2023 Kelebek Mutfak Modelleri ve Fiyatları

2023 Kelebek Mutfak Modelleri ve Fiyatları

İçindekiler

Tüm dekorasyon tutkunlarına merhaba diyerek yeni bir konuya giriş yapıyoruz. Bugünkü konumuz kelebek mutfak hakkında olacaktır. Dekorasyonun önemli isimlerinden olan Kelebek markası artık hazır mutfaklar ile sizlere hizmet sunuyor. Kelebek mutfak modelleri birbirinde harika tasarımlarla sizlerin gözlerini kamaştıracak. Çeşitleri çok geniş ve de harika tasarımlar ile müşteri memnuniyetini önemsediğini gösterdi.

Ayrıca kalite olarak da son derece iyi durumda ve kıyaslandığında çok önde olan bir marka. Mutfağınız sizin için çok önemli ise tasarımlar arasından sizin için en uygun olanına bakıp hemen seçmeye başlayın. Model seçeneğinin çok olması birçok kişinin kararsızlık yaşamasına sebepte oluyor.

Seçim yaparken renk öğelerine özellikle dikkat edin ve uyumlu olmayanları terci etmeyin. Kelebek mutfak yaptıran birçok kişi memnun olduğunun altını çiziyor. Bu konuda onlarında düşüncelerine kısa şekilde yer verdik. Gelin şimdi de diğer detaylara bakalım.

 

 

Seçim Yaparken Nelere Dikkat Etmeli?

 

  • Mutfak yapınızı bilin ve buna göre tercih yapın. Her tarzın sizin mutfağınıza uymayacağını bilin.
  • Duvar renklerine ve diğer aksesuarın renklerine göre seçim yapın.
  • Fiyat konusunda mağazadan mağaza değişiklik olacağını bilerek iyi araştırma yapın ve en uygun fiyatlı olan yerden alım yapın.
  • Son yıllarda daha hafif görünümlerin trend olduğunu unutmayın.
  • İndirim kampanyalarını takip edin aceleniz yok ise indirimden alacağınız zaman olacaktır. Bu marka yılda ortalama 3 defa indirim kampanyaları yapmaktadır.
  • Konsept olarak klasik ve modern görünümler diye iki farklı model seçeneğinin olduğunu unutmayın.
  • Klasik konsept seçimi yapacaksanız uzun yıllar değişiklik yapmayacak gibi hareket etmelisiniz. Modern mutfak seçimi yaparsanız belli bir süre sonra değişiklik gerekebilir.
  • Hemen karar vermemeye özen gösterin ve de iyi araştırma yapın. Araştırma sonucunda en iyi tercihi yapmanız daha kolay olacaktır.

 

 

Fiyatları Ne Kadardır?

 

Marka ürünlerine 10 yıl garanti vermektedir, bunun yanında montaj hizmeti de sunmaktadır. Briçok konuda sıkıntı yaşandığında da destek olmaktadır. Yine tüketiciler çok az kısmı da olsa sıkıntı çektiği konularda olmaktadır ama bunlar çok azınlıktadır.

Kelebek mutfak fiyatları ne kadar diyorsanız her mutfak göre değişmektedir. Yalnız ortalama bir fiyat verecek olursak ortalama 39000 TL ile 262000 TL arasında değişen rakamlara sahiptir. isteklerinize göre rakamlarda değişmeler olacaktır. Bundan dolayı da net sabit bir fiyat vermemiz doğru olmayacaktır. Aşağıdaki modelleri inceleyin ve ona göre istediğinizi seçebilirsiniz. Kişilerin zevkine göre beğeniler değişebiliyor.

İlginizi Çekecektir: İkea Mutfak Modelleri ve Fiyatları

 

Kelebek Mutfak Hazır Mutfak Modelleri ve İsimleri

 

1.Pierina Modeli

 

2.Lucina Stili(Modeli)

 

3.Varuna & Natura

 

4.Parvula Modeli

 

5.Lisa & Selene Modeli

 

6.Natura & Clodia Modeli

 

7.Liana & Natura Modeli

 

8.Selene & Nerula Modeli

 

9.Lydia & Zara Modeli

 

10.Lydia & Baia Modeli

 

11.Daira & Lisa Modeli

 

12.Pria & Anna Kelebek Mutfak Modeli

 

13.Selene Kelebek Mutfak Modeli

 

14.Diana Kelebek Hazır Mutfak Modeli

 

Bu konu hakkında yorumlarınızı, sorularınızı aşağıdaki yorum kısmından bizlere ulaştırabilirsiniz. Sorularınıza en kısa sürede geri dönüş yapacağız. Yeni bir dekorasyon konusunda görüşmek dileğiyle hoşçakalın.

Sosyal Medyada Paylaşın:

2 yorum

  1. Merhabalar, mutfak yaptıracağım ve şu anda detaylı bir araştırma içerisindeyim. Kalitesi ve ilgi alaka sebebiyle kendimi en yakın hissettiğim firma Demsaş oldu. Firmanın yorumlarına baktığımda da çok memnun olduğunu yazmış herkes sizin bir değerlendirmeniz var mıdır acaba? Şimdiden teşekkürler.

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?