2023 İkea Mutfak Modelleri ve Fiyatları

2023 İkea Mutfak Modelleri ve Fiyatları

İçindekiler

Bugün sizlere İkea mutfak hakkında çok özel ve işinize yarayacak bilgiler vereceğiz. Yapı market için önde gelen firmaların başında gelmektedir. Estetiği, kalitesi, tasarımı ve kullanışlılığı ile çok çok ön planda olan bir markadır. Eviniz için gerekli olan ürünlerin hepsini bu mağazadan tedarik etmenizde ayrı bir avantaj oluşturmaktadır. Türkiye’de gittikçe yaygınlaşan ve birçok şehirde şubeleri açılmaya devam ediyor.

Ayrıca internet üzerinden de kolay erişimle istediğiniz ürünlere sahip olabiliyorsunuz. Mutfağınız için güzel bir dizayn düşünüyorsanız İkea mutfak modelleri sizin için gerçek anlamda harikalar yaratmış. Birbirinden şık ve etkili tasarımlarla çok açık ara önde diyebiliriz.

Bu markanın modellerine bakmadan kesinlikle kararınızı vermeyin. Şimdi de 2023 İkea mutfak modelleri ve fiyatları hakkında detaylara bakalım.

 

 

 

 

İkea Hakkında Detaylar

 

Aslen İsveç menşeli bir mobilya üretim firmasıdır. Ingvar Kamprad isimli kişi tarafından 1943 yılında kurulmuştur. Abd, Avrupa, Kanada, Asya olmak üzere pek çok yerde markanın şubeleri mevcuttur. Türkiye’de de hızla mağaza sayısı artarak gelişim göstermektedir. Birçok şehirde İkea mağazaları mevcuttur. 13.000 kadar ürün kataloğu ile ön sıralarda gelmektedir.

Ayrıca son yıllarda Orta doğu da çok beğenilmekte ve sıkça şubeler açılmaktadır. Mobilyanızın siparişini vermeden önce nasıl bir şey olacağını görebiliyorsunuz. Yani size nasıl bir tasarım gelecek bunun hakkında bilgi sahibi olabiliyorsunuz. Ayrıca mobilyalarınız için kaliteli ve hızlı parça sağlama özelliği de en mükemmel olan yönüdür.

 

 

 

İkea Mutfak Fiyatları

 

Bütçenizde tercih edeceğiniz modelde çok önemli bir yere sahiptir. Her markanın da kendine göre fiyat şekli vardır. İkea mağazalarında çok fazla indirimler olmaktadır, daha uygun şekilde istediğiniz mutfaklara sahip olmak için bu kampanyaları takip edin deriz. İkea mutfak fiyatları 18000 tl ile 155000 bin tl arasında değişen fiyatlara sahip.

Bu fiyatın içinde mutfak dolapları, mutfak masaları ve mutfak araç-gereçleri bulunmaktadır. Seçtiğiniz tasarıma göre fiyatlar değişiklik göstermektedir. Satın almadan öncede mağazalar arası ve internet üzerinden fiyat kıyaslaması yapın. En uygun fiyat teklifini hangi yer yapıyorsa o noktadan alın. Aynı markanın aynı ürünü de olsa fiyat farklılıkları olabiliyor bu konuda bilginiz olsun.

 

 

 

İkea Mutfak Modelleri 2023

 

1.Temiz,Parlak, Şık Mutfak

 

Beyaz özellikli parçalarla yerli yerinde sade ama şık bir önerisi isterseniz tavsiye ederiz. İkea 2023 kataloğunda yer alan çok geniş olmayan mutfaklar için ideal bir tercih olacaktır.

 

 

2.Klasik İskandinav Tarzı İkea Mutfak

 

Danimarka, Norveç, İsveç gibi ülkelerin tarzını yansıtan hoş bir tasarımdır. Sadelikten ziyade biraz daha gösterişli mutfak arayanlar için güzel fikir. Orta genişlikteki mutfaklar için daha uygun olacaktır.

 

 

3.Yaratıcı ve Koyu Renkli Tasarımlar

 

Açık renkler yerine koyu renklerde tercih edilebilir. Birazcık daha küçük ve stüdyo gibi 1+1’ler için çok uygun olacaktır.

İlginizi Çekebilir: 2023 Amerikan Mutfak Modelleri ve Fiyatları

 

4.Modern Mutfak Modeli

 

Beklentilere göre markanın değişken modelleri de mevcut. Evde yemek yapmayı keyif haline getirmiş kişiler için daha geniş ve mükemmel detayları bir arada bulunduran modern mutfaklarda mevcut.

 

 

5.İkea Köşeli Tarzda Mutfak Modeli

 

Bazı mutfaklar köşeli olabiliyor, İkea bunu da es geçmeyerek buna uygun tasarımlar derledi. bu da onlardan biri basit ama eksiksiz bir mutfak görünümü vaat ediyor bu model.

 

 

6.İkea Mutfak Modelleri 2023

 

Çok özel dokunuşları olan gayet iyi dizayn edilmiş şık ve kullanışlı bir öneridir. Bayanların çok ilgi göstereceği harika detaylara sahip.

 

2023 Koçtaş Mutfak Dolabı Modelleri

 

7.Geçmişten Esinlenilmiş Harika Model

 

1980’lerin 1990’ların etkilerini bugüne birleştirerek ortaya hoş görünümler çıkarılmış. Eviniz düz bir mutfağı var ise çok kullanışlı olacaktır.

 

 

8.Küçük Alanlar İçin Etkili Seçim

 

İnce dar alanınız için bir önerisi istiyorsanız bu stil çok yakışacaktır. Geniş olmayan bölümler için etkili kullanım sağlar.

 

 

9.Kusursuzluk Arayanlara

 

Hiçbir detayı es geçmeden kusur bulamayacağınız özel bir stildir. Mutfağınıza yeni bir soluk katacağınızdan şüpheniz olmasın.

 

 

10.Açık Renkli Tasarımlar

 

Açık renkler ile ferahlık oluşturabilirsiniz. Temizlenmesi kolay, parlak, özgün kazanımlar elde edebilirsiniz.

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?