2023 Gelin Saç Modelleri Kataloğu

2023 Gelin Saç Modelleri Kataloğu

İçindekiler

Konumuzdaki tüm fikirler özenle seçilmiştir, gelin adayları için son trend saç stilleridir!

Bayanlar en güzel anları tabi ki gelinlik giydikleri anlardır. Bu özel zaman diliminde kusursuz ve eşsiz görünmek isterler. Gelinlik seçiminden sonra en önemli nokta saç modelidir. İşte bunun içinde gerçekten araştırma yapmalısınız gelişigüzel önerilerle olmaz. Bizde bugün sizlere gelin saç modelleri için en iyi önerileri sunduk. Gelin saçı diğer görünümlerden farklı ve özel olması çok önemlidir, çünkü o günün en iyisi olması gereken gelin adayıdır.

Hal böyle olunca birbirinden özel görünümlerin taranıp belirlenmesi çok önemlidir. Biz bu yazımızda ünlülerin kullandığı fikirleri de sizlere sunarak onlardan ilham almanızı da sağlamaya çalıştık. Çünkü ünlü isimler her zaman bir ilham kaynağı olacaktır. Son zamanlarda evlenen birçok ünlü isminde saç modelleri ile en iyiyi daha kolay bulacaksınız. Şimdi de diğer detaylara bakalım.

 

 

 

 

Gelin Başı Modelleri Seçiminde Nelere Dikkat Etmeli?

 

  • Yüz şeklinizi önemseyin buna uygun bir model seçimi sizi daha güzel gösterir.
  • Saç renginize göre tercihler artık daha önem arz ediyor. Saç renginizle saç modelinizi kombin yapın.
  • Yüzünüzde kusurlar var ise şayet bunu sadece fondöten ile gizleyemezsiniz, bu kusurları gizleyip daha güzel gösterecek saç modeli seçimi yapmalısınız.
  • Düğün için nasıl bir yer belirlediyseniz buraya göre saç şekillendirmesi yapmak doğru olandır. Örneğin kır düğünü ve salon düğünü için şekillendirmeler farklılık göstermektedir.
  • Saç tipinizi belirleyin ve buna uygun kalıcı modeller tercih edin. Kalın telli, ince telli, dalgalı, kıvırcık nasıl bir saç yapınız var ise buna göre saç stilleri tercihleri yapın.
  • Trendleri bilmeli ve demode tarzlardan uzak durmalısınız. Birçok bayan bu noktayı es geçip klasik seçimler yapıyor, bu da kişiyi çok sıradan gösteriyor.
  • Detayları atlamayın ve bu küçük noktalara daha önem verin.
  • Düğünü hangi mevsimde yaptığınız önemlidir, yaz, bahar, kışa uygun seçimler yapmak en doğru olanlardır.
  • Saç görünümünde damadı es geçmeyin, örneğin topuz yapıp damattan çok uzun görünümler çok hoş olmaz. Buna noktaya dikkat edin.
  • Kuaförünüzle seçim yapmadan önce iyi bir araştırma yapın ve ona istediğiniz modellerin fotoğraflarını gösterip sizin için en uygun olana karar verin.

 

 

 

 

Kuaförde Gelin Başı Fiyatları Ne Kadardır?

 

Saç stilini tabiki evde yapmak olmaz bunun içinde mutlak bir kuaföre gitmelisiniz. Öyle normal saç modelleri gibi de hemen kısa sürede yapmak olmuyor. En az 3-4 saat uğraş gerekiyor, hal böyle olunca fiyatlar artıyor. İşte ne kadar ücretler ödemeniz gerek bunun hakkında sizleri bilgilendirelim. Tabi ki seçtiğiniz kuaföre göre fiyatlar değişecektir ama ortalama fiyatlar ise şöyledir:

İstanbul İçin Fiyatlar: 1700 TL ile 13500 TL arasında değişmektedir.

Ankara İçin Fiyatlar: 1500 TL ile 14000 TL arasında değişmektedir.

İzmir İçin Fiyatlar: 1550 TL ile 12200 TL arasında değişmektedir.

Adana İçin Fiyatlar: 1550 TL ile 13000 TL arasında değişmektedir.

Bursa İçin Fiyatlar: 1600 TL ile 13800 TL arasında değişmektedir.

Gaziantep İçin Fiyatlar: 1500 TL ile 13300 TL arasında değişmektedir.

Konya İçin Fiyatlar: 1450 TL ile 12900 TL arasında değişmektedir.

Kayseri İçin Fiyatlar: 1500 TL ile 12750 TL arasında değişmektedir.

