Kırık Fön Hakkında Tüm Soruların Cevapları Burada

Kırık Fön Hakkında Tüm Soruların Cevapları Burada

Tüm bayanlara öncelikle kocaman bir selam yolluyorum. Onları güzelleştirmek için elimizden ne geliyorsa sarf ederek güzel bilgiler sunmaya çalışıyoruz. Bugün konumuzda kırık fön. Bilindiği üzere artık fönlü saçlarla gezmek gerçekten harika bir görünüm vermektedir. Fön kullanmadan dışarı çıkmak genel anlamda kötü bir görünüm vermektedir. Bu uygulama gerçekten bayanları hoş göstermektedir. Fönün de kendi içinde birçok çeşidi vardır. Bizde bunlardan kırık fönü soru cevap şeklinde inceleyeceğiz.

 

kırık fön
Kırık fön ve tüm detayları

 

Kırık Fön Hakkında Sorular ve Cevaplar

 

Soru 1 :  Kırık Fön Nasıl Bir Uygulamadır?

Cevap 1: Kırık fön, saçlarınızın uç kısımlarına uygulanarak onları dalgalı ve bukleli bir hale getiren işlemdir. Hem doğal aynı zamanda düzenli bukleler oluşmayı sağlar.

Soru 2:  Diğer Başka Hangi İsimlerle Anılmaktadır?

Cevap 2 : Kendi içinde birçok isme sahiptir. Fransız fönü ya da romantik fön adını kullanan yerler vardır. Halk arasında ise Bihter fönü denmektedir.

Soru 3 :   Evde Bu Uygulamayı Yapabilir Miyim?

Cevap 3 :  Evde de yapılabilir. Yalnız evde kendi başınıza yapmak için 19-25 mm ebatlarına sahip bir saç maşası ile bu işlemi yapabilirsiniz. Aksi halde kendiniz bu işlemi uygulayamazsınız.

 

 

Soru 4 :  Bu İşlemin Faydaları Nelerdir?

Cevap 4 : -Saç rengini ve modelini ortaya çıkarır.

-Saçlara üst düzeyde parlaklık ve canlılık katar.

-Saçın kendini göstermesine yardımcı olur.

-Modern ve şıklık katar.

-Yüzünüz görünürlüğünü daha etkili hale getirir.

Soru 5 : Kırık Fön Nasıl Çekilir?

Cevap 5 : 2 şekilde çekilebilir. Fırça ve maşa ile çekilebilir. İnce bir fırça alıp saç tutamlarını küçük küçük ayırıp çevirme yaparak görünüm vermeliyiz. Bu görünümü verirken fön makinasını da fırçanın dip kısmından ayırmadan saçlara yanlamasına fön çekilmelidir. İkinci yöntem saç maşası bununla evde kendi kendinize şekil verebilirsiniz. Bunu evde siz denersiniz kuaförler fönle yapar.

 

 

Soru 6 : Kırık Fön Neden Çok Fazla Tercih Edilir?

Cevap 6 : Kişiyi daha genç ve güzel gösterme özelliği vardır. Ayrıca her mevsim rahatlıkla kullanılabilir. Kalıcılığı yüksektir. Ortalama 2 gündür bu sefere 3 güne kadar sürebilir.

Soru 7 : Kırık Fön Fiyatı Ortalama Ne Kadardır?

Cevap 7 : Çok aşırı bir ücrete tabi değildir. Normal fönler gibi ücret alınır. Kuaföre göre değişmekle beraber 8 ila 50 TL arası değişmektedir.

Soru 8 : Bu İşlem En Çok Hangi Bayanlara Yakışır?

Cevap 8 : Bu uygulama en çok saçları katlı kesim olan bayanlara yakışmaktadır. Diğer saç modelleri de tabi ki kullanabilir ama bunlar içinde en çok katlı kesimli saçlar öne çıkıyor.

Kuaföre Gitmeden Gevşek Dalgalı Saç Modeli Nasıl Yapılır?

 

Soru 9 : Bu Uygulama Saçlara Zarar Verir Mi?

Cevap 9 : Bu uygulama saçlara bir miktar zarar verir ancak bu zarardan korunmak için saçlarınıza bakım yapmalısınız. Özellikle protein yoğunluklu saç maskeleri ile saç bakımı yaptığınızda zararları tölere edebileceksiniz. Bu şekilde saç maskelerini düzenli aralıklarla yaparsanız saçlarınız yıpranmadan sağlıklı kalabilir. Aksi halde saçlarınız bir miktar zarar görebilir. Saç Modelleri için Tıklayın.

 

Kırık Fön Çekimi Videosu İzleyin!

 

Kırık Fön Saç Modelleri

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YORUM
Açık Kestane Saç Rengi ve Ayrıntıları 2018-2019 | Kombin Kadın: […] ilham alarak saçlarımıza anlam katan saç renginin adı açık
2017-10-12 23:11:19
Kaş Eğitimi : Yüzünüz İçin Doğru Kaş Şeklini Bulun | Kombin Kadın: […] kaş şekli bulma nasıl olmalı, neler yapmalı, tüm ayrıntıları
2017-10-11 21:52:47
Bakır Saç Rengi Hakkında Tüm Ayrıntılar | Kombin Kadın: […] Çikolata Karamel Saç Rengi ve Detayları […]
2017-10-07 23:54:52