 

3.Deri Özellikli Tarzlar

 

Deri ceketler düğmeler, perçimler, fermuarlar, saçaklar, küçük taşlar ve çeşitli işlemelerle tasarlanmıştır. Ofis de kullanacaklara siyah ve kahverengi renklerini öneririz. Gündelik tarzda kullanacaksanız da uzun modelleri kullanmanızda yarar var.

En moda renkleri :  Kahverengi ve tonları, mavi, siyah ve kırmızıdır.

 

4.Parlak Kumaşlı Modeller 2022-2023

 

Dans motiflerinin etkili olduğu bir model.  Bu tarz ceketlerde seçilen desen önemli değildir. Kumaşın yapısı, kesimi, rengi önemlidir.  Parlak renkli kumaşlar için özel renklerin seçilmesi önem taşır. Bu görünümün etkisini artırmak için elbise, etek, atlas pantolonlarla eşleştirebilirsiniz. Uygun olan ayakkabılar ise parlak olan modeldir bunu es geçmeyin.

En moda renkleri : Siyah, mavi, bronz,  çikolata ve krem renkleridir.

 

 

5.Kapitone Tarzı Ceket Modelleri 2022-2023

 

Bu yılın sonbahar ve kış aylarının vazgeçilmez bir unsuru olacaktır. Belin birazcık daha altında kalan uzunluğa sahiptir. Kapitone kumaşları ilginç ama bir hayli de güzeldir. Renkleri de çok fazladır. Tasarımcılar bu tarz bir cekete yoğun anlamlar  yüklemişlerdi. İşlemeli olanları,  yüksek yakalar, klasik düz tarzlar, cepli modelleri en ön planda olanlardır. Spor görünümler isterseniz de buna uygun modelleri denemelisiniz.

En moda renkleri : Beyaz, krem, karışık renkler, açık mavi, zümrüt yeşili, turkuazdır.

 

 

6.Parka Tarzı Ceket Modası 2022-2023

 

2022 ve 2023 için yapılan moda defilelerinde vazgeçilmez uzun ceket olan parkalardır. kendi içinde çeşitliliği biraz azdır, genellikle benzer tasarımlardır. Renk olarak ise seçim yapabilirsiniz. Spor görünüm kattığını ayrıca aksesuarlarla kullanıldığında daha etkili bir görünüm kazanacaktır.

En moda renkleri : Mavi ve tonları, lacivert, pembedir.

 

2021-2022 Motosiklet Ceketleri

 

7.Kürklü Ceketler

 

Bu mevsim için gardırobunuza kürklü ceketlerinizi yerleştirmelisiniz. Şayet yok ise hemen bir alışverişe çıkıp satın almalısınız. Yukarıda da sıkça söyledik kürklü parçalı tasarımların bu senenin eğilimi  olduğunu bunu tekrar burada vurgulamış olduk.

En moda renkleri : Krem, beyaz, açık pembe, limon sarısı ve tonlarıdır.

 

8.Tek Renkle Görünüm Sağlayan Ceket Trendi

 

Baştan ayağa aynı renk olması 2022-2023 sezonunun yeni trendidir. Sadece tümden beyaz ya da siyah görünüm değil, yeşil, bordo, pembe renklerde vardır. Ayakkabıyı da aynı renklerden seçmeniz çok önemlidir. Tek renkle görünüm çoğu zaman dikkat çekici olacaktır deneyin görün. Çeşitlilik eklemek istiyorsanız aksesuarlardan destek alın.

İlginizi Çekebilir : Moda Kategorimiz İçin Tıklayınız.

 

                                                     Videomuzu da Kesinlikle İzleyin

Yukarıda size yeni sezonla ilgili önemli bilgiler verdik. Alış verişini fikirlerimizi göz önünde bulundurur yaparsanız çok karlı çıkmış olacaksınız. Bir başka konuda görüşme dileğiyle hoşçakalın.

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?