2023 İlkbahar-Yaz Şapka Trendleri

2023 İlkbahar-Yaz Şapka Trendleri

İçindekiler

2023 ilkbahar-yaz şapka modelleri içerisinde şaşırtıcı ve çılgınca eğilimler mevcut. Şapka meraklıları için, işe yarayan birçok seçenek bulacakları bir sezon diyebiliriz. Bunun yanında bol miktarda seçenekleri olduğunu söyleyebiliriz. Şapkalar sıcak mevsimlerde gardırobunuzda olması gereken  en büyün ve en pratik aksesuarlardır.

Şık görünümünüzü tamamlamak için 2023 şapka modellerini bilerek ona göre kullanmalısınız. Bu dönemde çok yeni konseptlerinde ortaya çıktığını görüyoruz. Kelimeleri çoğaltmadan 2023 şapka modasında neler var bakalım.

 

 

 

2023 İlkbahar-Yaz Bayan Şapka Modelleri

 

1.Hasır Şapkalar

 

Hasır şapkalar bu sezon altın çağını yaşayacak. Kendi içinde birçok rengi ve modeli mevcut. Bunun yanında birbirinden ünlü markalarda koleksiyonlarına çok fazla hasır şapka modelini yerleştirmişti. Şimdiden kendinize bir hasır şapka edinin diyoruz. Modayı takip eden biri iseniz kombin yaparken hasır şapkalarla tamamlamayı unutmayın.  Herkesin tarzına göre bir hasır şapka bulmak mümkün bu açıdan da tercih etme  kolaylığı sağlıyor.

 

 

2.Bot Şapka Stili

 

Tam yuvarlak ve ince görünümlü stiller 2023 ile beraber çok fazla ön plana çıkıyor. Özellikle siyah beyaz renkleri çok revaçta. Bu şeritli tarzlar gündelik kullanıma çok uygun. Havalı ve zarif bir görünüm için iyi bir seçenek.

 

 

3.Geniş Şapka Modelleri

 

Rahatlığı ön plana alanlar için çok tarz bir öneri. Yaz günleri için rahat geniş şapkalar ferahlık sağlar. Salaş bir görünüm için kullanacak tarzlardır. Şıklık birazcık geri planda ise bu öneriyi deneyebilirsiniz.

 

 

4.Örgülü, Yün, Deri ve Kadife Şapka Modelleri

 

Kadife tarzlar 2021 ve 2022’de çok moda olduğunu biliyoruz. Bunun yanında deri ve örgülü stillerde ön plana çıktı. Kendinize seksilik ve çekicilik vermek istiyorsanız kesinlikle deneyeceğiniz şapka modeli budur. Çok tarz bir görünüm veren bu şapkalar gündelik kullanım içinde çok idealdir.

 

 

5.Persfektif Şapka Modelleri

 

Farklılık arayanlar için tasarlanan şapka modelleri idi. Farklı bakış açıları düşünülerek farklı ortamlar için tasarlanmıştı. Göz alıcı bir görünüm oluşturduğunu da ekleyelim.  2023 şapka trendleri içinde en yaratıcı görünümler olduğunun da altını çizelim.

 

 

6.Askeri Tarzda ve Baba Şapkaları

 

2023 yılı ilkbahar ve yaz sezonu için en havalı görünümlerin oluşturulduğu noktadır. Askeri tarzlar harika bir görünüm katmıştı kesinlikle denenecek bir model diyebiliriz. Şekil görünüm olarak benzersiz bir tarz oluşturulmuştu.

 

 

7.Eşarp Stilleri

 

İpek eşarp şekillerini sadece kapalı bayanlara ait olduğunu düşünmeyin. Bu bahar ve yaz sezonunda artık bu stiller çok popüler olacak. İpek görünümleri şapka gibi kullanıp çok tarz ve eşsiz bir görünüm elde edebilirsiniz. Klasik çizginin fazlasıyla dışına çıkarak çok farklılık oluşturuldu. Renk tercihleri ile beraber süper görünüm kazanabilirsiniz.

 

 

8.Sportif Tarzlar

 

Güneşte gözlerinizi koruyacak en iyi parçalardan biri yazlık şapkalardır. Tasarımcılar bu sezon sportif ve abartılı olmayan modeller sundular. Christian Dior’dan  plastik tasarımlar gördük pistlerde. Bunun yanında diğer markalarda sportif şık öğeler tasarlamışlardı.

 

 

9.Yağmurluk Şapkaları

 

Görünümü ve kullanımı itibariyle yağmurluk şapkalarına benzetildiği için bu adı aldı. İlkbahar ve yaz günleri yağmur yağsa da gözleri, saçları çok iyi koruyacak şekle sahiptir. 2018 ilkbahar-yaz için güzel bir alternatif önerisidir.

 

 

2022 İlkbahar-Yaz Bayan Çanta Trendleri

 

10.Büyük Boy Şapka Trendi 2023

 

Çantalar ve kıyafetlerden sonra şapkalarında ebatları büyüdü. Günlük kullanım için çok pratik olamayabilir ama sıcaklığın çok yoğun odluğu zamanlarda kullanılabilir. Bu trend bize şapka stillerinin büyüyeceğini gösteriyor.

 

 

11.Kovboy Şapkaları

 

Bu sezon kovboy botları çok trenddi bu ayakkabıdan şapkaya da sıçradı. İlkbahar ve yaz mevsiminde Çok daha iddialı modeller mevcut. Özelikle ilkbahar için harika bir şıklık şeklidir. Geniş süslü kovboy şapkaları bayansı ruhu daha fazla yansıtıyordu. Versace’nin sunduğu modellerde bu sezon için çok harika idi. Pembe renkli kovboy şapkasını da daha genç yaştakiler tercih edebilir.

 

 

12.Melon Şapka Tarzı

 

2023 yazında erkeksi titreşimler trend haline gelecek. Bu şapka stilinde erkeksi özellikler mevcut. Bu stil kot pantolonla çok hoş bir kombin oluşturacaktır. Basit ama etkili görünüm için düşünülebilir bir öneridir.

İlginizi Çekebilir: 2023 Güneş Gözlüğü Modelleri

 

 

 

13.Dekoratif Minyatür Şapkalar

 

Yaz günleri güneşten korumakla kalmayıp  aynı zamanda görünüm şık hale getirilmiştir. Dekoratif öğeler ekstra bir dokunuş oluşturmuştu. Küçük şapka tasarımları ile daha yaratıcı görünümler oluşturulmuştu. Bunun yanında çok da zarif bir görünüm oluşturulmak istenmişti ve bu da başarılmıştı. Kadife kumaşlar ve detaylar ortaya çok güzel sonuçlar çıkarmıştı.

 

Videomuzu da İzleyebilirsiniz!

Sosyal Medyada Paylaşın:

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?