2023 Mutfak Köşe Takımları Modelleri

2023 Mutfak Köşe Takımları Modelleri

İçindekiler

Tüm dekorasyon meraklılarına selam bir konuya giriş yapıyoruz. Evimizin en fazla kullanılan bölümü olan mutfaklar günümüzde daha önem kazandı. Artık sadece yemek pişirilen yer değil oturulup zaman geçirilen yer olan mutfaklar için dekorasyon ürünleri daha fazla gerek. İşte bunun içinde en sık kullanılan mutfak köşe takımları olmaktadır. Kendi içerisinde birçok çeşidi olan ve değişik görünümlerle beraber kafanızın karıştığı bir mobilya ürünüdür.

Hal böyle olunca da ilk önce bir araştırma yapıp daha sonra son kararı vermek mantıklı oluyor. Mutfak köşe takımı son yıllarda en çok kullanılan parçaların başında gelmektedir. Kullanım sıklığından dolayı da kaliteli ve modern görünümleri seçmek en doğru olanıdır. Birçok markanın bu konuda modelleri mevcuttur, bizlerde sizin için alt başlıklar halinde bunları sıraladık. Bu modellerden ilham almanızı öneririz.

Seçip yaparken göz önünde bulundurmanız gereken noktalar vardır, bunları es geçerseniz çok iyi sonuçlar elde edemezsiniz. Sürekli olarak kullanacağınız bu parçaları hoşunuza gitmeden kullandığında mutsuz olacaksınız. Bundan dolayı da basit bir şey gibi düşünülse de doğru seçimler son derece önemlidir. Şimdi de bu konunun tüm detaylarına bakalım.

 

 

Mutfak Köşe Takımı Seçiminde Nelere Dikkat Etmeli?

 

  • İlk olarak mutfağınızın büyüklüğüne uygun olmalı ve çok fazla yer kaplamamalı.
  • Fonksiyonel özellikleri olmalı ve bel bölgesini rahat ettirmeli.
  • Yapıldığı malzeme kaliteli olmalı ve de çok ağır olmamalıdır.
  • Şık ve pratik tasarım özelliklerine sahip olmalıdır.
  • Renk olarak mutfağınızla uygun olmalı ve genellikle açık tonlar tercih edilmelidir.
  • Ergonomik olmalı ve yerleştirmesi basit, rahat olmalıdır.
  • Çekilip altının temizlenme özelliği kolay olmalıdır.
  • Kullanışlı olmalı ve fazla oturma seçeneği sunması gerekmektedir.
  • Canlı bir modelin olması ve devamlı kullanabilme özelliğine sahip olmalıdır.
  • Kaliteli olmalı ve de uzun yıllar kullanılmalıdır.
  • Masasının çok dar olmaması önemlidir. Çünkü yemek yerken dar modeller sorun oluşturmaktadır.
  • Kolay temizlenmesi ve rahat silinmesi önemlidir.
  • Trend görünümü olmalı yani demode stiller tercih edilmemelidir.
  • Herkesin evinde güzel duran değil sizin evinize uyan en iyi model seçilmelidir.
  • İyi bir konfor sunmalıdır.
  • Fiyat seçenekleri ideal olmalıdır verilen paraya değmelidir.
  • Yaygın hizmet ağı olan markalardan seçilmesi avantaj sağlayacaktır, bu noktaya önem verilmelidir.

 

 

Fiyatları Ne Kadardır?

 

Mutfak köşe takımı fiyatları da son derece önemlidir. Alırken fiyat kıyaslaması kesinlikle yapılmalıdır. Ortalama olarak fiyatları 9750 TL civarındadır. Yalnız tek sabit bir fiyat yoktur markalara göre değişkenlik göstermektedir. Fiyat aralığı isteyenler içinde 5500 TL ile  67500 TL arasında değişen fiyatlar sahip diyebiliriz. Birçok kişi ortalama bir fiyattaki ürünü kabul etmektedir, bunun içinde bin yedi yüz elli tl bir bütçe ayırmalısınız. Bununla ilgili birkaç tane örnek verdik, inceleyebilirsiniz.

 

 

En Son Modeller ve Öneriler

 

1.İkea Marka Mutfak Köşe Takımları

 

İkea mutfak köşe takımı son derece güzel çizgiler sahip. İsveç markası gerçekten birbirinden değerli örnekler sunuyor. Ayrıca birden fazla modeli beğenip kararsızlık yaşamanız ise kaçınılmaz. Markanın modellerinde İskandinav izleri de görmek mümkün. Sizlerde markanın fikirlerine bakmadan kararınızı vermeyin.

