2023 Alfemo Koltuk Takımları ve Fiyatları

2023 Alfemo Koltuk Takımları ve Fiyatları

İçindekiler

Günümüzde ev dekorasyonu önemli bir önem taşıyor. Evimizde geçirdiğimiz zamanda rahatlık ve konfor istiyoruz artık. İnsanların bu ihtiyacına göre de markalar tasarımlar oluşturuyor. Bugünkü konumuz alfemo koltuk takımları hakkında olacaktır. Evinizin havasını değiştirmek ve her daim rahat etmek istiyorsanız kesinlikle harika bir marka ve çok geniş çeşitleri mevcut.

Alfemo koltuk takımı rahatlığı ve estetiği bir anda bulunduracak şekilde dizayn edilmiş. Marka, yeni yıllarla beraber eski demode olmuş modeller yerine çağı yakalayan konforlu modeller çıkarmış. Kataloğunu geniş bir şekilde incelediğimizde birbirinde kusursuz tasarımların olduğunu gördük. Bunun yanında renk seçenekleri ve bunları kullanma şekilleri de gerçekten çok yerinde olmuştu.

Bu görünümleri kullanacağınız odanız artık daha güzel görüneceğinden emin olabilirsiniz. Aşağıda sizler için model ve fiyat incelemesi yaptık bunlara göre tercihler yapmanız yerinde olacaktır. Satın almadan önce iyi bir araştırma yapmanızı öneriyoruz, bu şekilde iyi bir araştırma ile en doğru olan tercihi yapacaksınız. Şimdi de diğer detaylara bakalım.

 

 

Kataloğdaki Alfemo Koltuk Takımlarının Özelliklerinde Neler Var?

 

  • Alfemo koltuk modern çizgileri olan son derece kaliteli bir görünüm verilerek bu ayrıntı özelliği eklenmişti.
  • Geçen yıllara oranla daha keskin ve köşeli modeller öne çıkmıştı. Oval modeller yerine keskin özellikler dikkat çekiyor.
  • Marka genellikle avangart özelliği olan modeller yerine günün ihtiyacını karşılayacak modern tasarımlar sunmuştu kataloğta.
  • Cameron, Lucas, Talin, Pera, Alaçatı, Marvin, Berry gibi modeller katalog da öne çıkmıştı.
  • Yumuşak esintilerle  hoş modeller oluşturulmaya çalışılmış bunun sonucunda ortaya güzel sonuçlar çıkmış.
  • Fiyat seçenekleri incelendiğinde ortalama düzeylerde olduğunu gördük. Yani normal bütçeli kişiler tercih edebilirler.
  • Farklı renk kombini olan modeller vardı. Uyumlu renkleri sevenler için tasarlanmış bu modeller dikkat çekici idi.
  • Desen isteyenler içinde desenli görünümler vardı ama bunları sayısı çok fazla değildi. Daha çok desensiz düz tasarımlar çoğunlukta idi.
  • Kitap okuyanlar içinde rahat ve ortopedik detaylar düşünülmüştü. Kitaplarınızı bu dekorasyonların üstünde sağlığınıza hiçbir zarar gelmeden uzun süre okuyabilirsiniz.

 

 

Alfemo Koltuk  Takım Fiyat Listesi

 

Alfemo koltuk takımları ve fiyatları nasıl diye merak ediyorsanız hemen detaylı olarak ifade edelim. İndirimleri takip etmenizi öneririz bunun yanında aynı şehirde farklı mağazalarda bile fiyatlar değişebilmektedir. Bu detayı göz önünde alarak inceleme yapınız. Modellere göre ise fiyatlar değişiklik göstermektedir. Takımların içindeki ürünleri tek başına da alabilirsiniz. İşte takımların fiyatları;

Talin koltuk takımı fiyatı: 27419 TL

Cameron koltuk takımı fiyatı: 27983 TL

Pera koltuk takımı fiyatı: 39991 TL

Eva koltuk takımı fiyatı: 28993 TL

LIly koltuk takımı fiyatı: 27568 TL

Berry koltuk takımı fiyatı: 27823 TL

Palmira koltuk takımı fiyatı: 42069 TL

Alaçatı koltuk takımı fiyatı: 52026 TL

Lucas koltuk takımı fiyatı: 44016 TL

Olivia koltuk takımı fiyatı: 26654 TL

Dante koltuk takımı fiyatı: 43238 TL

Capri koltuk takımı fiyatı: 26314 TL

 

 

Tüm Modelleri ve Ayrıntıları

 

1.Cameron Modeli

 

 

Malzeme kalitesi ve sunumu ile en tercih edilenler arasındadır. Evinizde bu tarzı görenler size sürekli soru sorarak detayları öğrenmek isteyecekler. Rahat minderleri ve hoş renkleri ile şıklık sağlayacak bir görünümdür. Kumaş olarak da son derece kaliteli bir tasarımdır. Oturanlar rahatlığı ve konfor hemen hissedecektir. Odanızın rengi ile uyumlu olan rengi tercih etmenizde fayda var.

