2023 İlkbahar-Yaz Makyaj Trendleri

2023 İlkbahar-Yaz Makyaj Trendleri

İçindekiler

İlkbahar-yaz 2023 makyaj trendleri için, eski ve yeni görünümlerin yanı sıra, ince ve cesur unsurlar çeşitliliği vardı. 2023 yılında makyajınızla bütünleşecek işe yarayacak öneriler bulacaksınız. Makyaj trendleri bir bayanın iyi görünmesi ve düzenli görünmesi için güzel bir yoldur. Çünkü makyaj bayanı gösteren en önemli unsurların başında gelmektedir.

Makyaj sanatçıları da 2023 makyaj trendleri için çok fazla zaman harcamışlardır. Yapılan moda haftalarında göz farı renklerini, doğal görünümleri ve tek bir noktayı vurgulayıcı parçalar gördük. 2023 için derlenen bakış açısı esnek, hızlı, kolay ve ekonomik makyajlar idi. Şimdi de neler öne çıkmış bunlara bakalım.

 

 

 

2022 İlkbahar-Yaz Makyaj Modası

 

1.Etkileyici Bakışlı Makyajı Trendi

 

Cildinizi nemli ve canlı tutarak bakışlarınızla fark yaratabilirsiniz. Özellikle de gözleri, kirpikleri, kaşları temele alarak harika etki yaratabilirsiniz. Birçok modelde bunu gördük pistlerde. Çoğunun bakışları kışkırtıcı ve çekici idi. Bu tarz makyajları 2020 yaz sezonunda sıklıkla görmeye başlayacağız.

 

 

2.Doğal Makyaj

 

Baharın o güzelliğinin yanında doğal görünümler gerçekten çok soft etki oluşturur. Sıcak günler için abartılı görünümler daha kötü görünüm verir. Hafif nemli, doğal görünümler 2018 ile beraber daha fazla revaçta olacaktır.

 

 

 

3.Hafif Parlaksı Cilt Görünümü

 

Parlayan görünümler güneşle beraber daha etkili görünümler sağlar. Makyaj sanatçılar hafif parlaksı cildi mevsime uyum sağlasın diye tasarlamışlar. Yanaklarda, elmacık kemiklerinde bu parlaksılık dikkat çekiyor.

 

 

4.Bronz Dokunuşlar

 

2023 yazının makyaj eğilimi bronz dokunuşlar. Yaz günü için güneşte yanmış gibi hafif görünümler çok uyumlu olacaktır. Pistlerde birçok mankende hafif bronz görünümleri fazlasıyla gördük. Özellikle yaz günleri, deniz kıyılarında harika bir etki oluşturacağı kesin. Çoğu kişinin ilgisini çeken bir makyaj trendi idi.

 

 

5.Pembe Göz Farı Trendi

 

Göz farı için seçenekler çok fazla bunun için birkaç renk ön plana çıktı aşağıda hemen altta onları da ifade ettik. Kadınsı bir görünüm için pembe güzel bir gölge idi. Yumuşak bir renk olduğu içinde bahar ve yaz için uygun olacaktır. Bu renk ve görünüm 60’lı yıllardan esinlenerek oluşturulmuştu. Genç kızlar tarafından çok hoş gidecek bir öneri olduğunu düşünüyoruz.

 

 

6.Kahverengi Göz Farı

 

Göz kapakları için daha koyu ren isteyenler için idealdir. Çok yüksek şık bir görünümdür. 70’li yılların etkisi de olduğunu da bu trendle beraber hissettik. Cilt rengine uyum sağlayan çok tatlı pürüzsüz bir görünüm sağlıyordu.

 

 

7.Şampanya Rengi Göz Farı

 

Göz farı için renk seçeneği çok fazla idi, bunlardan biride şampanya rengi idi. Bu renklerden en çok beğendiğinizi kullanmanız ideal olacaktır. Sofistike, yumuşak, çekici bir görünüm katar yüze. Yumuşak dudaklar ve vurgulayıcı dokunuşla romantik gece elbiseleri ile harika kombinasyon oluşturabilirsiniz.

 

 

8.Mavi Göz Farı

 

Okyanus etkisinin ilkbahar-yaz 2023 için yansıması diyebiliriz. Özellikle tırnaklarınızda da yakın tonları kullanarak kombinasyon yapmanız öneriliyor. Bahar ve yaz günleri için canlı ve hoş renk olarak nitelendiriliyor.

 

 

9.Neon Renkler Trendi 2023

 

Çok edici renklerle benzersiz görünümler için oluşturulan bir trendir. Yaz günleri etkinliklerin bol olduğu zamanlardır. Özellikle partilere ve sıra dışı yerlere giderken kullanacağınız bir öneridir.

 

 

10.Yumuşak Dumanlı Göz Makyajı

 

Birazcık klasik denebilir ama yumuşak dumanlı göz makyajı harika bir seçimdir. Hafif bir gizemli hava oluşturarak daha tarz görünebilirsiniz. Bunun yanında ıslak görünümlü saçlar ile daha harika bir kombinasyon oluşturabilirsiniz.

 

 

11.Metalik Dumanlı Gözler

 

Parlak yansımaların ön planda olduğu yaz 2023 yaşayacağız. Dumanlı gözleri metalik görünümlerle ön plana çıkarabilirsiniz. Gözler için çok özgün tasarım olduğunun altını çizebiliriz. Parlak ve dumanlı göz makyajı ile bu yaz bir başka görünebilirsiniz.

 

 

 

12.Makyaj İçin Taşlar

 

Kristal taşları makyajla beraber kullanıp farklılık oluşturmuştu tasarımcılar. Özellikle göz çevresinde bunları kullanarak sadece elde, kolda, ayakta kullanılmayacağını da gösterdiler bize.

 

 

13.Örümcek Maskarası

 

Kıvrımlı bu görünüme örümcek maskarası denmektedir. Kirpikleri bu şekilde bir görünümle örümcek ağına benzetip makyajınıza etkileyicilik katabilirsiniz. Farklılık arayışında olanlar için güzel bir trend.

 

 

14.Maskarasız Makyaj Trendi

 

Maskarayı atarak doğal görünümleri önem veren için ideal bir makyaj trendi de oluşturulmuştu. Kirpikler için daha doğal bir yapı ile beraber o bayansı yüz vurgulanmıştı.

 

 

15.Ağartılmış Kirpikler

 

Bazı koleksiyonlar tanıtılırken beyazlaşmış kirpikleri gördük. Birazcık marjinal bir yaklaşım aslında ama bu trendi fark yaratmak isteyenler dikkatli bir şekilde kullanabilirler.

İlginizi Çekebilir: 2023 Kış Makyaj Trendleri

 

 

16.Soyut Yüz Makyajı

 

 

Doğal Makyaj Nedir, Nasıl Yapılır?

 

17.Parlak Makyaj Trendi

 

 

18.Klasik Eyeliner

 

 

19.Yaratıcı Siyah Stiller

 

 

20.Aşırı Kedi Gözü Makyajı

 

 

21.Alt Çizgi Modası

 

 

22.Baştan Çıkarıcı Makyaj Stili

 

 

23.Beyaz Eyeliner Modası 2023 Yaz

 

 

24.Dağınık Dudak Makyajı Trendi 2023

 

 

25.Çıplak Dudaklar

 

 

26.Tek Makyajlı Nokta İle Çekicilik

 

 

27.Sıcak Kırmızı Dudaklar

 

 

28.Yumuşak ve İç Köşe Vurguları

 

 

29.Alt Dudakta Dikey Çizgi

 

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?