2023 Sokak Modasında Rahat ve Şık Kombin Önerileri

2023 Sokak Modasında Rahat ve Şık Kombin Önerileri

Sıcak günlerden soğuk günlere geçmemizle birlikte bazı kötü anlar ortaya çıkmaya başladı. Bunların başında da sabah sıcacık yataktan ve pijamalardan ayrılıp kıyafet seçme telaşına girilen anlar geliyor. Hem dışarısı soğuk hem de sıcacık ve rahat pijamaları bırakıp kıyafet seçmeyi kim ister ki? Elbette kimse istemez.

Fakat sizi hem dışarıdaki soğuktan koruyacak hem de şık bir stil oluşturmanızı sağlayacak kıyafetler olsa bu sorun ortadan kalkardı. Tabi ki bu sorunun çözümü de bu yazımızda gizli. 2023 sokak modası hakkında daha önceki yazılarımızda bilgi vermiştik. Bu yazımızda ise size sokak modasında işinize yarayacak birkaç stil önerisinde bulunacağız.

2022 İspanyol Kol Kıyafet Kombinleri

Uzun ceket ve etekten oluşan bir kombin yapabilirsiniz. Etek yerine pantolonları da kullanabilirsiniz. Üstünüze de kazak tercih edebilirsiniz. Elbette etekle birlikte bilek hizasında veya diz hizasında botlar giyerek şık bir stil oluşturabilirsiniz.

uzun-ceket-etek

uzun-manto-ve-sneakers

uzun-kaban-loafers

Elbise gibi olan kazakları da topuklu botlarla tercih edebilirsiniz. Salaş kazakları da pantolonla birlikte kombinleyebilirsiniz.

elbise-kazaklar

Siyah boğazlı kazaklarınızla birlikte geniş paça ya da düz paça pantolonları da kullanabilirsiniz. Boğazlı kazakları ve geniş paçalı pantolonları bu sezon çok sık göreceğimizi düşünürsek. iyi bir kombin olacaktır.

siyah-bogazli-kazak

Siyah taytla birlikte bir panço kombini oluşturabilirsiniz. Böylelikle hem panço sizi sıcak tutacak hem de şık bir kombin yapmış olacaksınız. Ayrıca taytı salaş bir kazak ve uzun botlarla da kombinleyebilirsiniz.

siyah-tayt-kazak-kombin

Deri ceketinizin altına tulum tercih ederek şık bir kombin oluşturabilirsiniz. Her sezon olduğu gibi bu sezonda da deri ceketlerin oldukça popüler olduğunu unutmamak gerek.

tulum-deri-ceket

Kazaklarla birlikte bol ve rahat pantolonları da kombinlemeniz mümkün. Ayakkabı olarak da uzun topuklu ayakkabıları tercih edebilirsiniz. Böylelikle hem sıcak tutan, hem rahat hem de sizi uzun gösterecek bir kombin yapmış olursunuz.

kazak-bol-pantolon

Kazağınızı, etek ve sneakers ayakkabılarla kombinleyebilirsiniz. Üzerinize de sizi sıcak tutacak uzun mantolardan tercih edebilir, bir şal yardımıyla da şıklığınızı arttırabilirsiniz.

tayt-ve-panco

 

Sitemizdeki diğer kombin önerilerine de göz atın deriz. Birçok durumda kullanacağınız kombin seçeneklerini kombin menümüzde bulabilirsiniz. Yapacağınız kombinlerle daha harika görüneceğinizden emin olabilirsiniz. Yeni kombin fikirleri ile görüşmek üzere.

Sosyal Medyada Paylaşın:

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?