 

2.Talin Koltuk Takımı Modeli

 

 

Diğer görünümlere göre biraz daha oval yapıya sahiptir. Kolları koymak için biraz daha engin yapıya sahiptir. Ahşap öğeleri ve koyu rengi ile beraber tatlı bir etki oluşturuyor. Dinamik yapısı ile beraber odalarınıza farklı hava katacaktır. Alım yaparken fiyat seçeneklerinde kıyaslama yapın ve de ürün eve geldiğinde kontrol edin yırtık kumaş özellikleri olmasın. Çünkü bu sorunlar çok yaşanıyor. Bu modeli kullanan birçok kişi memnun olduğunun altını çiziyor.

 

3.Pera Modeli

 

 

Keskin çizgileri ve köşeli yapısı ile beraber geniş özelliklere sahiptir. Bunun yanında orta tonlarda kumaş özelliği ile  uyum yakalanmış hem misafir odaları için hem de oturma odaları için kullanılabilir. Çok açık renk sevmeyenler için ideal bir yansımadır. Yalnız odanızdaki diğer görünümlerle uyumlu olmasına özellikle dikkat edin.

 

4.Edıth Koltuk Takımı Modeli

 

 

Açık renklerle beraber biraz daha yayvan hatları birleştirmiş marka. Bunun yanında ince ahşap ayakları ve hafif yastıkları son derece modern görünüyor. Sehpa gibi diğer ayrıntılarla beraber birleştirdiğinizde ortaya göz alıcı görünümler çıkacaktır. Bu modelde perde renginin de önemli olduğunun altını çizelim.

 

5.Spectra İsimli Alfemo Koltuk Takımı

 

 

Derin çizgileri, rahatlığı ve estetiği ile spectra modeli çok harika tasarımdır.  Hafif deseni ve yere biraz daha yakın özelliği ile dekorasyona yeni bir soluk getirmiş. Çift rengi kullanılmış bir tasarımdır. Biraz daha farklı kumaş özelliği mevcuttur.

İlginizi Çekebilir: Mutfak Köşe Takımları ve Fiyatları

 

6.Tıamo Salon Koltuk Takımı

 

 

Tıamo salon ve oturma odaları için kullanılacak bir tasarımdır. Çift rengi ve deseni ile beraber ilgi çekici görünüme sahip. Kırmızı tonları sevenler için çok yerinde bir tercih olacaktır. Her zaman enerjik bir görünüm verdiğini de ekleyelim. Biraz daha genç çiftelere hitap eden bir tarzı var.

 

7.Mına Plus Modeli

 

 

Sade tarzları sevenler için dizayn edilmiş yumuşak bir modeldir. Kol kısımları biraz daha geniş ve dikdörtgenimsi yapısı vardır. Açık renk olduğu için temizlenmesi biraz sorun oluşurabilmektedir. Biraz daha titiz bir şekilde kullanım istemektedir.

 

8.Alfemo Neptün Koltuk Takımı

 

 

Farklı renklerle geniş bir renk yelpazesi oluşturan bir tarzdır. Daha basit çizgileri ile standart görünüme sahiptir. Çok fazla ayrıntı sevmeyenler için ideal bir tasarımdır. Odanızda bu şekil görünüm isteyenler deneyebilir.

 

9.Verona Modeli ve Tarzı

 

 

İlk dikkatinizi çekecek nokta kol altlarının da değerlendirilerek yeni bir soluk getirilmiş. Bu kol altı noktalarına basit aksesuarlarınızı kitaplarınızı ya da süs eşyalarınızı koyabilirsiniz. Geniş özelliklidir, bundan dolayı da biraz daha fazla yer kaplayabilir. Geniş odalar için çok bambaşka bir tercih olacağını düşünüyoruz. Renk uyumu yakalandığında ise ortaya süper bir kombin çıkacaktır. Fiyat olarak baktığımız da da pahalı sayılmayacak bir miktara sahiptir.

 

10.Rıalto Modeli ve Şıklığı

 

 

Odaya uygunluğu  ve biraz daha farklı tasarımı ile beraber son derece canlı bir tasarımdır. Birçok ayrıntı fazlasıyla düşünülmüş eşsiz bir model oluşturulmuş. Çok yönlü ayrıntıları ile beraber son derece yeni bir stildir.

 

11.Alfemo Eva Modeli

 

 

12.Marsılıa Tarzı

 

 

13.Lıly Koltuk Takımı

 

 

14.Olıvıa Modeli ve Tarzı

 

 

15.Baltımore Oturma Grubu

 

 

İstikbal Oturma Grubu Modelleri 2023

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?