2023 İlkbahar-Yaz Renk Trendleri

2023 İlkbahar-Yaz Renk Trendleri

İçindekiler

2023 ilkbahar-yaz sezonunda dolaplarınızda çok güzel renk patlamaları yaşanacak. Tasarımcılar çiçek rengi tonlarını toplayarak bu açıdan öneriler sundular. 2023 ilkbahar-yaz renk trendleri için pembe lilyum gölgelerinin hakimiyeti dikkat çekti. Bunun yanında sarı ve kırmızı zıt renklerin ön plana çıktığını gördük. 2023 ilkbahar-yaz renk modası için nötr renkler genellikle özel günler için kullanılmıştı. Dört temel rengin yanında on iki renk tonuyla beraber eğilimler vardı. Şimdi de bunlar neler ona bakalım.

 

 

2023 İlkbahar-Yazın Moda Renkleri

 

1.Deniz Mavisi

 

Klasik gibi gözükse de mevsimin en güzel gölgelerinden biridir. Yumuşak ve harika bir renk kombinasyonu oluşturmaktadır. Beyaz ve kırmızı renk ile en iyi renk kombinasyonunu oluşturmaktadır. Birçok tasarımcı koleksiyonunda deniz mavisinden vazgeçmemişti.

 

 

2.Hindistan Cevizi Sütü Rengi

 

Hindistan cevizinin o farklı beyaz tonundan ilham alınarak ortaya çıkarılmıştır. Tasarımcıların yeni yeni kullanmaya başladığı bir renktir.  Saf beyazdan farklı yönleri bulunmaktadır.  Bu sezonda birçok kıyafeti bu renkte görebiliriz.

 

 

3.Dumanlı Gri

 

Bu romantik renk gizemli ve tutkulu. Dumanlı gri sabah sis rengine benziyor. Kırmızı, mor, hardal sarısı gibi renklerle mükemmel kombinasyon oluşturmaktadır. Defilelerde birçok koleksiyonda dumanlı griyi sıklıkla gördük. Çok tatlı bir ton olduğunu söyleyebiliriz, klasik renklerden sıkıldıysanız güzel bir ton olabilir sizin için.

 

 

 

4.Sıcak Kum Rengi

 

Gardırobunuzda bulunması gereken klasik tonların başında gelmektedir. Özel gün elbiseleri için harika bir renk tonudur. Açık renkli olması bahar ve yaz günlerine daha uyum sağlaması anlamına geliyor.

 

 

 

5.Sarı Renk ve Tonları

 

Kırmızının yanında sarı ve tonları da bu 2023 yaz sezonunda tekrar öne çıkan renkler arasında. Kırmızı, pembe, beyaz ve gümüş tonları ile en iyi renk kombinasyonları oluşturulabilir. Birçok tasarımcı sarı tonlarını bu renklerle kombinleyerek bize sundular.

 

 

6.Derin Yeşil

 

Farklı ve doğal bir ton arıyorsanız derin yeşili tercih edebilirsiniz. Tasarımcılar bu renge çok fazla ilgi göstermişti. Podyumlarda sıklıkla bu tonu gördük diyebiliriz. Elbise ve pantolon seçiminde bu rengi kullanmanız sizi öne çıkaracaktır.

 

 

7.Kırmızı

 

2023 yılı ile beraber kırmızı renk en zirveye çıkıyor. Birazcık klasik bir öneri gibi görünse de kırmızının birçok tonu keşfedilmiş ve kıyafetlerde hayat bulacak. Bahar ve yazın gelmesi ile kırmızı tonları çok fazla göreceğiz.

 

8.Pembe Tonu (Lavanta pembesi)

 

Birçok önceki sezonda da gördüğümüz gibi pembe renk bahar ve yaz sezonu için kaçınılmaz bir renktir. Lavanta pembe tonu da çok revaçta olacak. Akşam yemekleri için, düğünler için harika bir renk olabilir. Ayrıca gündelik kullanım içinde iyi bir seçenektir. Bu rengi siyah renklerle harika bir kombin yapabilirsiniz.

 

 

9.Hafif Parlak Tonlar

 

Çok zarif ve harika bir nötr gölgedir. Çok açık tonları parlaklıkla birleştirerek ortaya tam bir yaz rengi çıkarılmış. Beyaz ve açık pembeler genellikle parlaklık eşleştirilerek oluşturulmuş.

 

 

10.Koyu Özellikli Ton

 

Tam koyu değil ama siyah ve sarı rengin birleşimi ile ortaya çıkan bu ton özellikle soğuk ilkbahar günleri için ideal olabilir. Mavi renklerle kombine edilebilir.

İlginizi Çekebilir: Moda Fikirler İçin Tıklayınız.

 

 

11.Açık Gökyüzü Mavisi

 

Açık renklerden hoşlanıyorsanız gökyüzü mavisi sizin için bulunmaz bir renk olabilir. Hafif tonlu bu renk yaz günleri için çok yerinde olacaktır. Taze, parlak ve yüksek uyum gücüyle bu ton dikkat çekiyor.

 

 

 

12.Mor

 

Diğer tonlarla kombine edilmeden çok güzel bir görünüm veren renk 2020 bahar-yaz sezonun favorileri arasındadır. Gizemli ve ilgi çekici olarak tanımlayabiliriz. Özellikle de gece kıyafetlerinin rengi olmaya 1 numaralı adaydır.

 

 

13.Menekşe Rengi

 

Çok önemli bir bahar ve yaz rengi diyebiliriz. Özellikle o bitkilerin eşsiz renginden ilham aldığı için bu sıcak günler için çok idealdir. Tek renkli kombinlerin eşsiz rengi olabilir.

 

 

 2023 Renk Modası Videomuzu da İzleyebilirsiniz


Yukarıda belirttiğimiz renkler 2023 ilkbahar ve yaz mevsiminde kıyafetlerde öne çıkacak renklerdir. Bazı tonlar benzersiz ve çok yenidir. Ton olarak güzel derlenmiş bir sezon sizi bekliyor. Yeni moda fikirleri ile karşınızda olmaya devam edeceğiz.

Sosyal Medyada Paylaşın:

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?