Birkaç tane örnek fiyat:

 

 

 

Gelin Saçı Modelleri İçin En İyi Örnekler 

 

1.Uzun Gelinlik Saç Modelleri

 

Uzun saçlar tabiki ilgi çekici ve göz kamaştırıcıdır.  Uzun saçlarla ilgi odağı olmak çok daha kolaydır. Uzun saç modelinde hafif dağınıklık çok çok güzel duruyor. Ayrıca uzun saçlara kesinlikle aksesuar ekleyin, bu basit detaylar saçı ön plana çıkarıyor. Gelinliğinizle beraber çok konuşulan bir özel gün bu saç modeli ile sizi bekliyor.

 

2.Örgülü Taç

 

Örgülü tacı saç renginizle beraber kullanmanızda kesinlikle fayda var. Bu saç modelini ortaya çıkaran saç rengidir. Bunun içinde bu noktaya ayrı bir önem gösterin. Son derece trend bir görünümdür.

 

3.Romantik Dalgalar

 

Dalgalı saç modelleri sade ama hoş bir izlenim katar. Çok fazla detay sevmeyenler için ideal bir seçim olacaktır. Buradaki stil size ilham kaynağı olacaktır.

 

 

4.Romantik Saç Stili

 

Bu mutlu günlerde romantik görünümler vazgeçilmezlerdir. Omuzlara doğru uzayan saçlar ve hafif örgüler güzle bir bütünlük oluşturur. Romantik bir tarz gelinlikle beraber ortaya iyi sonuçlar çıkacaktır.

İlginizi Çekebilir: Nişan Saç Modelleri ve Fikirleri

 

5.Örgülü Gelin Saç Modeli

 

Örgüler de her zaman var olmaya devam edecek. Örgülerle benzersiz saç stilleri oluşturabilirsiniz. Kesinlikle denenmesini önerdiğimiz modeller arasındadır.

 

6.Dağınık Gelin Saç Modelleri

 

Son dönemde bilindiği gibi dağınık stiller çok beğeniliyor ve çok tercih ediliyor. İşte bu trend gelin saç stillerine de yansıdı. Hafif dağınık saçlar artık çok fazla ilgi görüyor. Çok cool ve şık bir görünüm katıyor. Yalnız bu modeli aksesuarla desteklemeyi unutmayın. Kendisine özel bir görünüm katmak isteyenlerin ilk tercihi oluyor.

 

7.Şık At Kuyruğu

 

At kuyruğu olur mu demeyin gerçekten mükemmel şıklıkta olan at kuyruğu saç modelleri var. Bu da işte onlardan bir tanesi. Kullanımı kolay ve son derece zarif bir görünüm katıyor. Kullanacağınız gelinlikle eşleştirdiğinizde ortaya çok iyi görünümler çıkacaktır.

 

8.Örgülü Kabarık Saç Stili

 

Örgülerle hacimli modeller harika görünüyor. Yeni trendlerin başında geldiğini söyleyebiliriz. Saç rengi ile eşleştirdiğiniz de ortaya mükemmel sonuçlar çıkacaktır. Şimdiden tüm bayanlara söylüyoruz bu şekillendirmeyi bir yere not edin.

 

9.Açık Gelin Saç Modelleri

 

 

Saçlarını toplamayı sevmeyenler için ideal bir stil. Açık saçları çiçeklerle ya da aksesuarlarla zenginleştirdiğinizde ortaya çok kusursuz görünümler çıkacaktır. Çok tercih edilenler arasında önde geliyor. Topuzla beraber çok kullanılanlar arasında zirvede.

 

 

10.Duvaklı Gelin Saçı Modelleri

 

 

 

 

Duvaklar ayrı bir görünüm katıyor. Bu şekilde bir aksesuar kullanmak isteyenler için ilham kaynağı olacak modelleri sunduk. Bundan sonra tercih yeni evlenecek bayanların.

İlginizi Çekecektir: Abiye Saç Modelleri İçin Çok İyi Fikirler

 

11.Gelinler İçin Topuz Modelleri

 

Topuz en çok tercih edilenler arasında liste başı. Kendi içerisinde birçok çeşidi mevcut. Sizler için yukarıdan farklı olanların örneklerini sunduk. Gerçekten modası geçmeyecek uzun yıllar sonra bile evlenecek bayanlar tarafından tercih edilecektir. Siz de iyice inceleyip tercih etmeniz gerekenler arasına ön sıralarda yer vermelisiniz.

