2022-2023 Güz-Kış Bayan Sokak Modası

2022-2023 Güz-Kış Bayan Sokak Modası

İçindekiler

Sokak stili, yaratılış özgürlüğü  ve kural eksikliği anlamına gelir. Çeşitli kıyafet fikirleri denenebilir, farklı stil unsurları  bir noktada buluşturulabilir. Sonbahar-kış 2022-2023 sokak modası fikirlerinde katmanlı, aşırı hacimli, cesur kombinasyonlar  ve orijinallik var. 2022-2023 güz-kış bayan sokak modası özgür ruhlu kadınların sezonu olacak nitelendirmesini yapabiliriz. Çünkü öne çıkan moda fikirleri bunu gösteriyor. Sokak çıkarken kendinizde modern bir görünüm oluşturmak şarttır artık sokak tarzı da çok önemli hale geldi. Yeni sezonla beraber kendinizi de güncelleyin işte o popüler fikirler…

 

2018-2019 bayan modası
Kış bayan sokak modası 2020

 

Bayan Sokak Modası 2022-2023 Fikirleri

 

1.Spor+ Gündelik Sokak Tarzı

Sağlıklı bir yaşam tarzının popülaritesi spor giyim şekline de yön veriyor. Bu görünüm daha rahat sevenler içindir. Düz kesim ceket ipek elbiseyle beraber spor ayakkabılar giymek artık garip değil. 2022-2023 yılının kış  sokak modasında uzun ceketle giyilebilen pantolon seçimleri çok önemli bir hal alacak. Bunun yanında beyaz bluzlar de çok moda olacak. Aşağıda birkaç  öneri verdik göz atıp inceleyin.

 

sokak modası 2018-2019
2021 sonbahar-kış sokak stilleri

 

 

2.Grunge Sokak Modası Devam Ediyor

Birkaç yıl önce sokak modası, grunge adını verdiğimiz özgür, masum, az dağınık, ve isyan bir stil idi. Bu grunge tarzı tekrar geliyor. Bu durumu moda haftalarında sıklıkla gördük. Bu görünümü oluşturmak içinde fazla boyutlu kıyafet satın almamız gerekecek. Örgülü gömlekler, örgülü elbiseler,  kot ceketleri, erkek tarzı ceketler bu stile aittir. Bunun yanında  denimler,  hafif deri dokuları tamamlar. Bir deri ceket, ince kayışlı ince pembe bir elbise ile özgürce kombin edilebilir. Culottes çizmeler büyük cepleri  olan pantolonlarla giyilebilir.

 

 

sokak modası bayan
Grunge nasıl bir stildir?

 

 

3.Ekstra Hacimli Parçalarla Sokak Görünümü

Tasarımcılar bu sezon az kıyafetle şıklık oluşturmak istediklerini vurguladılar. Bunun içinde daha ekstra hacimli parçalarla soğuk kış günlerinde vücudu sıcak tutma eğilimine girdiler. Omuz çizgisinde kabarık ceketler, Retro tarzında hafif şişme kotlar bu stil için öne çıkan parçalardır.

 

bayan sokaka tarzı 2018-2019
Bayan sokak modası

 

2018 için bayan sokak modası
2020 yılının sokak modası

 

4-Pantolon Takım Elbise Modası 2022-2023

Pratik kadın modası öğelerinden biri. 2022-2023 sonbahar-kış sezonunun modası içinde kendine yer buldu. Biraz erkeksi gelse de  bayansı tarzları olanda takım elbise stilleri de mevcut. Bu öneriye uyarsanız ceket omuza oturmalı ve pantolon birazcık rahat olmalıdır. Özellikle çalışan bayanlar düşünülerek üretilmiş yaratıcı bir fikirdir.

 

 

5-Desenler ve Baskılarla Sokak Tarzı 2022-2023

 

Düz görünümlerden çok kareli, ince çizgili, kalın çizgili görünümler  her zaman daha ilgi çekici olmuştur.  Modacılar bu durumu da düşünerek pantolonlarda, kazaklarda, mantolarda çok hoş kareli çizgili stiller oluşturmuşlardır. Moda başkentlerinde bu gibi önerilere daha fazla rastlarsınız. Çünkü bir bayanı etkili kılan detaylardır.

 

 

6-Yağmurlu Günler İçin Deri ve Metalik Tarz

Deriler metalik renklerle birleştirilerek 2022 ve 2023 yılının kış günlerine için sunulmuş. Dışarı çıkarken çok pratik şekilde bu parçaları kullanabilirsiniz. Özellikle yağmurlu ve karlı günlerde ihtiyaca cevap verecektir. Geniş cepleri geniş kemerleri ve parlak dokusu ile çok kadınsı bir tarza sahip olacaksınız. Sonbahar-Kış Kombinleri İçin Tıklayınız.

 

 

 

7.Kürk Her Zaman Vazgeçilmez

Soğuk akla gelince ilk çağrışım kürktür. Sıcak ve konforlu bir giyimin yeri kürkten geçer. Bu sezon renkli kürklerin zamanı olacaktır. Koyu renkler yerine açık renkli tarzlar çok popüler. Geometrik desenli,  çiçekli, hayvan figürlü kürkler çok moda olacak.

 

 

 

 

8.80’li Yılların Modası Geri Döndü

Eskiler tekrar modernize edilerek daha güzel varyasyonlarla bizlere sunuluyor. Deri kaplamlı tarzlar, geniş omuzlu kazaklar, hafif etekler, ipek ve maxi elbiseler, örülmüş hırkalar 80’lerin bazı giyim parçalardır. Bu parçalarla kendinize sokak tarzı oluşturabilirsiniz.

 

2018 sokak stilleri
Kış için sokak modası 2021

 

sokak modası
Bayanlar için sokak modası 2020 kış

 

9.Gündelik Sokak Modası Kombinleri

Gündelik bir kıyafet kendinizi ifade etmenin en önemli yoludur. Bu soğuk günleri ısıtacak giyim stilleri mevcuttur.  Daha değişik kombinasyonlarla farklılık yaratarak cool görünebilirsiniz bu fikirler için aşağıdaki önerilerimize göz atın.

 

 

10.Süper Stiller

Önemli markaların sloganlı görünümleri, şapkalar, desenler ile kendinize süper stil oluşturabilirsiniz. Bu noktada kişiyi biraz daha rahat bırakarak ortaya süper bir görünüm çıkarılması hedefleniyor. Bu tarz giyim şeklide öne çıkacak gibi duruyor. Yani herkesten kendi tarzını yaratması isteniyor.

 

 

 

2021-2022 Sonbahar-Kış Moda Trendleri

 

Diğer Önerilere De Göz Atın

 

 

 

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?