2023 İlkbahar/Yaz Bayan Ayakkabı Trendleri

2023 İlkbahar/Yaz Bayan Ayakkabı Trendleri

İçindekiler

Bahar  ve yaz aylarında hafif rahat sandaletler her daim ön planda olmaya devam edecek gibi görünüyor.  Bunu yeni sezonla birlikte de göreceğiz gibi görünüyor. 2023 ilkbahar-yaz ayakkabı trendleri için incelemeler yaptığımızda belirli değişikliklerin olduğu hemen göze çarpıyor. İşte yaz için bir ayakkabı almadan önce bu öneriler bakıp seçiminiz ona göre yapın. Şunu kesinlikle unutmayın en doğru seçimi yapmak  her zaman araştırma gerektirir. Biz de buradaki önerileri bunun için derledik cümleleri fazla uzatmadan 2023 ilkbahar-yaz ayakkabı modelleri nelermiş bunları inceleyelim.

 

 

2023 Bahar/Yaz Bayan Ayakkabı Modelleri

 

1.Platformlar

 

Bu şık platformlar hem rahat hem de çok yönlüdür.  2023 yılı için ilgi çekici modeller çok ön plandaydı. Platformlar her türlü yaz kıyafetleriyle çok kolay bir şekilde kombine edilebilir.  Dolce & Gabbana, Gabriela Hearst, Mary Katrantzou, Michael Kors, Salvatore Ferragamo, Simone Roch, Sonia Rykiel gibi markaların koleksiyonlarında birçok model mevcut idi.

 

 

2.Üstü Kapalı Sandaletler

 

Sıcak günlerde ayaklarınızdan çıkarmayacağınız harika bir ayakkabı modeli diyebiliriz. Resmi bir yere giderken, normal günlük olarak ve diğer etkinlikleriniz için görünümünüzü zarifçe tamamlayacak en moda ayakkabılardır. Carolina Herrera, Dolce & Gabbana, Mary Katrantzou, Prabal Gurung, Proenza Schouler, Saint Laurent, Simone Rocha gibi markaların koleksiyonlarına göz atıp bu modelleri bulabilirsiniz.

 

3.Kedi Ayağına Benzer Topuklu Ayakkabı Modelleri

 

Birazcık ilginç gibi görünse de bahar ve yaz sezonu için göz dolduracak bir öneridir. Topuklarının görünümü çok dikkat çekmektedir. Bu ayakkabının cazibesi sizi çekici ve benzersiz kılacaktır.

 

4.Düz Tabanlı Sandaletler 2023 Yaz

 

Birazcık daha rahatınız düşünüyorsanız ama rahat olurken de şıklıktan ödün vermem diyorsanız bu tasarımlar sizinler için. Düz tabanlı modellerde gerçek anlamda orijinal fikirler vardı hepsi yeni ve ilk kez sunuluyordu. Dolce & Gabbana, Fendi, Hermès, Mary Katrantzo, Michael Kors, Salvatore Ferragamo, Tods, Valentino gibi markaların bu tarz ayakkabıları yoğunluktaydı.

 

5.Kare Topuklu Şık Ayakkabılar

 

Kare topuklu sandaletler 2023 ilkbahar-yaz sezonunun farklı bir eğilimi. Bu tarzlar  konfor ve stil uyumunu çok güzel bir şekilde birleştirmişti. Rahat ve kusursuz bir görünüm için çok yerinde bir tercih olacaktır. Podyumlarda kare topukları da sıklıkla gördüğümüzü ifade edelim.

 

 

6.Plaj Kıyafeti İçin Ayakkabı Önerileri

 

Yaz deyince akla plaj gelir. Plajlarda giyecek önerileri es geçmek olmazdı. Sahillerde giyilecek önerileri de tasarımcılar düşünerek bol öneriler sunmuşlardı. Zarif ve kadınsı sahil ayakkabılarını görmek mümkündü.

 

 

7.Sportif Tarz Ayakkabı Modelleri

 

Birkaç yıl önce sportif sandalet denilince herkes çok şaşırmıştı ama günümüzde artık buna fazlasıyla uyum sağladı. Bahar ve yaz aylarında klasik tarzlar giymeyi sevmiyorsanız sportif modeller imdadınıza yetişecektir. Çok konforlu ve şık modelleri olduğunun altını çizelim. Fenty x Puma, Michael Kors, Rick Owens gibi markalar sportif sandaletler üretmişlerdi.

