2023 İçin En İyi Sarı Saç Renkleri

2023 İçin En İyi Sarı Saç Renkleri

İçindekiler

Sarı saç rengi ile sarışın olmanın basit bir şey olduğunu düşündüyseniz, size tek bir cümle haklı olduğunuzu söylemeliyim. Sarı saç renginin geniş yelpazesi herkesin başını döndürecek kadar çeşitlidir. Sarı saç renginin çok fazla varyasyonu vardır bunun için en doğru sarı saç tonuna karar vermek zordur.

Bizde bu ihtiyacı göz önüne alarak 2023 için en iyi sarı saç renkleri hangileri bunları aşağıda detaylı olarak listeledik. Hayatınızı saçlarınıza eklemek istiyorsanız en iyi sarı renk tonunu bulmalısınız deriz işte sizin için derlediğimiz ayrıntılı önerileri

 

Sarı Saç Renkleri 2023

 

Altın Platin Sarısı

Bu her zaman trend olan vintage bir renktir. Hollywood yıldızlarının sıklıkla kullandığı sarı saç rengi tonudur. Platin sarısı güneş altında daha canlı kör edici bir ışık efekti verir. Daha çok yaz ve bahar ayları için kullanıma idealdir. Eşsiz bir yansıma istiyorsanız tam size göre diyebilirim.

 

sarı saç renk tonu
altın platin sarı saç

 

 

Karamel Sarı

Sarı gölgelerle karamelin bir arada bulunduğu baştan çıkarıcı bir renk kombinidir. Her zaman kıyafetlerinizde renk kombini yapmayın bazen de saçlarınızda renkleri buluşturun. Bronz ya da esmer bir teniniz var ise size çok harika yakışacaktır. Esmer bayanların rengi olduğunun altınızı defalarca çiziyorum. Bu saç yansıması ile beraber güzellik tanrıçası noktasına gelebilirsiniz ona göre.

 

sarı saç
karamelli sarı saç

 

Buz Sarısı

Sıcak sarı saç rengi tonlarında sıkılmış bayanların sığınak kapısıdır. Daha serin tonlu bir gölgelemedir. Bu görünüm için bir cesur olmanızı tavsiye ediyoruz ama inanın çok yakışacak fazla tereddüt etmeyin. Hava koşullarıyla da tam bir konstrat sağlar. Serin tonlu sarı renkler saçları vurgulayarak daha da parlak gösterir.

 

sarı saç rengi tonları
buz sarısı saç rengi

 

Çilek Sarısı Saç Rengi

2023 yılında popülerliğini arttırarak devam eden bir öneri daha. Çilek sarısı son yılların revaçta olan bir tonudur bayanlara çok yakışmaktadır. Ayrıca her mevsim kullanılabilme özelliği de diğer bir avantajıdır. Koyu ve açık tonların tam ortasına bulunan bir yansımadır. Çilek sarısı gölgeler size çarpıcılık katacaktır. Yumuşak kırmızımsı tonlar güneşin altında daha belirginleşecektir.

 

sarı saç 2017-2018
çilek sarısı saç rengi

 

Kızıl Sarı

Gingery sarı denen bu ton parlak güneş ışığında güzel görünen farklı bir versiyondur. İhtiyacınız olan tek şey normal sarı renkte turuncu ve kızıl tonlar oluşturmaktır. Yani özetlemek gerekirse sarı saç rengin içinde turuncu ve kızıl renklerle beraber oluşturulmuş tondur. Biraz koyu özellikle bir gölge istiyorsanız tercihiniz içi uygun olabilir.

Saç Renkleri Kategorimiz İçin Tıklayınız.

 

sarı saç tonları
sarı saç renkleri

 

 

Gül Altın (rose gold) Sarısı Saç

2023’ün en trend rengi ne diye soracak olursanız kesinlikli pastel pembe saç deriz. Daha bir yumuşak görünüm elde etmek istiyorsanız gül altın sarısını denemelisiniz. Bu tonda rose gold renk ile sarı renkler buluşturularak ortaya bu yansıma çıkarılmıştır. Saçın içindeki pembe tonlar ayrı bir ahenk katarak sizi eşsiz bir noktaya taşıyabilir.

 

sarı saç 2018
en iyi sarı saç renkleri

 

Bebek Sarısı Tonlu Saç

Bebek sarısı beyaz ve sıcak cilt tonları için mükemmeldir. Doğal bir görünüm tercih ederseniz kesinlikle saç uçlarında bebek sarısı saç rengi tonunu kullanabilirsiniz. Fotoğraftaki görünüme bakacak olursak baş üst kısımları koyu uçlarda da bebek sarısı saç tonu çok harika bir uyum sağlamış sizde bu görünümden ilham alabilirsiniz. Bu saç rengi yüzünüze yumuşak ve şehvetli bir kadın imajı kazandıracaktır.

 

en iyi sarı saç renkleri
2018 yılının en iyi sarı saç renkleri

 

Bronde

Kahverengi ve sarı rengi karışımına bronde diyoruz. Yani sarı saç renginin bir başka versiyonu diyebiliriz. Bu görünümde sarı tonlar egemendir ama bunun yanında kahverengi tonlarının güçlü varlığını da görmezden gelemezsiniz. Kahverengi saçları çok sevenler için farklı ve güzel bir seçim olabilir. Bronde tüm cilt tonlarına parlaklık kazandıracak bir gölgedir.

 

sarı saç ve özellikleri
bronde saç rengi

 

İlginizi Çekebilir

Gümüş Sarısı Saç Rengi ve Modelleri

 

Gerçek Sarı Saç Rengi

Bu saç rengi etrafınızdaki herkesi kandırır. Gerçek sarı saç rengi sadece parlak beyaz tenli bayanlara yakışmaktadır. Sarının doğal tonları bu ten renklerinde mükemmel uyum sağlayarak gerçek bir yansıma oluşturur. Çoğumuz yaz aylarında doğal makyaj yapmayı sevdiğinden bu saç rengi ile beraber doğal bir görünüme kavuşuruz. Yılın on iki ayıda kullanılabilir ancak güneşli havalara daha yakışan bir öneridir. Kıyafet kombinlerinizle beraber uyumlu bir şekilde kullanırsanız daha güçlü ve etkili bir görünüm verirsiniz.

 

 

sarı saç rengi kimlere yakışır
sarı saç tonları

 

Altın Sarısı Saç Rengi

Tıpkı Yasemin Sander’in saç renginde olduğu gibi  gerçek boyutlu bir Barbie gibi hissettirir sizi. Sarışın sıcak doğal tonların mükemmel bir karışımı. Bu saç rengini denemekten çekinmeyin hiçbir pişmanlık duymazsınız bu emin olun. Çok güzel bir yansıma olduğunu ve çok fazla tercih edildiğinde söylemeden geçemeyeceğim.

 

altın sarısı saç
altın sarısı saç

 

Ombre Balyaj platin Sarı Uygulama Videosu İzleyin!

 

 

Yukarıda 2023 için en iyi sarı saç renkleri hangileri bunları detaylı bir şekilde sunduk umarım işinize yaramıştır sizlere ilham olmuştur. Saç renkleri ile ilgili en güzel bilgileri bizim sitemizde bulmaya devam edeceksiniz bizim takip etmeye devam edin iyi günler.

Sosyal Medyada Paylaşın:

4 yorum

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?