2024 Yılında Hangi Saç Renkleri Revaçta?

2024 Yılında Hangi Saç Renkleri Revaçta?

İçindekiler

Tüm bayanlara merhaba diyerek güzel bir konuya başlangıç yapıyorum. Bugünkü konumuz 2024 saç renkleri hakkında olacaktır. Bilindiği üzere her yıl öne çıkan saç renkleri değişiklik göstermektedir. Bu değişiklikleri takip etmeniz için ve kendinizi güncellemeniz için öne çıkan ve yeni eklenen önerileri sunarak sizi zamana yenik düşürmemeye çalışıyoruz. 2024 yılının kış ve yaz ayında moda olacak saç renkleri göz kamaştırıcı idi.

Birçok cezbedici ve etkileyici yansımalar mevcuttu. Bunları yapılan birçok moda haftasında gördük. Saç stilistleri zengin ve geniş bir yelpaze ile bunları sundular. Ayrıca birçok saç boyama işlemleri de ön planda idi. Birçok bayan bunların neler olduğunu merak ediyor, daha fazla merak ettirmeden ayrıntılara geçelim.

 

 

 

2024 Saç Renkleri Modası

 

1.Pastel Saç Renkleri

 

 

Bahar ve yaz için uygun olan bir tondur. Prenseslerin saçlarından esinlenerek ortaya çıkmıştır. Pastel pembe bu seneye damga vuracak gibi. Marjinal buluyorsanız çok hafif tonlarını deneyebilirsiniz. Uzun ve kısa saçlarda rahatlıkla kullanılabilir. Vahşi ve etkileyici bir görünümü var. Birçok moda haftasında bu tonu fazlasıyla gördük.

 

 

2.Neon Saç Rengi

 

 

İlkbahar-yaz 2024 için saç trendleri olarak neon renkler revaçta idi. Parlak sarı, yeşil, pembe geniş bir katalog oluşturmuştu. Özellikle saç uzantıları ile beraber bu tonlar fazlasıyla kullanılmaktaydı. Son dönemde neon renkler çok yükselişte. Saçlarının hepsini bu renge boyamak istemeyenler içinde çözüm önerisi ise bölgesel boyamalar olarak dikkat çekmekte idi.

 

 

3.Doğal Zencefil Saç Rengi

 

 

Doğal kızıllar her zaman dikkat çeker. İşte onlardan zencefil rengi bu sene çok favori olacak. Bu renk ateşliliği, güveni ve eşsizliği ortaya çıkarır. Dört mevsimde rahatlıkla kullanılabilir. Dalgalı ve örgülü saç modelleri ile beraber müthiş bir uyum yakalamaktadır. Bunun içinde bu şekillendirmelerle kullanmanızda fayda var.

 

 

4.Çikolata Kahverengi Saç Rengi Trendi

 

 

Her zaman favori olmaya devam eden bir nevi klasikler arasına girmiş lan bir görünümdür. Naturel görünümü, zenginliği ve şıklığı ile bu senede çok popüler. Birçok moda devinin defilesinde bu rengi çok fazla gördük. Kahve tonlarının etkisi saçlarda son hızıyla devam ediyor. Cilt teniyle uyumlu olanların deneyebilecekleri çok tatlı bir kahve tonudur.

 

 

5.Küllü Kahve Saç Modası

 

 

Küllenmiş görünümler çıkışını sürdürüyor. Hafif beyazlık etkisi bu sene de var olmaya devam edecek. Serin tonlu ve hafif bir renktir. Deneyenler vazgeçemediği ve sürekli yaptırdığı da bir ara tondur. Işıltılı ve etkileyici bir görünüm için deneyebileceğiniz renkler arasındadır. Çok uçuk renk sevmeyenlerin tercih edeceği farklı ve bir o kadar da cool bir tarzdır.

 

 

6.Bal Sarısı Saç

 

 

Sürekli kahvaltılarımız da yer alan sağlıklı ve bir o kadar lezzetli olan balın müthiş rengini bilirsiniz. Bal sarısı müthiş bir doğal sarı renktir. Mükemmel bir sarı arıyorsanız bu ton size yeterli olacaktır. Uyum gücü ve etkisi ile bayanların vazgeçemedikleri arasındadır. Erkekleri etkilendiği görünümlerin en başında gelmektedir.

 

 

7.Çamaşır Suyu Sarısı Saç Rengi

 

 

Açık renkler arasında öne çıkacak görünümdür. Bayanlar çamaşır suyunun nasıl ağarttığını çok iyi bilir. İşte bu etki saçlarımıza geliyor. Son derece parlak ve dikkat çekici bir stildir. Çok fazla bayanı bu tonla görmemiz muhtemel olacak 2024yılında. Ton etkisi vardır sarı renge göre. Birçok mankende bu tonu çok fazla gördük, sizlerde şimdiden not alın.