 

2021-2022 Sonbahar-Kış Bayan Ayakkabı Modelleri

 

 

8.Özel Günler İçin Bahar-Yaz Ayakkabı Modelleri

 

Sıcak günlerde etkinlikler bolca oluyor. Yazın düğünler, kutlamalar, nişanlar, partiler, mezuniyetler için hep özel gün ayakkabı modeli lazımdır. Bunun için yetenekli tasarımcılar çok şık öneriler sundular. Çok beğeneceğiniz bu modelleri Calvin Klein, Dolce & Gabbana, Dri Van Noten, Giorgi Armani, Gucci, Lanvin, Salvatore Ferragamo gibi markalarda bulabilirsiniz.

 

9.Sandalet+Çorap Modası 2023 Bahar-Yaz

 

Dolce & Gabbana, Fendi, Gucci, Kenzo, Prada gibi markalar çorapla beraber sandalet giyme modasını oluşturdular. Yani ayakkabı çorap kombinasyonu diyebiliriz. Bu şekilde bir görünümle daha çekici olabilirsiniz. Kışa kadar bolca kullanılacak bir moda önerisidir.

 

 

10.Zarif Şık Yaz Ayakkabı Modası

 

Kendine saygı duyan her bayanın 2023 yılında dolabında olması gereken bayansı, zarif, seksi ince topuklu ayakkabı trendidir. Kendinize çekicilik ve seksilik katmak istiyorsanız mutlak bu tarzları deneyin deriz. Topuklarla beraber tasarımlarda çok kusursuz idi. Alexander Wang, Dolce & Gabbana, Giorgio Armani, Jason Wu, Monse, Saint Laurent, Versace gibi markalarda zarif ve şık ayakkabı modellerini bulabilirsiniz.

 

11.2023 Bahar-Yaz Bağcıklı Ayakkabı Modası

 

2023 yılının sıcak günlerinde modern  ve şık görünmeniz için tasarımcılar tüm detayları düşündü. Bağlamalı stiller ayakta çok estetik  ve modern görünüyor. Dolce & Gabbana, Giorgio Armani, Sies Marjan, Balmain gibi dev markalar bağcılık ayakkabı modellerini koleksiyonlarına yerleştirmişlerdi.

 

 

12.Parmak Arası Terlik Trendi 2023 Yaz

 

Hemen hemen tüm tasarımcılar 2023 ilkbahar-yaz sezonu için koleksiyonlarına flip-flap desenlerini sundular. Bu tarzlar 2023 yazında çok moda olacak bunun altını çizelim. Bu desenler sizlerin çok hoşuna gidecek. Philip Lim, Christian Dior, Dolce & Gabbana, Dries Van Noten, Fenty x Puma, Joseph, Marc Jacobs, Sonia Rykiel, Victoria Beckham gibi markalar bu stili koleksiyonlarına entegre etmişlerdi.

 

 

 

13.Saten Ayakkabılar

 

 

14.Kordonlu Ayakkabı Stilleri

 

 

15.Parlak ve Taşlı Ayakkabı Modası 2023

 

16.Süslü Yazlık Ayakkabı Trendi

 

 

 

17.Kovboy Stili

 

 

18.Tüylü Ayakkabı Modası 2023 Bahar

 

 

19.Şeffaf Ayakkabı Modelleri

 

20.2023 Tokalı Ayakkabı Modası

 

21.Perçimli Bayan Ayakkabı Trendi

 

22.Parlak Çoraplarla Topuklu Ayakkabı Modası

 

 

Sizler için en son moda önerilerini paylaşmaya devam ediyoruz. Yukarıdaki ayakkabı modellerinden hangisini beğendiniz? Bize yorum olarak bunu iletin, güzel fikirlerle karşınızda olmaya devam edeceğiz güzel günler.

YAZIMIZI BEĞENDİNİZ Mİ?  Facebook’ta kombinkadin.com’u takip edin!

Sosyal Medyada Paylaşın:

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?