2022-2023 Sonbahar-Kış Aksesuar Trendleri

2022-2023 Sonbahar-Kış Aksesuar Trendleri

İçindekiler

Güz mevsimi yaklaşmaya başladı. 2022-2023 sonbahar-kış aksesuar trendlerine göz atma zamanı geldi. Bazen seçtiğimiz aksesuarlar, giydiğimiz kıyafetlerden daha önemlidir. Basit bir kıyafet seçtiğinizde onu daha güzel göstermek için aksesuar eklemeniz gereklidir. Doğru aksesuar sıkıcı bir kıyafeti büyük bir moda trendi görünümü kazandırabilir.

Bu sonbahar ve kış için çeşitli aksesuarları görüyoruz. Kate Spade ve Loewe gibi tasarımcıların birçoğu aksesuarlarına  yiyecek görünümü vermişlerdi. Pasta şeklinde çantalar, bunun haricinde ekmek şeklinde çanta ve şapka tasarladı. Özellikle şapkalarda sonbahar mevsimi ile beraber sıra dışı tasarımlar vitrinlerde yerini almaya başlayacak.

Birçok modacı çok hoş eşsiz küpeler tasarlamaya özen gösterdiler. Birçok modacı etkileyici küpelere tasarlamaya özen göstermişlerdi. Gelecek sezonun en şık mücevherlerin de inci, zincir ve gündelik nesneler var. Bazı tasarımcılar cesur takılar için deniz kabukları, anahtarlar ve makaslar gibi nesneler kullandılar.

Büyük boy çanta tasarımları artık daha şık hale geldi. Ekstra dikkat çekmek isteyenler içinde çantadan mücevherlere göz kamaştırıcı parçalar sundular. 2022-2023 yılında sonbahar-kış sezonunda çiçek baskısı çok popüler olacak. Parlak yaz çiçekleri, daha canlı mı canlı renklerle değiştirilecek. 2023 yılının aksesuar trendlerine göz atın ve nasıl bir yol izleyeceğinizi öğrenin.

 

2022-2023 Sonbahar-Kış Aksesuar Trendleri ve Fikirleri

 

1.Klas Çanta

 

 

Klas çanta güzel bir öneri. Bir bayanı en güzel gösteren öğelerden bir tanesi klas görünümlü çantasıdır. Kıyafetler kadar önemlidir. Çoğu zaman aksesuarları es geçeriz kesinlikle bu noktayı atlamayın.

 

2.Fileli Çorap

 

 

Çorap görünümlerinin kesinlikle es geçilmediği tanıtımlar oldu. Fileli çorapla beraber seksi görünümler harika idi. Fileli çorap tarzları giyilen diğer parçalara hareket getirip çekici görünmenizi sağlıyor. Bu noktayı es geçmemenizi öneriyoruz.

 

3.Tasarımlı Öğeler

 

 

Tasarımlar her yerde bu sezon daha çok yediğimiz besinlerin desenleri aksesuarlarımızda boy gösteriyor bunun ayrı bakış açısı olduğunu düşünüyorlar modacılar. Özellikle şekiller ilginizi çekiyorsa gerçekten böyle stilleri kullanmak çok güzel olabilir.

 

4.İnci Desenli Saç Bantları

 

 

İnci desenler saç bantlarını kıyafetinizle uyumlu kullandığınızda ne kadar etkili bir görünüme ulaştığınıza siz bile şaşıracaksınız. Genelde çift renkler kullanılıyor ve işlemeli stiller daha çok yoğunlukta. Bizler çok beğendik gerisi sizin takdirinizde.

 

5.Kırmızı Küpe Trendi 2023

 

 

Hatırlarsanız bu senenin ayakkabı modellerinden bahsederken kırmızı renkli botların moda olacağını söyledik. Kırmızı renkli çizmelerden sonra kırmızı küpelerde çok popüler olacak. İrice kırmızı küpeler sanat harika görünüyor. Ayrıca soğuk kış günlerini de ısıtacak cinsten.

 

6.90’lı Yılların Chokers Kolyeleri

 

 

Chokers kolyeler daha önceleri de bildiğiniz gibi moda oldu. 90’lı yıların modası olan bu kolye 2018 yılı ile beraber tekrar dönüyor. Bu güzel fikri sizlerde deneyip kullanabilirsiniz.

 

7.Çantalarda Çiçek Desenleri

 

 

Yukarıda da belirttiğimiz gibi çiçek desenleri artık kış mevsimine de kaydı. Çanta başta olmak üzere renk renk çiçekleri artık aksesuarlarımızda daha çok görebiliriz. Sonbahar çiçekleri çantaları çok detaylandırıyor.

 

8.El Örgüsü Detayları

 

 

El örgüsü çantanın ön yüzüne nakşedilmişti. Tabi bu detay sadece çantalarda değil başka aksesuarlarda da kullanılmıştı. El örgüleri biraz daha yöresel bir izlenim oluştursa da sadeliği kırıp tatlı bir fikir ortaya çıkarmıştı.

 

9.Kadife Detaylar

 

 

Kadife elbise, ayakkabı ve aksesuarlarda her yerde moda. Kadife detaylı aksesuarlarda kendini çok ön plana çıkaracak. Kadife altın çağını yaşadığını düşünebilirsiniz. Örneğin kadife detaylı bir çanta kullanmayı tercih edebilirsiniz. Kadife tercihlerinizle modaya çok uyum sağlayacaksınız.

 

10.Yuvarlak Şekilli Çantalar

 

 

Tamamen yuvarlak ve şekilli koldan askılı çantalar çok sempatik bir görünüm katmış gibi geldi. Kış sezonu içinde güzel varyasyon diyebilirim. Yuvarlak şekilli çantalar küçük tarz sevenler için çok sevimli olduğunun altını çizelim.

