2023 Mutfak Perde Modelleri ve Fiyatları

2023 Mutfak Perde Modelleri ve Fiyatları

İçindekiler

Ev dekore edilirken perdeler ayrı bir önem taşır. İşte bu tekstil ürünlerini evimizin her bölümünde uygun şekilde kullanmalıyız. Mutfaklar içinde mutfak perdeleri seçimi çok önem arz eder. Çünkü evin diğer bölümleri ile mutfağın farklı özellikleri mevcuttur buna uygun şekilde tasarımlar seçilmelidir. Birçok bayanın en çok vakit geçirdiği yer olan bu bölümler, güzel gözükmeli ve hoş bir tasarımı olmalıdır.

Son yıllarda bayanların evlerine çok daha fazla önem verdiğini düşünürsek seçimlerin bir o kadar titizlikle yapılması gerektiğinin önemi daha da artıyor. İşte bu kapsamda sizlere mutfak perde modelleri için en içi seçenekleri sunacağız. Bu konuda fikirlerimizden sonra daha iyi seçimler yapacaksınız. Şimdi de bu konu hakkında size diğer detayları aktaralım.

 

Mutfak Perdesi Seçiminde Nelere Dikkat Edilmeli?

 

Tercih yaparken dikkat etmeniz gereken noktalar vardır. Bunları önemserseniz çok daha mükemmel sonuçlar elde edeceksiniz. Basit ama etkili noktalara hemen göz atalım.

  • Öncelikli olarak mutfakta çok yemek piştiği için kolay temizlenme özelliği olmalıdır.
  • Az yer kaplayarak alanı daraltmamalı, bu noktaya dikkat edin.
  • Mutfağınız renkli tasarıma sahipse ona uygun renklerde seçim yapılmalıdır.
  • Klasik dekorasyona sahip ise beyaz ve tonları daha ideal olacaktır.
  • Çok abartılı desenler artık pek rağbet görmüyor bunun için daha sade desenler tercih edin.
  • Fiyat araştırması yapmadan kesinlikle almayın. Özellikle indirimleri takip edin.
  • Kaliteli bir markadan alım yapmaya özen gösterin.
  • Kaliteli kumaş yapısı çok önemlidir. Kalitesiz kumaştan yapılmış perdeler kısa sürede deforme olmaktadır.
  • Çok gözü yormayan renk ve tasarımlar seçilmelidir, aksi takdirde sürekli rahatsız eder.

 

 

 

Mutfak Perde Fiyatları 

 

Seçtiğiniz çeşide göre fiyatlar değişiklik göstermektedir Ayrıca pencereniz büyüklüğüne göre de ödeyeceğiniz miktarlar değişecektir.

Tül mutfak perde fiyatları: Metrekare fiyatları  75 ile 150 tl arasında değişmektedir.

Zebra perde fiyatları: Metrekare fiyatları 90 ile 240 tl arasında değişmektedir.

Stor perde fiyatları: Metrekare fiyatları 87 ile 192 tl arasında değişmektedir.

Kruvaze perde fiyatları: Metrekare fiyatları  145 ile 935 tl arasında değişmektedir.

 

 

 

 

2023 Yılının Mutfak Perde  Tasarımları

 

1.Mutfak Tül Perdeleri

 

 

 

Tül tarzlar daha narin ve hoş görünüm sağlar. Mutfağınızda hoş esintiler oluşmasını istiyorsanız beyaz renkli tüller çok uyumlu olacaktır. Aşırı desenler yerine daha hafif desenler kullanın.

 

 

2.Mutfak İçin Stor Perde Modelleri

 

 

Stor olmazsa olmazdır. Birçok evde görünümünden dolayı çok fazla kullanıyor. Bu perde tarzı önümüzdeki yıllarda da devam edecek. Renk uyumuna dikkat etmenizi öneririz. 2023 Yılının En İyi Perde Modelleri

 

 

3.Hazır Mutfak Perde Tasarımları

 

 

 

Hazır mutfak dekorasyonları içinde şık uyumlu tarzlar kullanabilirsiniz. Renkli görünümler ve detaylar perdeler çok yerinde tercih olacaktır. Önerilerimiz size ilham olacaktır.

 

 

4.Kruvaze Mutfak Perdeleri

 

 

 

Kruvaze tarzları da yoğun bir şekilde etkisini sürdürüyor. Görünümü şekli ile birçok mutfağa hoş bir şıklık katıyor. Sıradanlığı sevmeyenler için çok ideal. Hafif tonlu renkleri kullanmanızı öneririz.

 

 

5.Jaluzi Mutfak Perde Stilleri

 

 

 

 

Jaluzi tarzları da bambaşka görünüm kazandırıyor pencerelere. Yukarıdaki stillerden örnek alıp sizlerde evinizi bu görünümle bezeyebilirsiniz. Ahşap tarzları sevenler için güzel bir seçenek olacaktır.

 

 

6.Mutfak Briz Perde Modelleri 2023

 

 

 

 

Briz perde modelleri de evimizin yemek pişirilen bu bölümleri için ideal. Görünüm olarak farklı bir o kadar da şık. Aynı modelleri kullanmak istemeyenler için iyi bir seçenek olacaktır.

 

 

7.English Home Mutfak Perdeleri 2023

 

 

 

 

Bir başka marka daha English Home. Çok farklı renkler ve desenlerle önümüzdeki yılların tekstil ürünlerini tasarlamış. İlginizi çekecek çok farklı görünümler mevcut, incelemenizi öneririz.

 

 

8.Koçtaş Mutfak Perde Modelleri 2023

 

 

 

 

Koçtaş da geniş çeşit ve uygun fiyat seçenekleri sizle bekliyor. Birçok şehirdeki mağazası ile sizler hızlı bir hizmet sunuyor. Kıyaslama yaparak en uygun fiyatlarla istediğiniz bu tekstil ürününe sahip olabilirsiniz. Ayrıca marka çeşidi de çok fazla.

 

9.Taç Mutfak Perde Modelleri 2023

 

 

Taç bu alanda ne kadar kaliteli tasarımlar yaptığını bu yılda kanıtladı. Birbirinden harika tasarımları ile artık evimizin bu bölümü daha güzel bir görünüm kazanacak. Taç mağazalarına bakmadan seçim yapmayın deriz.

 

10.Mutfak İçin En Yeni Perde Modelleri

En yeni stillerle evinizi donatmanızı tavsiye ederiz. En güncel görünümler evinizi müthiş bir noktaya taşıyacaktır. Bu tekstil ürünlerini kesinlikle uygun şekilde kullandığınız siz bile odalarınızı tanıyamayacaksınız. Yukarıdaki örnekler ilham alabilirsiniz.

 

 

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?