Cleocin-T Reçetesiz Fiyatı 2025?

Cleocin-T Reçetesiz Fiyatı 2025?

İçindekiler

Cleocin-t iltihaplı sivilce sorunları için sıklıkla tercih edilen sivilce ilacıdır. Cleocin t reçetesiz fiyatı hakkında detaylı bilgileri yazımızda bulabilirsiniz. Fiyat değişme durumlarının anında güncellemekteyiz.

 

Cleocin-T Reçetesiz 2025 Fiyatı

Güncel reçetesiz fiyatı 92.01 TL’den satılmaktadır. Bu fiyattan çok yüksek söyleyen eczanelerden alım yapmayın. Reçeteli olarak alındığında ise sadece katkı payı ödemesi yapılacaktır.

İlginizi Çekebilir: Cleocin-T Reçetesiz Alınır Mı?

 

Cleocin-T Fiyat Eczane?

Eczane dışında satılan bir ilaç değildir sadece eczanede bulunabilmektedir. Eczanede şuan 30 ml topikal çözelti fiyatı 92.01 TL’dir. Bu fiyattan bazı eczaneler az miktarda indirim yapmaktadır sizlerde indirim isteyin.

 

Cleocin-T Fiyat Trendyol?

Eczane dışında satılması yasak olan bir ilaçtır bundan dolayı trendyol gibi e-ticaret sitelerinde bu ilaç satılmaz. Bu ilacı eczaneden satın alabilirsiniz.

 

Cleocin-T Satın Al

Eczanelerden bu ilacı satın alabilirsiniz. Eczane dışında satan yerlerden bu ilacın kesinlikle almayın ve güvenmeyin. Satın alırken de mutlaka son kullanma tarihine ve ürünü kutusunun hasarsız olduğuna dikkat edin.

 

Cleocin-T Reçeteli Fiyatı?

Doktora bu ilacı reçete ettirdikten sonra sadece katılım payı ödeyerek bu ilacı alabilirsiniz. Çalışan biri 18 TL ödeyerek, emekli ve SGK’lı biri ise 9 TL ödeyerek bu ilacı alabilir.

 

Cleocin-T Hamilelikte Kullanılır Mı?

Hamile (gebe) olan kişilerde doktor önerisi olmadan kesinlikle kullanılmamalıdır. Hamile olan bayanlar riskli grupta olduğu için doktor önerisi ile kullanılıyorken bile dikkatli kullanmalıdırlar.

 

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?