 

2022 Yılının En Seksi Dövme Modelleri

 

11.Zincirli Çantalar

 

 

Çantaların üzerlerinde zincirlere çok fazla rastladık pistlerde. Bu durum da bize bir işaret olarak geri döndü. Modacıların çantalarında bu sene düşündüğü değişiklik zincir detayları idi. Zincirlerle çantalara hareket katılmıştı.

 

12.Daha Fazla Zincir Modası 2023

 

 

Önceden boğaz kısmında tek parça takılar çok daha etkileyici olarak düşünülürdü ama durum 2020’le beraber değişecek gibi duruyor. Daha fazla zincirli kolye ile aksesuar modası oluşturulmuş. Bu öneriyi de sokaklarda daha fazla göreceğimizi düşünüyorum.

 

13.Büyüleyici Detaylar

 

 

Bazen küçük detayları karşıdaki kişileri çok fazla büyüler. Küçük ama çok harika taşlarla bezenmiş bir stil sizi büyüleyici gösterebilir. Büyüleyici detaylı aksesuarlar 2023 sonbahar- kış sezonuna ismini altına harflerle yazdıracak gibi duruyor. Tabi ki bu konuda sizin de yorumlarınız önemli.

 

14.Eşleşmeyen Küpeler

 

 

Tasarım olarak daha farklı küpeleri bu sezonun trendi olacak. Klasik taşlı görünümler yerine bu şekilde küpeler daha popüler hale gelecek. Ayrıca yine simetrik olmayan tasarımların kullanılması ilgi odağı haline gelmeyi kolaylaştırıyor.

 

15.Harika Tasarımlar

 

 

Güzel görünümlü, parlak renkler ilgi odağı olmaya devam ediyor. Harika tasarımlı küpe ve detaylar gerçekten süper tarzlar katabilir.

 

16.Uyumsuz Kristal Küpeler

 

 

Birisi uzun birisi kısa simetrik olmayan küpeleri de yoğun bir şekilde gördük. Bu size ilk başta garip gibi gelse de durum böyle değil. Değişikliğe her zaman açık olmalısınız. Bu şekilde bir görünümle kendinize çekicilik katabilirsiniz.

 

17.Heykel Küpeler

 

 

Küpeler de bayanların sıklıkla başvurduğu aksesuar önerisi diyebilirim. Heykel modeli verilmiş küpe stilleri kulaklarda çok enfes görünüyor. Renk olarak iyi bir seçim yaptıktan sonra herkes bu küpeleri soracak diyebilirim.

 

18.Spor Tarz Öneriler

 

 

Çantalarda daha spor modeller hakimdi. Klasik çantaların yerini biraz daha spor çantalar almıştı. Giydiğiniz kıyafetle uyumlu bir çanta kullanmanız yerinde bir fikir olacaktır. Spor tarzda giyim şekliniz var ise bu şekilde modelleri kullanmalısınız.

 

19.Büyük Boy Çantalar

 

 

Çok büyük boyutlu çantalar bu sezonda çok popüler. Büyük boy çantaların bir stil kaynağı olduğu görülüyor ve bundan da hiç vazgeçilmiyor. Farklı renklerde farklı desenlerde görünümleri bulabileceksiniz. Önümüzde zamanlarda vitrinlerde büyük boy çantaları yoğun bir şekilde göreceksiniz.

 

20. Olağan dışı Şapkalar

 

 

Alışılmışın dışında görünümler her zaman pistlerde yerini almıştır. Bu yılda sıra dışı görünümlü şapkalar yaygın bir şekilde yerini aldı. Çok değişik bu şapka modeli çok ama çok tatlıydı. Buna benzer diğer modellerde vardı.

 

21.Pasta Görünümlü Aksesuarlar

 

 

Yediğimiz besinler şekli artık karşımıza aksesuar olarak dönüyor. Örneğin pasta görünümlü aksesuarlar dikkatimizi çekti. Bunun yanında diğer besin görünümleri ile ilgili aksesuarlar mevcut.

 

22.Sıra Dışı Alışveriş Çantaları

 

 

Alışveriş çantalarında artık yeni dönem. Bu şekilde harika görünümlü baskılarla daha hoş tasarımlar oluşturulacak. Alışverişe giderken de şıklık sizle olacak. Bu çanta modellerini de çok seveceksiniz.

 

23.Gündelik Nesneler

 

 

Günlük kullanım içinde öneriler şarttır. Günlük rutin içinde takabileceğimiz uyumlu öneriler sizi her zaman şık gösterecektir. Bu şekilde bir gündelik aksesuar tercihiniz olabilir.

 

24.Cesur Saç Aksesuarları

 

Aksesuarlar vücudumuzun her yerinde. Saçlar da aksesuarsız olmaz. Biraz öz güveniniz yoksa bunları kullanamazsınız. Bu şekilde bir saç aksesuarı sizi tarz gösterebilir. Bu tasarımdan ilham alıp daha değişik fikirlerde tasarlayabilirsiniz.

 

25.Deniz Kabuğu Kolye

 

 

Çocukların gerçekten denize gittiğinde topladık kabuklar hoş görünüm sağlıyor. 2023 yılının aksesuar modası olduğunu söyleyelim. Pistlerde birçok mankeni deniz kabuğu kolye takarken gördük. Farklı tasarımlarla güzel şekillerle görünümler bir başka idi.

Galerimizde ki Diğer Önerilere Mutlaka Göz Atın

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?