2023 Sevgililer Günü İçin Bayan Kombinleri

2023 Sevgililer Günü İçin Bayan Kombinleri

İçindekiler

Sevgililer günü yılın en romantik günü olarak kabul edilir. Bu gün sevgiyi kutlamak için bir fırsattır. Bu nedenle kalpler aşkın sembolü olduğundan daha çok kalp baskılı kıyafetler giymeyi tercih edebilirsiniz. 2023 sevgililer günü için bayan kombinleri  bu eşsiz günde sizi bir kat daha güzel gösterecektir. 2023 yılında sevgililer günü kombini için moda kalpli kıyafetler olacak bunu unutmayın. Alışverişe çıkıp uygun parçalar alacaksanız gömlek, kazak, elbiseler ve aksesuarlarda birçok kalp baskılı kıyafet bulacaksınız.

Tercih edeceğiniz kıyafette tek bir kalp baskısı da olabilir ya da küçük birkaç tane de tercihinize göre ikisini de alabilirsiniz. Sevgililer günü bayan kombini için renk seçeneği ağırlıklı olarak kırmızı renkli olmaktadır ama yine de farklı renk tercihleri yapabilirsiniz. Sevgilinizle önemli romantik bir akşam yemeğine çıkacaksanız sevgililer günü kombinleri bu güzel günün önemli bir parçası olacaktır. İşte sizlere ilham olması açısından birbirinden güzel fikirler.

 

Sevgililer Günü Kombin Önerileri

 

1.Kalp Baskılı Siyah Beyaz Kazak + Zümrüt Yeşili Etek

 

sevgililer günü kombin önerisi
yeşil etekle sevgililer günü kombini 2018

 

14 Şubat soğuk havanın egemen olduğu gündür bu yüzden biraz daha kalın giyim tarzı etkilidir. Kalp detaylı çift renkli kazağa canlı bir etek ile eşleştirebilirsiniz. Aksesuar tercihi olarak da bileklik, yüzük, atkı ve gözlük kullanabilirsiniz.

 

2.Kalp Baskılı Trençkot Ceketle Kombin

 

sevgililer günü bayan kombinleri
trençkotla sevgililer günü kombini

 

Tek bir parça ile her şeyi anlatabilirsiniz. Kalp desenli harika renkli bu trençkotla müthiş bir yemeğe çıkabilirsiniz. Trençkotunuzun için pantolon ve kazak tercih edebilirsiniz. Aksesuar olarak çanta ve atkıyı kesinlikle unutmayın. Ayakkabınızda kesinlikle fantezi topuklu bir ayakkabı olmalı. Kombin Kategorimiz İçin Tıklayınız.

 

3.Siyah Pantolon İle Kalp Baskılı Gömlek Stili

 

14 şubat bayan kombinleri
sevgililer günü için kıyafet kombinleri

 

En sevdiğiniz renk siyah ve beyaz ise bunla eşleştirme yapabilirsiniz. Şık ve tarz bir kombin olduğunu vurgulamalıyız. Siyah ve beyaz kalpli gömlek ve  bu renklere uygun siyah pantolon, topuklu ayakkabı, çanta ve gözlük. Siyah ağırlıklı parçalar gayet cool görünüyor.

 

4.Siyah Beyaz Kalp Baskılı Sweater + Beyaz Etek

 

sevgililer günü için kombin
beyaz etekle sevgililer günü kombini

 

Sıradan olmak istemiyorsanız çok harika bu stili oluşturabilirsiniz. Kabarık beyaz etekle kalp baskılı sweaterı eşleştirmeniz lazım. Benim çok beğendiğim bir kombin olduğunu söylemem gerek. Kesinlikle deneyeceğimi söyleyebilirim.

 

5.Kalp Baskılı Tişört ile Sevgililer Günü Kombini

 

14 şubat için kombin
sevgiler günü için kalpli kombin

 

Kırımızı kalpler tişörtle hayat buluyor. Bu beyaz kırmızı tişörtle siyah renkli kotunuzu eşleştirip üzerine uzun hırka alarak sevgilinize çok tatlı görünebilirsiniz.

 

6.Kalp Basklı Sweatshirt + Çizgili Etek

 

bayan sevgililer günü kombini
kalpli sweatshirt ile sevgililer günü kombini

 

Etekli tarz bir görünüm daha kırmızı detaylar ağırlıkta. Kış için kalp baskılı ince kazak tarzı ve buna uygun diz üstünde çizgili etekler harika uyum sağlamış Bu sevgili kombinin de aksesuarla çok önem ar ediyor buna dikkat edin. Kırmızı bot ve aynı renkli çanta ile bütünlüğü sağlamalısınız. Ayrıca bu özel günde kolye ve bileklerinizi de takmalısınız.

 

7.Kalpli Kazak ve Grı Joggers İle Rahat Stil

 

rahat sevgiler günü kombini
spor sevgililer günü kombini 2018

 

 

Spor giyim tarzımdan vazgeçmem diyenleri de unutmadık tabiki de. Kalpli kırmızı kazak ve gri dar özellikli eşofman ile bu spor görünümü oluşturabilirsiniz. Beyaz spor ayakkabıda bu giyim parçalarına en çok uyum sağlayan ayakkabıdır.

 

8.Kalpli Triko ve Siyah Etekle Sevgililer Günü Kombini 2023

 

sevgililer günü için moda kombinler
kalpli kazakla sevgililer günü kıyafet kombini

Ortada kırmızı kalpli şık bir kazak ve cesur bir siyah etekle ana görünümü verebilirsiniz. Daha sade aksesuarla da tamamlayıp 14 Şubata hazır olabilirsiniz.

 

9.Kalp Basklı Gömlek + Takım Elbise

 

sevgiler günü şık kombin fikirleri
sevgiler günü için şık kombin

 

Tarz bir görünümlü olmak isteyen bayanlar için daha resmi özellikteki giyim parçalarını kullanabilirsiniz. Kalp baskılı gömlekle koyu renkli takım elbisenizi kombinleyip kendinizi sevgilinize bir kere daha aşık edebilirsiniz. Bu günün rengi kırmızıyı da unutmak olmaz onu da çantanızda taşımanız gerek.

 

10.Kalpli Kazak ve Yırtık Kotla Sevgililer Günü Kombini 2023

 

sevgiler günü kombini
sevgililer günü kombini nasıl yapılır?

 

Kot pantolonla kombine yer vermeden sevgililer günü kombin önerilerimiz tamamlayamazdık. Yırtık kotla kırmızı renkli kazağınızı eşleştirip çok cool görünebilirsiniz.

Tek Renkli Gece Kombinleri 2021-2022

 

11.Dirseğinde Kalp Desenli Kazak ile Midi Etek Tarzı

 

sevgililer günü kıyafet kombinleri
etekle şık sevgililer günü kombini 2018

 

Çok özel bir stil olduğunu belirtmeliyim. Kazak ve midi etek harika. Sanki masallardan gelmiş bir melek görünümü veren bu tarz günün anlam ve önemine çok uygun. Açık renkli bu öneriye hayran kalmamak elde değil.

Videomuzu da İzleyebilirsiniz

 

Yukarıdaki 2023 sevgililer günü için bayan kombinleri fikirlerinden en çok hangisi beğendiniz? Gerçekten yorumlarınızı ve beğeninizi merak ediyoruz bize fikirleriniz aşağıdaki yorum butonun ulaştırın. Bizi takip etmeye devam edin en güzel yeni fikirlerle karşınızda olmaya devam edeceğiz.

Sosyal Medyada Paylaşın:

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?