 

 

8.Mantar Sarısı Saç Rengi

 

 

Doğadan esinlenerek ortaya çıkarılmış bir trend daha. Mantarın o hafif sarımsı görünümünden esinlenilerek saçlara anlam katan bu ton harika derecede bir görsellik sunar. Bu yılın en çok tercih edilenleri arasına girecek gibi duruyor. Tüm mevsimler için kullanılabilecek bir sarı tonudur. Sarı renk severler için çok güzel bir haber.

İlginizi Çekebilir: Kızıl Saç Rengi ve Tonları

 

 

9.Derin Kestane Rengi

 

 

Süpriz olacak bir ton değildir, çünkü çeşitli tonları daha önceki yıllarda da vardı. Yalnız bu sene etkisini daha fazla arttıracak gibi. Koyu ton sevenler için altı çizilmesi gereken güzel bir yansımadır. Özelikle sonbahar ve kış mevsimler için iyi bir renklendirmedir. Pürüzsüz, tatlı ve prizmatik bir görünüm katar.

 

 

10.Işıltılı Sade Kahve

 

 

Beyaz tenliler için çok çekici ve müthiş bir etkidir. Güzelliğinizi ortaya çıkaracak ve doğal bir renklendirmedir. Canlılığı ve sadeliği ile kusursuz görüneceksiniz. Her zaman çok yoğun görünümlere aldanmayın çoğu zaman zerafet sadeliktedir. Çok hafif ve yumuşak bir tonlamadır.

 

 

11.Bronz Sarı

 

 

Bronzluk artık cilt tonundan saçlara geçiyor. Bu tatlı görünüm farklı bir hava oluşturuyor. Cilt tonunuz esmer ve beyaz olması fark etmeden kullanılabilir. Klasik tonlardan sıkılanlar için iyi bir alternatif oluşturuyor. Esmer bayanlarda da ayrı bir bütünlük oluşturuyor.

 

 

12.Altın Ombre

 

 

Kademeli ve harika bir renk değişimi olan bu ton benzersiz bir şıklık sağlar. Bilindiği üzere en çok tercih edilen saç boyama tekniğidir. Altın ombre ise bunun en revaçta olanıdır.

 

 

13.Eriyik Görünümlü Saç

 

 

Koyu renkli saçlara sahipseniz uçlara doğru küllü renk geçişleri çok farklı görünüm kazandıracaktır. Çok güzel bir geçiştir. Saçlarınıza bakan bir daha bakacaktır bu görünümle.

İlginizi Çekebilir: Ombre Saç Modelleri İçin On Numara Fikirler

 

 

14.Safir Saç Rengi

 

 

Göz alıcı bir renk arıyorsanız ve bu tonun kimsede pek olmamasını istiyorsanız bu rengi deneyebilirsiniz. Safir ton çok canlı ve göz kamaştırıcıdır.

 

 

15.Tozlu Gül Rengi

 

 

Yeni yılda birçok kişi bu parlaklığı denemeye başlayacaktır. Hafif tozlanmış ve gül rengi görünümü müthiş uyum oluşturuyor. Farklı bir o kadar ilgi çekici bir tasarımdır.

 

 

16.Buzlu Platin

 

 

Saçlarınıza mucize gibi bir elin dokunduğunun kanıtı olacak süper bir etkidir. Bu yıl bu görünümü çok fazla göreceğiz. Şimdiden notunuzu alın ve bu görünümü oluşturun.

 

 

17.Karamelli Sarı

 

 

Doğal bir görünüm olmasını arzu ediyorsanız hafif ombre özelliğine sahip karamel ve sarıyı denemenizi öneririz.

 

 

18.Etkileyici Siyah Tonu

 

 

Güzel bir koyu tonlu görünüm arıyorsanız siyahın etkileyiciliğinden faydalanabilirsiniz. Siyah renkle beraber saçlarınızı bob kesim yaptığınızda ayrı bir şıklık sağlayacaktır.

 

 

19.Maun Saç Rengi

 

 

Yeni yıl için daha sıcak ve güzel bir geçiş sahip renk arıyorsanız bu şeritli maun rengi deneyebilirsiniz. Damga vuracak etki oluşturacak bir eğilimdir.

 

 

20.Karamel Balyaj

 

 

Son moda renk ise balyaj. Bu ton ise karamel olanıdır. Balyajın en çok yapılan saç boyama işlemlerinden olduğunu söyleyebiliriz. Bu renkle beraber gerçekten kendinizi güncellemiş olacaksınız. Sorularınızı ve önerilerinizi aşağıdaki yorum kısmında bizlere ulaştırabilirsiniz.

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?