 

 

12.Gelin Başı Modelleri Tesettür

 

Kapalı bayanlar için öneri sunmadan geçmek olmazdı. Kapalı yani tesettürlü bayanlar için birbirinden şık görünümler mevcut. En son moda stillerinden örnekler erdik bunlardan birini tercih ettiğiniz göz alıcılığı yakalamış olacaksınız.

 

13.Gelinler İçin Dağınık Topuz

 

Dağınıklık ve topuz bir arada. İşte bu stil çok favori. Gelinlikle beraber çok göz alıcı görünüyor. Şıklığı fazlasıyla kafasına takanlar için çok çok eşsiz bir seçim olacaktır.

 

14.Salık Gelin Saçı

 

 

Rahat, gevşek ama bir o kadar da enfes.  Uzun boylu bayanlarda daha harika bir tarz oluşturuyor. Gelinliğiniz bu saç modeli ile uyumlu ise çok güzel bir gelin olacaksınız demektir.

 

 

15.Aksesuarlı Gelin Saç Modelleri

 

Aksesuarlar olmazsa olmazdır. Detaylar özel günlerde kendini daha fazla hissettiriyor. Saçınızda ekstra şeyler kullanmayı sevenler için gerçekten hoş ve klasik bir tarzdır.

 

 

16.Fahriye Evcen Gelinlik Saç Modeli

 

Şu an Türkiye’nin en gözde çiftlerinden olan Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çok merak ediliyor. Fahriye Evcen düğününde sade şık bir saç tarzı kullandı. Saçlarını aksesuarlarla da süsleyerek şıklığına şıklık kattı.

 

 

17.Burcu Biricik Gelinlik Saç Modeli

 

Oyuncu Burcu Biricik evlendi. Güler yüzlülüğü ve sempatik tavırları ile dikkat çeken oyuncu bu özel günde aksesuarlı gelin saç modeli kullandı. Geriye doğru taranmış saç tarzı ile farklılık hedefleyerek kendisine yakıştırmıştı.

 

 

18.Hatice Erdil ve Gelinlik Saçı

 

Hatice Şendil de mutluluğun kapısını aralayan oyunculardan biri. Duvaklı, aksesuarlı ve uzun açık saç modeli tercihi yapmıştı. Askılı gelinliği ile beraber göz kamaştırıyordu. Ayrıca takıları da son derece zarif bir hava katmıştı.

 

 

19.Neslihan Atagül Düğün Saç Modeli

 

 

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu hayatlarını birleştiren ünlüler arasına isimlerini yazdırdılar. Gelinlik saçı Neslihan Atagül’ün topuz idi. Makyajı ve saçı herkes tarafından çok beğenildi.

 

 

20.Burcu Kara ve Tercih Ettiği Gelinlik Saç Modeli

 

Burcu Kara’da evlenenler arasına girdi. En mutlu gününde ise dağınık topuz saç stili tercih etti. Ayrıca aksesuarlarla da saç modelini detaylandırmıştı.

 

 

21.Sinem Kobal Gelinlik Saç Modeli

 

Sinem Kobal Arda Turan’dan sonra başladığı aşk yolculuğuna evlilik ile sonlandırdı ve Kenan İmirzalıoğlu ile evlendi. Saç modeli tercihini ise açık örgülerden yana yaptı.

 

22.Almeda Abazi Gelinlik Saç Tarzı

 

Almeda Abazi Tolgahan Sayışman ile evlendi. Mutlulukları yüzlerinden okunan ünlü bu özel günde çok göz kamaştırıcı idiler. Almeda’nın saç tercihi  ise açık saç modelinden yana idi.

 

 

23.Beyza Şekerci Gelinlik Saç Şekillendirmesi

 

Beyza Şekerci ve Engin Hepileri çifti de dünya evine giren ünlüler arasına katıldı. Bu mutlu günde Beyza Şekerci geriye doğru sade bir topuz seçimi yapmıştı. Gelinliği ise saçına uygun görünümde idi.

 

 

24.Şükran Ovalı Gelinlik Saç Modeli

 

Şükran Ovalı hayatını futbolcu Caner Erkin ile birleştirdi. Bu en özel günde  çiçekli ve duvaklı bir saç görünümü tercih etti. Çok hoş ve güzel bir enerji katmıştı kendisine. Bütün bir görünüm vererek birçok kişiden takdir topladı.

 

25.Pelin Karahan’ın Gelinlik İçin Tercih Ettiği Saç Modeli

 

Evlenen oyuncu bu özel gününde gelinlik için topuz modeli saçları ile dikkat çekmiştir. Birçok kişiden de beğeni sözcükleri gelmişti. Sizde Perihan Karahan’ın stilinden faydalanabilirsiniz.

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?