2023 Mezuniyet Balosu Saç Modelleri

2023 Mezuniyet Balosu Saç Modelleri

İçindekiler

Mezuniyet Balosunun En Şık Saç Modelleri

 

Yıllarca hayalini sürekli kurduğunuz mezuniyet artık size çok yakın. Bu sizin için çok özel günde herhalde kötü görünmek istemezsiniz? Uzun yıllar sonra bile hatırlanacak bu fotoğraflarda en dikkat çekici nokta saçlardır. 2023 mezuniyet balosu için kolay saç modelleri yazımızı çok güzel önerilerle derledik. İlham alarak kullanabileceğiniz mezuniyet saç modelleri titizlikle oluşturuldu. Lise ve üniversite çağındaki bir çok bayana hitap eden mezuniyet balosunun en şık saç modellerine hayran olmamak mümkün değil. Sizlerin çok güzel görünmesini sağlayacak o güzel öneriler.

 

mezuniyet için saçlar
şık mezuniyet saç modelleri

 

Mezuniyet Saç Modelleri

 

1.Örgülü Topuz Saç Stili

 

mezuniyet saç stilleri
2018 mezuniyet balosu saç modeli

 

Bazı bayanlar daha klasikleşmiş saç modellerinden hoşlanır. Fazla değişikliğin fayda getiremeyeceğini düşünüyor ve risk almak istemiyorsanız örgülü topuz saç stilini kullanabilirsiniz. Özel davetler için çok zarif bir model diyebilirim. Lise mezuniyet töreni saç modeli olarak da rahatlıkla kullanılabilir. Yani yaş olarak bir ayrım genel olarak yoktur. Bu saçınıza yakışacak en güzel elbise ise uzun klasik elbisedir.

 

2.Aksesuarlı Mezuniyet Saçı

 

2017-2018 mezuniyet saç modelleri
aksesuarlı mezuniyet saç modeli 2017-2018

 

Her zaman klasik modeller çok tutmaz. Bazen de farklılıklara küçük detaylar eklemek gerekir. Daha doğal bir saç modeli kullanmak istiyorsanız bu özel günde aksesuarlar eklemelisiniz. Fotoğrafta da gördüğünüz gibi renkli çiçekli saç aksesuarı ekleyerek mezuniyetinize şık bir görünümle katılabilirsiniz.

 

3.Parıltılı Mezuniyet Saç Modeli

 

mezuniyet için saç
pırıltılı mezuniyet saçı

 

2019 ve 2020 yılının saç trendi mezuniyet gününde de kullanılıyor. Saçlarınıza ışıltılar ekleyerek glitter saç modasını oluşturabilirsiniz. Saçlarınızı dibine ekleyeceğiniz bu ışıltılarla mezuniyette dikkat çekebilirsiniz. Amacınız biraz fark edilmekse sizi müthiş bir öneri.

 

4.Kalın Örgülü Saç

 

lise mezuniyet saç modeli
kalın örgülü mezuniyet saç modeli 2017-2018

 

Örgülü saçların son dönemde popüler olduğunu bilmeyen yoktur herhalde. 2023 yılı örgülü saçların yılı diyebiliriz. Her yerde çeşit çeşit örgüleri görebilirsiniz. Örgü demek güzellik demektir. Daha belirgin bir görünüm içinde kalın örgüleri kullanmamız gerekir. Başın arka kısmından yapılacak kalın örgüler müthiş görünüyor kararınızı verin!

 

5.At Kuyruğuna Örgü Detayı

 

mezuniyet balosu için saç modeli
mezuniyet uygun saç modeli önerisi

 

Alışılagelmiş modellere yeni eklemeler yaparak onları harikulade noktaya taşıyabiliriz. İşte bu fikirde tam bu mantıkla oluşturuldu. Ense kısmında oluşturacağınız at kuyruğuna balıksırtı örgü ilave ederek çok havai bir stile kavuşabilirsiniz. Bu öneri hem basit hem de pratiktir. Ayrıca bir modelin güzel olması için illa da zor olmasına gerek yoktur.

 

6.Dağınık Topuz Saç Stili 2023

 

üniversite mezuniyeti için saç modeli
dağınık topuz mezuniyet saç modeli

 

Her zaman trend olan bir modelle daha iyi yorumla almak isterim derseniz dağınık topuzun kullanın. Özel gecelerin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Bayanların en çok tercih ettiği özel gün saç modeli olarak da nitelendirebiliriz. Bu modele biraz farklılık da katabilirsiniz, bunun için saç aksesuarlarından destek alabilirsiniz. Örnek olarak küçük bir taç ya da çiçekli saç tokasını dağınık topuzda kullanabilirsiniz.

 

7.Yüksek At Kuyruğu

 

mezuniyet saçı
örgülü mezuniyet saç modeli 2017-2018

 

Her zaman son derece modern görünmek arzusundaysanız o zaman saç modelinizde buna uygun olması gerekir. Modern bir görünüm veren öneri ise yüksek at kuyruğudur. Tepeden oluşturulmuş aşağı doğru inen baştan çıkarıcı bir görünümdür. Yalnız yüksek at kuyruğunuzun daha güzel görünmesi için birkaç ipucumuz var. Saçlarınızın uç kısımlarını daha dalgalı yaparak saçlar hacimli ve güçlü görünecektir.  Gün boyunca da parlak canlı görünmesi içinde bakım yağını saça uygulamalısınız.

 

8.Yumuşak Dalgalı Saç Modeli

 

dalgalı mezuniyet saçı
dalgalı mezuniyet saç modelleri

 

Saçınızla göz alıcı görünmek gerçekten mümkün ama bunun için etkili bir model seçmelisiniz. Yumuşak dalgalı saç modeli narin bir stil katacaktır. Bu saç modelini oluşturmak için saçlarınızı yandan ayırarak geniş uçlu bir maşayla bukleler oluşturup sonra da maşa işlemi bitince parmak uçlarınızı kullanarak bukleleri dağıtın. En son olarak da dondurucu saç spreyi ile sabitleyin.

Kılçık Örgülü Saç Modeli Nasıl Yapılır?

 

9.Harika Renkli İddalı Örgülü Saç

 

mezuniyet saçı örgülü
örgülü mezuniyet saç modeli 2017-2018

 

Farklı ve iddaalı örgülere eşsiz bir ekleyerek tüm bakışları üzerinizde toplayabilirsiniz. Ayrıca şunu unutmayın mezuniyet gününde saçlarınızı güzel sağlıklı görünmesi için mezuniyetten 1 ay önceden haftada 2 kere saç maskesi yapın. Saç Modeli Kategorimiz İçin Tıklayınız.

 

10.Parlak Detaylı Saç Modeli

 

kolay mezuniyet saçı
kolay mezuniyet saç modelleri 2017-2018

 

Uzun saçlarda hem parlak hem de hafif örgüler çok tatlı olacaktır. Böyle güzel bir saç bu özel güne tam uyum sağlayacaktır.

 

Videomuzda 3 Mezuniyet Saç Modelinin Yapılışı İzleyin!

 

 

Yukarıda sizler için 10 tane mezuniyet saç modeli önerisi sunduk. Bu önerilerini işinize yarayacağını düşünüyoruz en trend saç şekillendirmeleri derledik. 2023 yılındaki saç modasını dikkate alarak sizin için seçenekler sunduk. En güzel bilgilerle sizlerle olmaya devam edeceğiz bizi sürekli takip etmeye devam edin hoş çakalın.

Sosyal Medyada Paylaşın:

1 Yorum

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?