2023 Koçtaş Mutfak Dolabı Modelleri

2023 Koçtaş Mutfak Dolabı Modelleri

İçindekiler

Bugünkü konumuz koçtaş mutfak dolabı olacak. Bu marka dekorasyon alanında kendi ispatlanmış ve birçok şehirde şubesi bulunmaktadır. Koçtaş mutfak dolapları bayanlar tarafından çok estetik bulunmaktadır. Ayrıca çok fazla da talep görmektedir. Bunda en büyük etken çağa uygun tasarımı olması ve geniş depolama kapasitesidir. Ayrıca her mutfak ölçüsüne göre çok fazla seçenek bulunmaktadır. Koçtaş mağazasına gidip baktığımda bile seçeneklerin fazla olması kafamı karıştırıyor.

Sizin mutfak tipiniz nasıl ise ona en uygunu olanı seçmelisiniz. Bazı kişilere bakıyorum görünümü güzel diye kendi mutfak modellerine uymayan tercihler yapmaktadırlar, bu da son derece yanlıştır. Kullanıcı yorumlarına  baktığımızda da gayet yüksek memnuniyet orana sahip. Bunda en önemli pay da çok kullanışlı mutfak dolapları üretmesinden dolayıdır.

 

 

Koçtaş Mutfak Dolabı Çeşitleri

 

a)Köşe Mutfak Dolabı Modelleri:  L tipi şekilde olan mutfaklar için çok idealdir. Mutfağına tek parça halinde sığmayıp köşeye l şeklinde yerleştirilen mutfak dolabıdır.  Burada önemli olan mutfağınızın şeklidir. Fiyatları 1899 tl ile 9538 tl arasında değişmektedir.

b) Koçtaş Mutfak Boy Dolapları: Boydan daha uzun özellikteki dolaplardır. Daha geniş hacme sahiptir. Mutfağınızın şekline uyuyorsa deneyebilirsiniz. Fiyatları 1599 tl ile 9566 tl arasındadır.

c)Klasik Mutfak Dolapları: İdeal diye tabir edilen normal büyüklükteki mutfaklar için güzel bir öneridir. Fiyatları 2855 tl den başlayıp 14790 tl ye kadar çıkmaktadır.

d)Mini Mutfak Dolabı Modelleri : Bu öneri 1+1 daireler içindir. Yada çok küçük mutfağa sahip olan evler içindir. Gerçekten çok şık ve kullanışlıdır. Fiyatları 979 tl ile 4959 tl arasında değişmektedir.

 

 

 

 

Koçtaş Mutfak Dolabını Tercih Edenlerin Düşünceleri

 

Çok yaygın ağı ve çok şubesi olması beni cezbetti. Araştırmaya başladım ve en uygun modeli tercih ettim. Bu süreçte de renk, kalite, estetik de açıkçası beni daha tercih edilebilir olan Koçtaş mutfak dolaplarına yöneltti. Satın aldık ve kullandık ve çok memnun olduk. Ayrıca servisi de çok fazla ilgilendi. Bunlardan dolayı güvenle tercih edebilirsiniz diyorum. Olumsuz yaşadığım noktalar olsaydı yazardım ama gayet başarılıydılar. Bunun haricinde çalışanlarda son derece ilgili ve samimi yaklaştılar. Sizlerde mutfak dolabı alırken bu markayı göz önünde bulundurun derim.

 

 

Koçtaş Mutfak Dolabı Fiyatları 2023

 

Kendi içerisinde değişen tarzlara ve büyüklüklere sahiptir. Büyüklük ve model olarak değişiklik gösterince fiyatlarda değişmektedir. Koçtaş mutfak dolabı fiyatları 1659 tl ile 89.999 tl arasında değişen fiyatlara sahiptir. Yukarıda saydığımız mutfak dolabı tiplerine göre bu rakamlar değişiklik göstermektedir. Fiyatlar için şunu ekleyelim kesinlikle indirimleri takip edin.

Koçtaş ara ara çok cazip indirimler yapmaktadır bunlara denk getirip ürünü alırsanız çok daha ucuza alabileceksiniz. Çok fazla aceleniz yok ise belirli bir süre takipte olun deriz. Fiyatlar için doğru şekilde kıyaslamalar yaptığınızda da bütçeniz için en uygun olanı bulmuş olacaksınız.

 

 

 

2023 Koçtaş Mutfak Dolabı Modelleri

 

1.Koçtaş Mini Beyaz Mutfak Modeli (Fiyatı : 2819 tl)

 

 

2.Meşe Beyaz Apiratör Modüllü Koçtaş Mutfak Modeli (Fiyatı: 2949.90 TL)

 

 

3.Mürdüm-Beyaz Çift Renkli Mutfak Dolabı (fiyatı:9550 tl)

 

 

4.Endülüs Koçtaş Mutfak Dolabı Modeli 2023 (fiyatı : 8287 tl)

 

 

5.Koçtaş Bianco Hazır Mutfak Modeli (Fiyatı: 3899.90 tl)

 

 

6.Koçtaş Kırmızı-Beyaz Mutfak Dolabı Modeli (Fiyatı : 4480 tl)

 

 

7.Koçtaş Köşe Mutfak Dolabı Modeli 2023 (Fiyatı : 4466 tl)

 

 

8.Koçtaş Krem Mutfak Dolabı 2023 (Fiyatı : 4999 tl)

 

 

9.Beyaz Mutfak Dolabı Önerisi (Fiyatı: 4867 tl)

 

 

10.Koçtaş Mini Hazır Mutfak Dolabı Modeli (Fiyatı : 2199.90 tl)

 

 

11.

 

12.

 

13.

 

 

14.

 

 

İlginizi Çekebilir: 2021-2022 Beyaz Mutfak Modelleri ve Fiyatları

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?