2022-2023 Günlük Kış Kombinleri

2022-2023 Günlük Kış Kombinleri

İçindekiler

Hava soğuk ve yatağınızdan ayrılmak istemediğinizi hissedebilirsiniz, ancak giyeceğiniz kıyafetleri düşünerek kendinize gelebilirsiniz. Bayanlar için giyim bir tutkundur onun içinde soğuk havalarda bile onları motive edebilir. En ünlü moda blogcularının hazırladığı günlük kış kombinleri sizler için esin kaynağı olacak. En son moda trendleri ile oluşturulan 2022-2023 günlük kış kombinleri en iyi görünümü vaat ediyor. En iyi görünümü vermek için parçaların titizle seçilerek kombinlendiğini görüyoruz. Bu kışlık kombinleri soğuk havalarda bile sizi herkes tarafından fark ettirecektir.

 

kış modası 2018
canlı renkli kış modası 2018

 

Günlük Kış Kombinleri Nasıl Oluşturulmalı?

 

İlk olarak şunları söylemeliyiz günlük kullanıma uygun olmalı ve de daha rahat özellikler de olmalıdır. Kombinleri kullanacağımız noktaları bilerek buna göre giyinmeliyiz. Absürt yerinde olmayan giyim parçaları ile saçma sapan görünümün önüne geçmeliyiz. Soğuk havaya uygun ve bir de günlük kullanıma gidecek parçaları birleştirmeliyiz.

Renk seçimi konusuna bakarsak koyu ve canlı renkler kış aylarında en popüler olan seçeneklerdir. Siyah, gri, kahverengi, zümrüt yeşili, larcivert, mor ve pastel tonlar 2022-2023 kış modasında öne çıkan renklerdir. Kış günlerinde biraz seksi görünüm isterseniz de pastel renkli kombinler oluşturmalısınız. Desenlere baktığımızda leopar, baskılı, çizgili, nakışlı, dantelli tasarımlar ön plana çıkıyor.

Desen ve renk hakkında bilgi verdikten sonra günlük kış kombinleri nasıl oluşturulmalı sorusunun diğer detaylarına bakalım. Kış kıyafetlerinde eşarp, şapka, eldiven kullanmak hem şıklık sağlar hem de sizi sıcak tutar. Yağmurlu ve karlı günler için canlı kombinler oluşturun derim şimdide diğer ayrıntılara bakalım.

 

Günlük Kış Kombin Fikirleri

 

1.Günlük Bayan Kış Kombini

 

kış kombinleri kadın
kış kombin önerileri 2017-2018

 

Dizden yırtık kot pantolon, boğazlı beyaz kazak ve renkli palto ile oluşturulmuş bir öneridir. Gündelik aktivitelerde pratik kullanıma uygundur. Hafif topuklu ayakkabınızı da kot pantolonla eşleştirerek güzel bir görünüme kavuşabilirsiniz.

 

2.Günlük Şık Kış Stili

 

kış bayan modası 2018
2018 kış modası

Yeşil renkli kazak, mavi kot pantolon, gri renkli manto ile kış günlerinde de tarz bir görünüme kavuşabilirsiniz. Aksesuar tercihi olarak da siyah çanta ve gözlük bu kombini tamamlayacaktır. İlginizi Çekebilir: Kış Kombin Önerileri İçin Tıklayın.

 

3.Canlı Renklerle Giyim Tarzı

 

kış kombin fikirleri
kırmızı renkle kış kombini 2017-2018

 

Renklilik soğuk günlere hareket ve enerji katar. Havanın soğuk olduğu günlerde fark edilmek istiyorsanız renklerin gücünden yararlanın deriz. İşte bu stilde tam bu dediklerimize uygun. Deri siyah pantolon, beyaz renkli üst ve kırmızı kalın çizgili kısa mont günlük kullanım için yerinde bir öneridir. Uyum özellikleri yüksek parçalarla hazırlanmış bir kombindir.

 

4.Hoş ve Eşsiz Bir Stil

 

kışlık kombin
gündelik kışlık kombin

 

Örgülü kazak kışın en popüler üst parçalarından biridir. Gardırobumuzda bulunan  bu parçayı çıkarıp diğer parçalarla eşleştirme zamanı diyebiliriz. Mavi kotunuzu uzun montunuzla eşleştirerek içine de örgülü kazak sizi kış günlerine uyumlu hale getirecektir.

 

5.Mavi Tonlarında Oluşturulan Kış Kombini

 

turkuaz renkli kışlık stil
turkuaz renkle bayan kış kombini

 

Mavi rengin her tonunu seviyorum diyen bayanları unutmadık. Mavinin açık tonu yani turkuaz bir kombin sizi hem şık gösterecek hem de çok tatlı. Turkuaz renkli ponponlu şapka ile aynı renkli unun kabanınızı eşleştirerek gösterişli bir görünüme kavuşabilirsiniz. Mavi kot ve fantezi beyaz renkli üst ile stilinizin temel kısmını oluşturup gir renkli küçük şık çanta ve dizüstü çizmelerle de kombinizi tamamlayabilirsiniz. Beğenebileceğiniz bir öneri olduğunuzu düşünüyorum.

 

Diğer Öneriler İçin Galerimize Bakın.

Sosyal Medyada Paylaşın:

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?