2023 Banyo Duvar Kağıdı Modelleri

2023 Banyo Duvar Kağıdı Modelleri

İçindekiler

Evimizin önemli bölümlerinden bir tanesi de banyolardır. Evimizin bu bölümünü daha güzel bir görünüme kavuşturmak için çeşitli materyaller kullanmamız gerekmektedir. İşte bunların başında da banyo duvar kağıdı gelmektedir. Hoş bir şekilde evinizin her yerini dizayn etmek için bu ayrıntıları kullanmanız gerekmektedir. Son dönemlerde öne çıkan duvar kağıtları evimizin diğer bölümlerine de harika bir tarz katmaktadır. Artık siz siz olun seramik modellerinden vazgeçip son moda olan bu parçaları kullanın.

Renk ve desen olarak çok fazla seçeneğe sahiptir. Bunun içinde karar vermekte bile zorlanabilirsiniz ama klasik seramiklerde fayanslarda model seçeneği az ve kısıtlıdır. Banyo duvar kağıdı görünümlerini birçok noktada inceledik gerçekten fazlasıyla şık ve mükemmel. Ayrıca çok daha temiz ve pürüzsüz görünüm sağlıyor. Şimdi de diğer ayrıntılara bakalım.

 

 

 

 

Banyo Duvar Kağıtları Suya Dayanıklı Mıdır?

 

Gelişen zamanla birlikte tasarımlarda değişti ama değişen bu yapıya karşı aklımıza birçok olumsuz gelmektedir. Bu soruların başında da suya dayar mı çabuk su alıp görünümü bozulur mu diye soruyoruz. Bunu yaşadığımız onlarca tecrübeden dolayı size aktaralım. Banyo suyun ve nemin fazla olduğu bir alandır, bunun içinde üretimi bu duruma göre yapılmaktadır. Suya karşı son derece dayanıklı ve su geçirmez özelliği bulunmaktadır. Bunun yanında öyle basit su müdahalelerine karşı hiçbir şekilde kabarmaz.

Kafanızdaki gibi günlük hayatındaki kağıt maddesinden yapılmadığının altını da çizelim. İsmi kağıt diye geçebilir hatta kağıt gibi de olabilir ama ekstra dayanıklılığı arttırıcı birçok madde bulunmaktadır. Sadece suya da değil çok yüksek sıcaklıklara karşı da dayanıklıdır. Dayanıklılık konusunda boyanın, fayansın, seramiğin yerini büyük ölçüde doldurmaktadır. Kafanızdaki diğer soru işaretlerini gidermek içinde hepsini ayrı başlıklar altında topladık.

 

 

 

 

Kullanışlı Mı, Bu Konuda Kullananların Düşünceleri

 

Birçok bayan görünüm açısından çok beğeniyor hayran oluyor. Hemen de duş aldıkları bu alanın duvarlarını bu yapıyla dizayn etmek istiyor. Yalnız akla gelen ilk sorulardan biri acaba kullanışlı olur mu? Bu kadar para harcayacağım sonra kısa sürede pişman olur yaptığım her şey boşa gider mi diye düşünüyor. Bu konuda kesinlikle rahat olun. Bu cümleleri kullanan bir kişi olarak sizlere ifade ediyorum. Artık değişen ve gelişen dünyada müşteri memnuniyeti ön planda, bunun için çok daha kullanışlı ve dayanıklı ürünler çıkmaktadır.

Artık markalar duvar kağıtlarında son derece dayanıklılığa ve kullanışlılığa özen gösteriyorlar. Bu iki özellik arttıkça da talep daha fazla artmaktadır. Bundan birkaç yıl önce çıkan tasarımlar suya, neme karşı çok dayanıksızdı ve kullanışlı değildi. Yalnız bu birkaç senede teknolojinin etkisi ile son derece şık ve dayanıklı görünümler üretildi. Bu konuda içiniz rahat olsun uzun yıllar güzelce kullanabilirsiniz.

 

 

 

 

Banyo Duvar Kağıdı Tercihinde Neleri Göz Önünde Bulundurmalısınız?

 

Seçim aşaması biraz zor geçebilir. Seçim yaparken aklınızda bulunması gereken noktaları aşağıya sıraladık. Bu söylediklerimize dikkat ettiğiniz takdirde daha iyi sonuçlara ulaşacaksınız.

  • Temizlenme özelliği var mı, bu noktaya dikkat edin. Temizlenebilenleri satın alın.
  • Tercih ettiğiniz modelin gramaj düzeyi
  • Markası ve kalitesi
  • Fayans üzerine yapışma durumu var mı yok mu? Bu özelliği önemli.
  • Ne kadar dayanıklı, dayanıklılık düzeyine bakın.
  • Kullanıcı yorumlarını önemseyin, En olumlu yorumları olan markaları tercih edin.
  • Rutubet ,nem, su gibi durumlara karşı etkilenmeyen malzemeden yapılmış buna dikkat edin.
  • Markasız merdiven altı üretimlerden mümkün olduğu kadar uzak durun.
  • Fiyatını kriter olarak baz alın ama ucuz diyerek de kalitesiz ürünleri seçmeyin.
  • Fiyat araştırması yapmadan kesinlikle alacağınız ürüne karar vermeyin. Hatta indirimleri takip edin.

 

 

 

 

Duvar Kağıdının Nemden Etkilenmemesi İçin Fikirler

 

Sudan dolayı buharlaşma çok fazla olacağı için nem miktarı da banyoda fazladır. Bunun içinde önlemler almalısınız. Eğer bu önlemleri alırsanız sorun yaşama ihtimalinize sıfıra indirirsiniz. Öncelikli olarak iyi bir havalandırma olmalıdır. Havalandırma ne kadar iyi olursa nemi çeker ve sorun oluşturmaz.

Bunun yanında kullanım sıklığıdır, kullanım oranı normal düzeylerde olması size artı katacak ve nem sorunu pek fazla olmayacaktır. Duvar kağıdınızın da neme dayanıklı maddeden yapılması önemlidir. Bu noktalara dikkat ederseniz herhangi bir kabarma olayı olmaz.

İlginizi Çekebilir: Banyo Modelleri ve Fiyatları

 

 

 

Fiyatları Ne Kadardır?

 

Banyo duvar kağıdı fiyatları markadan markaya, kaliteden kaliteye değişmektedir. Bunun için tam fiyat vermek yanlış olur metrekare fiyatı vermek daha doğru olacaktır. Metrekare fiyatları ortalama 69 TL’den başlamaktadır. 69 TL ile 450 TL arasında değişen fiyat aralığı mevcuttur. Yani 200 metrekare bir alanı kaplatacaksanız 80.200= 1600 TL bu rakama bir de işçilik bedeli eklenip ödeyeceğiniz tutar belirlenmektedir. Alacağınız noktalarda indirimleri takip ederek daha ekonomik fiyatlara bu dekorasyon ürününü alabilirsiniz.

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?