2023 En Sıradışı Makyajları – Sahte Çil – Kestane Rengi Ruj

2023 En Sıradışı Makyajları – Sahte Çil – Kestane Rengi Ruj

İçindekiler

Makyaj bir bayanı değiştiren en büyük etkendir. Gün geçtikçe yeni makyaj türleri ve modaları ortaya çıkmaya devam ediyor. Eskiden anormal bir şey olan çiller bugünlerde moda olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Daha bir çok böyle sıra dışı şeyler günümüzde ilgi görmeye başladı. 2023 için en sıra dışı makyajları sizler için derledik.

2022 Aydınlık Cilt Makyaj Trendi

1 – Takma Kirpikler ve Sahte Çiller

Takma kirpikler eskiden de normal bir şey olsa da artık sahte çiller ile beraber göz ve yanakları ön plana çıkartan bu sıra dışı makyaj genç kızların tutkulu rüyası oldu. Doğallığı vurgulamak adına yapılan bu ilginç makyaj türü daha tam yayılmasa da ileri ki yıllarda çok trend halini alacak.

sahte-ciller-ve-sahte-kirpikler-ile-makyaj

2 – Kestane Renkli Ruj İle Dudaklar Bir Adım Öne

Rujlar da genel renkler kırmızı, pembe olmasına rağmen artık farklı renklere yöneliş gözle görülür oldu. Eskisi gibi esmere kırmızı, buğdaya pembe demiyoruz. Yeni renklerinde ruj masalarını süslemesine çok az kaldı. Resimde de gördüğünüz gibi kestane renkli rujlar yeni bir seçenek olabilir. Özellikle dudakları aşınmış bayanların, kapatıcı olarak kullanabileceği bu ruj renginin farklı tonları da mevcut. Parlak ve mat olarak kıyafete göre seçimler yapılabilir. Özellikle beyaz tenli bayanların sıra dışı renkler arayışı için mükemmel bir seçim.

kestame-rengi-ruj

3 – Kırmızı Dudaklar Artık Tek Başına Kullanılabilir

Bildiğiniz gibi kırmızı rujlar makyajsız yüzlerde çok ön plana çıkıyor ve çirkin bir görüntü gibi algılanabiliyordu. Bunun nedeni çok baskılı bir renk olması tüm dikkatleri kendine çekiyordu. Artık farklı renk tonları ile biraz daha baskınlığını yitirmiş kırmızı ruj renkleri tek başına kullanılabilecek. Sıra dışı olmak için birebir yöntem diyebiliriz. Ayrıca dikkatleri dudaklarına çekmek isteyenler içinde güzel bir yöntem. Ayrıca biraz daha dikkatleri dağıtmak isteyenler takma kirpikler ile işi çözebilir. Kırmızı bir kıyafetiniz varsa zaten hiç bir sorun yok.

kirmizi-ruj-renkleri

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

2 yorum

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?