2022-2023 Motosiklet Ceketleri

2022-2023 Motosiklet Ceketleri

Daha önceki yazılarımızda 2022-2023 sonbahar kış moda trendleri hakkında bilgiler paylaşmıştık. Bu sezon ön plana çıkan kıyafetlerden, detaylardan bol bol bahsetmiştik. Bu yazımızda ise 2022-2023 sonbahar kış motosiklet ceketleri hakkında bilgiler vereceğiz.

Bildiğiniz gibi her kadının dolabından eksik olmayan, özellikle kış aylarında çokça tercih ettiği parçalardan biri olan deri ceketler bu sezon da oldukça trend olacak. Fakat bu deri ceketler içerisinde özellikle motosiklet ceketleri bir adım öne çıkıyor. Farklı tarzlarda ve modellerde sıkça göreceğimiz motosiklet ceketleri bu yazımızda derinlemesine inceleyeceğiz.

Mango, Zara gibi birçok ünlü marka 2022 – 2023 sonbahar kış koleksiyonlarında motosiklet ceketlerine oldukça yer vermiş bulunuyor. Özellikle farklı detaylarıyla ön plana çıkacak bu modeller bu sezonun en çok tercih edilecek deri ceketlerinden olacak gibi duruyor. Ayrıca bu ceketleri istediğiniz kıyafetlerle de kombinlemeniz mümkün. İster elbisenizle isterseniz midi etekler ile bu ceketleri rahatlıkla kombinleyebilirsiniz. Yani bu ceketler hem şık görünmenizi hem de rahat bir kombin oluşturabilmenizi sağlayacaktır.

Hem bahar aylarında hem de kış aylarında motosiklet ceketleri tercih edebilirsiniz. Kot pantolonlarla, elbiselerle, eteklerle rahat bir şekilde kombinleyebilir, bugün ne giyeceğim derdine çare bulabilirsiniz. Ayrıca motosiklet ceketleri günlük kıyafetlerin yanı sıra ofis kıyafetleri ile de kombinlemeniz mümkün. Özellikle bilek boy denilen kumaş pantolonlarla oldukça şık durduğunu söyleyebiliriz. Tüm bunların yanı sıra mini etekler ve siyah renkli mini elbiselerinizle de motosiklet ceketleri tercih edebilirsiniz.

Sokak modasında da motosiklet ceketlerini tercih edebilirsiniz. Günlük kıyafetlerinizle rahat bir şekilde kombinleyebilir, kafeye, alışverişe giderken bu ceketleri kullanabilirsiniz. Deri tayt ya da skinny kotlar ile birlikte bir tişört ve kısa botlarla gayet şık bir görüntü elde edebilirsiniz. Kısacası bu ceketler ile bu sezon çok şık ve kolay kombinler oluşturmanız mümkün. Hem asi hem de şık bir görüntü katan motosiklet ceketlere dolabınızda mutlaka yer açmanızı tavsiye ederiz.

motosiklet-ceketi-1 motosiklet-ceketi-2 motosiklet-ceketi-3 motosiklet-ceketi-4 motosiklet-ceketi-5 motosiklet-ceketi-6 motosiklet-ceketi-7 motosiklet-ceketi-8 motosiklet-ceketi-9 motosiklet-ceketi-10

Sosyal Medyada Paylaşın:

2 yorum

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?