 

 

2.İstikbal Markasının Modelleri

 

Birçok yerde rahatlıkla mağazasına ulaşacağınız markadır. İstikbal markası yeni yılla beraber son derece şık görünümler ortaya çıkarıyor. Renklerinin tonları ve malzeme kalitesini çok beğendiğimizi ekleyelim. Seçim yaparken düşünmeniz gereken markaların başında gelmesi gerekmektedir.

 

 

 

3.Vivense Mutfak Köşe Takımları

 

Markanın modellerinde kullanışlılık ve zerafet ön plana çıkıyor. Bu konuda birbirinden değerleri görünümlerini müşterilerine sunuyor. Mutfağınızda bambaşka bir görünüm hayal ediyorsanız iyi bir öneri diyebiliriz. Fiyat seçenekleri de tam bütçenize göredir.

İlginizi çekebilir: İkea Mutfak Modelleri ve Fiyatları

 

 

4.Koçtaş Mutfak Köşe Takımları

 

Akla gelen markaların başında da Koçtaş gelmektedir. Ağaç kalitesi, renkleri, eşsiz tasarımları ile müşterilerini kendine çekmeyi başaran markadır. Göz atmanızı ve de karşılaştırma yapmanızı öneririz. Birçok şehirde de şubesi bulunmaktadır. Ayrıca internet üzerinde sipariş verip satın almanızda mümkün.

 

 

5.Kelebek Markasının Modelleri

 

Yıllardır güvenilir şekilde hizmet veren Kelebek markası gerçekten son derece kaliteye önem veriyor. Kaliteli bir yapım malzemesi isteyenler için kesinlikle doğru bir tercihtir. uzun yıllar için kullanımı son derece uygundur. Klasik ve yeni tarzları ile marka isteklerinize hizmet vermektedir.

 

 

6.Tekzen Mutfak Köşe Takımları

 

Bir diğer marka da Tekzen. Birçok kişinin uğrak noktası olan markanın modellerini incelediğimizde birçok detayın düşünüldüğünü gördük. Kesinlikle incelemeniz gereken markaların başında geliyor. Birbirinden hoş tasarımlarla kararsızlık yaşamanız kaçınılmaz olacaktır.

 

 

7.Bellona Mutfak Köşe Takımları

 

Marka seçimi önemlidir, uzun yıllardır dekorasyon alanında hizmet veren Bellona güvenilir bir markadır. Yaygın mağaza ağı ve müşteri memnuniyeti ile ön plana çıkıyor. Markanın modellerini incelediğimizde birbirinden göz alıcı tasarımları görmekteyiz. Alım yapacağınız markaların başında gelmektedir. Fiyat seçeneklerine baktığımızda ise son derece ideal fiyatlar görmekteyiz.

 

 

 

8.Modern Mutfak Köşe Takımları

 

Eskimiş görünümler siz hiçbir şey katmaz sade kötü bir görünüm sağlar. Bunun içinde zamanınıza uygun modern tasarımları tercih etmelisiniz. Bu tasarımlar evlerinize bölümlerinde şıklık ve ferahlık katacaktır. Bu tasarımlarla beraber çok güzel yaşam alanları oluşturmuş olacaksınız. Bunun için örneklerimizi inceleyebilirsiniz.

 

 

9.Sandıklı Mutfak Köşe Takımları

 

Sandıklı olan tarzlar çok fazla kullanılıyor, çünkü saklama alanları için yer oluşturuyor. Özellikle çok fazla dolabı olmayan mutfaklar için çok ideal. Birçok eşyanızı bu sandıklara koyabilirsiniz. Hiçbir şekilde dışarıdan fark edilmez ve son derecede hoş görünüm sağlar. Renkler seçenekleri mevcuttur, ayrıca iki renkli tercihlerde yapılabilir.

 

 

10.Fonksiyonel Mutfak Köşe Takımları

 

Tek bir özelliğe hizmet eden tasarımlar artık insanların ihtiyacını karşılamıyor, bundan dolayı da birçok özelliği olan ürünleri denemenizi tavsiye ederiz. Fonksiyonel özellikli olanlar birçok sıkıntınızı karşılayacaktır. Bu modeller çok daha kullanışlıdır, bundan dolayı da incelemenizi öneririz.

İlginizi Çekebilir: İstikbal Oturma Grubu Modelleri ve Fiyatları

 

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

1 Yorum

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?