2023 İlkbahar/Yaz Mayo-Bikini Trendleri

2023 İlkbahar/Yaz Mayo-Bikini Trendleri

İçindekiler

Her yıl uzun zaman beklenen zaman dilimi tatil ve deniz sezonudur. Çokça insan işini gücünü bırakarak tatilini geçirmek için daha güneylere ve denize kumsala doğru gidiyor. Denize giderken de bir bayan içinde en önemli olan şey mayo ya da bikinidir. İşte bunun içinde o sezonun en son tasarımlarını bulmalısınız . İşte bizde bunun için 202 mayo-bikini trendleri neler bunları size tek tek açıklıyoruz. En uygun mayo ve bikiniyi seçerken de sezonun modellerine, yaşınıza ve trendlere göre yapmak zorundasınız. 2023 mayo ve bikini modelleri sizlere güvenmenizi, kusurlarınızı gizlemenizi ve silüetinizi vurgulamanızı ve aynı zamanda moda trenlerine saygı duymanızı sağlayacaktır. Şimdi de ayrıntılara bakalım.

 

2023 ilkbahar/Yaz Mayo-Bikini Modelleri

 

1.Hafif Kollu Bikini Trendi

2023 yazının ana eğilimlerinden bir tanesi de hafif kollu bikini trendi olacaktır. Kol detaylı öneriler gayet sevimli ve hoş duruyor. En ilginç örnekler Luli Fama, Beach Bunny ve Lolli Swim gibi tasarımcılar tarafından sunuldu.

 

 

 

2.Püsküllü Bikini Modası 2023

İplikli püsküllü süslenmiş bikiniler çok farklı bir hava katmış. Hem daha şık hem de daha dişil bir görünüm veriyor. Bazı tasarımlar aynı zamanda aksesuar ve mücevherlerle  dekore edilmiştir. Püsküllü mayo örneklerine  Aguaclara, Agua Bendita ve Beach Bunny koleksiyonlarında bulabilirsiniz.

 

 

 

3.Dantelli ve Düğmeli Mayo-Bikini Modelleri

Yaklaşan sezonun diğer başarılı parçası ise dantellerle ve düğmelerle bezenmiş bu tasarımlardır. Dar şeritler, bantlar ve ip detayları yaz popülerliğine ivme kazandıracaktır. Sahilde bu tasarımlardan dolayı gözler sizde olacaktır. Detaylar çok fazla etkili görünümler kazandıracaktır.

 

 

 

4.Tek Parça Mayolar

Tek parça mayolar 80’li yılların modası idi. Günümüzde birçok desenli ve tasarımla beraber geri döndü. Etkileyici bayan vücudunu ortaya çıkaran bu modeller, erkeklerin nefesini kesecek cinsten tasarımlara sahip. Luli Fama, Gottex, Mister Triple X gibi markalar koleksiyonlarında bu mayo tarzını yerleştirmişti.

 

 

5.Bikini Trendi 2023

Yaz gelip çatmadan önce kesinlikle vücudunuzu şekillendirin. Neden diye soracak olursanız bu sezon cesur ve seksi bikiniler moda olacak. Bu tasarımları en güzel gösteren de sizin vücudunuz olacaktır. Podyumlarda bir rüzgar gibi esen bu modeller 2018 yılına damga vuracak gibi.

 

 

 

6.Baskılı ve Çizgili Bikini Trendi 2023

Her zaman en iyi noktada renkli ve desenli tasarımlar vardır. Çiçek motifleri, hayvan baskıları, gizem soyut tasarımlar, deniz elementler tasarımları gibi öğelerle şıklık sağlanmıştı. Bunun haricinde zıt renk çizgileri de yoğunlukta idi. Gottex, Bianca Coletti gibi markalar koleksiyonlarında sıklıkla bu modellere yer vermişlerdi.

İlginizi Çekebilir : Moda Kategorimiz İçin Tıklayınız.

 

 

 

7.Yüksek Bel Stili

Retro tarzı bu mayolar, 2023 tasarımları sayesinde çok modern ve şık görünüyorlar. Kot pantolonlarda alıştığımız yüksek bel artık karşımıza mayo ve bikinilerde de çıkıyor. Vücuduma otursun diyenler için güzel bir fikir olabilir.

 

İlginizi Çekebilir : Tek Parça Mayo Modelleri 

 

 

8.Spor Tarz Mayolar

Sadece güneşlenmekle kalmayıp aynı zamanda daha spor görünmek istiyorsanız Duskii, Aqua Blu, ACACIA gibi markaların koleksiyonlarına göz atabilirsiniz. Kendini genç ve dinamik hissedenler için güzel bir trend.

 

 

9.Uzun Kollu Mayo Trendi 2023 Yaz

Uzun kollu mayo modelleri birazcık değişik gelebilir ama tasarımcılar daha bir elbise havası vermek için bu stili tasarladı. Denizden sonra da sık kullanmak isteyenler için oluşturuldu. Bu stilde üzerinizde bir şey almanıza gerek kalmadan daha uzun süre giyebilme olanağı sunuyor.

 

 

10.Renge Göre Trend Tasarımlar

Renk tercihleri de çok çok önemlidir. Hatta renkler tek başına bir trend oluşturur. Bu senenin öne çıkan moda renkleri ise : Metalik gölgeler, altı ve gümüş renkleri, pembe, mavi, bej, siyah ve turkuazdır. Renk seçimi ile öne çıkmak istiyorsanız bunlardan bir tanesi işinizi görecektir.

 

 

2023 Yılının Diğer Örneklerine Göz Atabilirsiniz!

 

 

Yukarıdaki bilgiler ışığında 2023 ilkbahar ve yazında havuzda, denizde nasıl görünmeniz gerektiğini biliyorsunuz. 2023 bahar-yaz mayo-bini trendlerinden en çok hangisini beğendiniz? Bu konudaki düşünceleriniz neler bize aşağıdaki yorum bölümümüzden kısaca belirtirseniz seviniriz. Yeni bir trend konusu ile beraber olmak dileğiyle hoşçakalın.

                                                      Videomuzu da Kesinlikle İzleyin

Sosyal Medyada Paylaşın:

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?