2023 İstikbal Düğün Paketleri ve Fiyatları

2023 İstikbal Düğün Paketleri ve Fiyatları

İçindekiler

Bu haberimiz yeni çift olacaklar için. Düğün hazırlığı yaparken mobilya en temel ihtiyaçtır, bunun için paket halinde ucuz tercihlerle en ekonomik bir şekilde çözmeye çalışırız. Bilindiği üzere düğün çok masraflı bir hazırlıktır, bunun içinde evlenecek çiftler mümkün olduğu kadar kaliteli ve ucuz tercihler yapmak isterler. İşte bunun için size önerimiz İstikbal mobilya olacaktır. İstikbal düğün paketleri son derece şık ve çok uygun fiyatlarla başlıyor.

Markanın oluşturduğu konseptler evli çiftler için son derece kullanışlı ve uygun. İstikbal düğün paketi tercihi yapacaklar için çeşit son derece çeşitlidir. Kişiler beklentisine göre seçeneğin fazla olması seçim şansını kolaylaştırmaktadır. Birçok şehirde şubesi bulanan markanın yaygın ağı ve hızlı montajı da müşteri memnuniyetini artırıyor. Bu markanın cazip teklifini ve modelini düşünmenizi tavsiye ederiz.

Birçok mağazadaki üçlü paketteki yatak odası, misafir odası ve yemek odasına baktığımızda harika tasarımlar gördük, sizlerin de bu tasarımları görmeden karar vermemesini öneriyoruz. Şimdi de bu konu hakkında diğer detaylara bakalım.

 

İstikbal mobilya düğün paketlerinde önemli indirimler yaptı. Özellikle enflasyon indiriminden faydalanarak çok daha uygun fiyatlarla alabilirsiniz.

 

 

İstikbal Düğün Paketi Seçiminde Nelere Dikkat Etmeli?

 

Seçim yaparken mutlaka dikkat etmeniz gereken noktalar vardır. Bu noktalara dikkat etmezseniz  ilerleyen süreçte pişman olabilirsiniz. Bu durumun önüne geçmek için aşağıdaki noktalara dikkat edin ve uzun süre memnuniyetle kullanın.

  • Evinizin yapısı ve odaları nasıl bunu bilerek hareket edin.
  • Eviniz kaç metre kare hangileri sığar, hangi mobilyalar sığmaz bu nokta son derece önemlidir.
  • Odalarınızın duvarları ne renk buna uyumlu renkler seçmeniz güzel bir şıklık için şarttır.
  • Tasarım tercihi yaparken de zengin görünümler seçmelisiniz. Çünkü gelin ve damat için bunlar uygun olacaktır.
  • Bütçenizi bile buna göre seçim yapmak ekonomik olarak zorlanmamanızı sağlar.
  • İstikbal mobilyanın her şehirde çok fazla mağazası bulunduğu için bunlarda fiyatlar farklı olabilmektedir. Bu durumu dikkate alarak mağazaların birçoğuna uğrayarak fiyat alın ve indirim isteyin.
  • Son dönemde spor mobilyaların daha moda olduğunu ifade edelim. Zevkinize göre seçiminizi yapın.
  • Uzun süre kullanacağınız için ve sürekli değiştirme şansınız olmayacağı için kullanışlı model tercih etmelisiniz.
  • Dekorasyon trendlerine göre seçim yaptığınızda da o yılın modasına uygun seçim yapmış olursunuz.

İlginizi Çekebilir: İstikbal Oturma Grubu Modelleri

 

 

 

İstikbal Düğün Paketlerinde Neler Var?

 

Çeşitlerinde önemli olduğunun altını çizelim. Farklı tarz ve konseptlerin yukarıda fazla miktarda bulunduğunu belirttik. Bunun yanında isteyen çiftler için tek tek parçalarla beraber paketlerde oluşturulabiliyor. Yalnız bu oluşturmalar da genellikle fiyat daha fazla çıkmaktadır. Bu noktada iyi araştırmalar yapmanız gerektiğinin altını çiziyoruz. Tek bir yere bakarak karar vermeyin kesinlikle en azından beş-on tane mağazaya bakın. Bunun yanında farklı markalardan fiyatlar alın ve kıyaslamalar yapın. Farklı modellerin olduğu görünümlerde çok kullanışlı ve şık olabiliyor bu tarzları da incelemenizi öneririz. Bellona Düğün Paketleri ve Fiyatları

 

 

 

İstikbal Düğün Paketleri ve Fiyatları

 

Mobilya ücretleri yeni çiftler için çok önemlidir. Çünkü bu kadar masrafın içerisinde her şeye yetişmek hiç de kolay değildir. Bunun içinde bütçeniz için en ideal tercihler yapmanız da şarttır. Bu süreçte kampanyaları kesinlikle takip etmelisiniz önemli indirimler yapılmaktadır.

3’lü parçanın fiyatları modellere göre değişmektedir. İstikbal düğün paketi fiyatı 45000 TL ile 161ooo TL arasında değişen fiyatlara sahiptir. Bu değişen rakamlardan hangisi sizin bütçenize uyuyorsa onu tercih edin. Şimdiden bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz. Aşağıdaki paketlere de göz atmayı unutmayın.

 

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

3 yorum

  1. Merhaba benim bir sorum olacak sizlere hollandaya nakliyat yapiyormusunuz yapiyorsaniz maliyati bana ne olur onu ogrenmek istiyorum ilginiz icin tesekuederim

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?