2023 İlkbahar-Yaz Tırnak Deseni Trendleri

2023 İlkbahar-Yaz Tırnak Deseni Trendleri

İçindekiler

Bu sıcak sezonu 2023 tırnak trendleri ile kutlayalım. Yani yeni sezonla beraber tırnaklarımızda farklılıklar olsun. Bu farklılıkları oluşturmak içinde manikür uzmanları ve tırnak sanatçıları daha çok harika tasarımlar oluşturdular. 2023 tırnak desenleri için ortaya çıkan tasarımlara baktığımızda süslenmiş yapılar, yüksek renkler ve ince tasarımlar gördük. 2023 ilkbahar-yaz tırnak deseni trendlerini inceleyerek kendinize uygun bir model bulun.

 

 

 

2023 Bahar-Yaz Tırnak Deseni Modelleri

 

1.Kısa Tırnak Uzunlukları

 

Sezonun etkisi ile beraber artık uzun stillerle beraber kısa modeller de ön planda. Renkli kısa tırnak görünümleri çok ön planda olmaya başlayacak.

 

 

2.Uzun Oval Görünümler

 

Uzun oval görünüm herkesin doğal tırnak şeklidir. Bunları bir miktar uzatarak mükemmel görünümler elde edebilirsiniz. Birçok tasarımcı da bu modeli sıklıkla kullanmıştı.

 

 

3.Ucu Sivri Tırnak Tasarımları

 

Pratik bir kullanım oluşturmaz bunun altını çizelim. Birazcık seksilik ve karşı cinsi etkilemek istiyorsanız uzun sivri göz alıcı bu modeli kullanabilirsiniz.

 

 

4.Klasik Kırmızı Tırnaklar

 

Kırmızı renk artık klasik ve her daim moda oluyor. Kırmızı rengin yüksek enerjisi tırnaklarda birleşince ortaya kusursuz tırnaklar çıkıyor. Canlı ve kadınsı bir görünüm için kırmızı her zaman en önde olmalıdır.

 

 

5.Açık Renkli Stiller

 

Abartıdan kaçıp daha doğal görünümler isterseniz soluk pembe ve bej rengine göz atabilirsiniz. Bu tonlu renkler tırnaklarınız için naturel görünümler verir.

 

 

6.Okyanus Mavisi Tırnak Desenleri

 

Mavinin kendine özgü etkisi okyanus mavisi olarak 2020 yaz sezonunda tırnaklar hayat buluyor. Bahar ve yaz günleri içinde çok çok iyi bir tercihtir.

 

 

7.Parlak Mat Tasarımlar

 

Parlaklıkla beraber mat özellikler değişik kombinasyonlar oluşturmuştu. Birbirinden güzel renkleri birleştirerek ortaya hoş etkiler çıkarılmıştı. 2022 için denenen değişik bir varyasyon diyebiliriz.

 

Yaz 2020-2021 İçin En İyi Tırnak Tasarımları

 

8.Gölgeli Tarzlar

 

Bir rengin diğer tonları ile beraber ortaya çıkarılan gölge görünüm bir başkalık oluşturuyor. 2023 için denenebilecek güzel tırnak deseninin başında geliyor.

 

 

9.Siyah Şeritli Tırnak Trendi 2023 Yaz

 

Fransız  manikürün de etkilenerek ortaya çıkarılmış zarif bir stildir. Tırnaklarda bu gibi ince şeritler diğer desenlerden ziyade daha etkili görünümler oluşturuyor. Baktıkça bakasınız gelecek bu tırnak modelleri 2023 bahar-yaz sezonu için trend olacak.

 

 

10.Renkli Çizgili Tırnak Modası 2023

 

Şeritlemeler bu sezonda renkli hale geldi. Kırmızı, yeşil ve mavi gibi şeritler çok sanatsal bir izlenim bırakıyor. Özellikle tırnakların tamamını boyamak istemeyenler için ise alternatif bir öneridir. Çizgili görünümleri kıyafetlerinizle kombine ederek de çok güzel şekillerde kullanabilirsiniz.

 

 

11.Takılarla Tırnak Tasarımları

 

 

12.Basit Ama Etkili Tasarımlar

 

 

13.Bahar Çiçeği Tırnak Desenleri

 

 

14.Soyut Polka Noktaları

 

 

15.Tırnaklarda Logolar

 

 

16.Daha Uzamsal Görünümler

 

 

17.Parlak Tırnak Tasarımları

 

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?