2023 Bellona Düğün Paketi ve Fiyatı

2023 Bellona Düğün Paketi ve Fiyatı

İçindekiler

Evlenecek çiftler için önemli ve dikkat kesilmesi gereken bir konudur. Bellona düğün paketi hakkında detaylı bilgiler vereceğiz. Bellona düğün paketi mobilya içinde bu marka çok güzel öneriler sunuyor. Kaliteli bir marka ve harika tasarımlar istiyorsanız doğru bir noktadasınız. Bellona yeni evlenecek çiftleri düşünerek çok güzel paketler hazırladı. Kendiniz için güzel bir ev düzerek mutlu bir başlangıç yapmak istiyorsanız kesinlikle bu düğün paketlerine göz atın.

Bu paketlerin içinde oturma grupları, yemek odaları, yatak odaları ve çeyizlik eşyalar bulunmaktadır. Bütçelerin için de en ekonomik şekilde fiyatlarla sunulmaktadır. En büyük özelliği de budur. Toplu bir şekilde alımda daha az karla daha ucuz bir şekilde bu parçalara sahip olabiliyorsunuz. Şimdi de diğer detaylara bakıp bilgi sahibi olmanızı sağlayalım.

 

 

 

 

Bellona Düğün Paketi Seçerken Nelere Dikkat Etmeli?

 

    • Evinizin büyüklüğünü önemseyerek ona göre tercih yapın. Yoksa tam tersine kötü görünümler ortaya çıkabilir.
    • Renk tercihleri de odaya göre yapılmalı, yani odanızın renkleri ile uyumlu mobilyalar seçilmelidir.
    • İndirimleri takip ederek daha ucuz alımların önünü açabilirsiniz. Bellona belirli aralıklarla bol indirimli kampanyalar yapmaktadır, acele etmeden bu indirimlerde satın alın.
    • Kendi bütçenize uygun olan tercihler yapın. Yoksa çok fazla ekonomik olarak zorluklar yaşayabilirsiniz.
    • Mağazalar arasında çeşit ve fiyat farkı olabilmektedir. Bunun içinde birden fazla mağazayı gezerek seçimler yapın.
    • Model konusunda da daha yeni ve estetik açıdan zengin tasarımlar seçerek daha bir yeni gelin evi oluşturmalısınız.
    • Yaşlar genç olan kişiler olduğu için daha spor mobilya paketlerini seçmelisiniz.

İstikbal Oturma Grubu Modelleri 2023

 

Bellona Düğün Paketi Fiyatı Ne Kadar?

 

Evlenen çiftler için rakamlar çok önem arz eder. Bu süreçte çok fazla harcama kalemi olduğu için bütçeye uygun seçimler yapılmalıdır. Kampanyalar takip edilerek yararlanılmalıdır. Bellona düğün paketi fiyatı 39 bin tl ile 169 bin tl arasında değişen rakamlara sahiptir. Kendi bütçenize nasıl bir rakam uygun ise ona göre ona göre seçim yaparak evinizi döşeyebilirsiniz. Bu fiyatlar paket özelliğine göre değişmektedir.

Düğün paketlerindeki mobilyaların özelliklerine göre bu fiyatlar değişiklik gösteriyor. Genellikle paketler 3’lü kombin şeklindedir. Bu 3 parçada birbiriyle uyumlu özelliklere sahiptir. Örnekler aşağıda sunduk bunlara göz atabilirsiniz. Şimdiden evlenecek tüm yeni çiftlerimize hayırlı olsun diyoruz, bir ömür mutluluklar diliyoruz.

İlginizi Çekebilir: Enza Yatak Odası ve Fiyatları

 

 

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

1 Yorum

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?