Lamiderm Krem Nedir, Niçin Kullanılır?

Lamiderm Krem Nedir, Niçin Kullanılır?

Herkese merhabalar bugün lamiderm hakkında geniş bilgiler vereceğiz. Lamiderm krem yatak yaraları, güneş yanıkları, enfekte olmamış yaralar, yara ve yanık izlerinin azaltılması, radyoterapi sonrasında oluşan eritem, kozmetik ve cerrahi müdahaleler sonrasında iyileşme ve izlerin azaltılmasını sağlayan etkili bir cilt ürünüdür. Bu krem ayrıca cildi nemlendirir, yaraların iyileşme süresini kısaltır, fibroplast oluşumunu hızlandırır, dokunun daha fazla oksijenle beslenmesini sağlar, mikrosirkülasyon ve kan akımını hızlandırır. Halk arasında lamiderm leke kremi ve lamiderm yanık kremi olarak nitelendirilmektedir. 60 ml tüplerde eczanelerde ve online alışveriş sitelerinde satılmaktadır. İnternet üzerinden de sipariş vermek mümkün. Reçetesiz alınabilen bir cilt ürünüdür. Faydalarından dolayı son dönemde çok fazla tercih edilmektedir. Haks ilaç tarafından üretimi yapılmaktadır. Şimdi de diğer detaylarına bakalım.

 

Lamiderm Krem Nedir?

 

Güneş yanığı, yatak yaraları,  yara ve yanık izleri, kızarıklık enfekte olmamış yaralar durumunda kullanılan etkili bir cilt ürünüdür. Cildi nemlendirme ve dokuları fazla oksijenle besleme özelliği vardır. Ayrıca yaraların iyileşmesi süresini de oldukça kısaltmaktadır. Harici kullanım için uygundur. Deri üzerine sürülerek kullanılır ve başka kullanım şekli de yoktur. Ağız yoluyla kesinlikle bu ilacı kullanmayın. İçeriğinde kortizon bulunmamaktadır. Beyaz-sarı-yeşil kutusu vardır. İnternet üzerinden de bu kremi sipariş edebilirsiniz.

 

Lamiderm Krem İçeriği

 

Bu kremin içeriğinde hangi maddeler var buna bakalım. İçeriğindeki maddeleri araştırabilirsiniz. Kortizon içermeyen bir kremdir bunun altını çizelim.

İçeriği: Trolamin, sıvı parafin, etilen glikol stearat, stearik asit, propilen glikol, avokado yağı, saf su, potasyum sorbat, perhidroksikualen, sodyum-metil-p-hidroksibenzoat, sodyum-propil-p-hidroksibenzoat.

 

Lamiderm Krem Ne İşe Yarar?

 

Bu kremin kullanım alanlarını aşağıda aktardık. Aşağıdaki hastalıklar sizde var ise bu ilacı kullanabilirsiniz. İşte kullanım alanları;

  • Cildi nemlendirir ve ciltten su kaybını en aza indirir.
  • 1. ve 2. derece yanıkların tedavisinde kullanılır.
  • Güneş yanıklarının iyi edilmesini sağlar.
  • Enfekte olmamış yaralar ve yatak yaralarının tedavisinde kullanılır.
  • Yanık ve yara izlerinin azaltılmasını sağlar.
  • Radyoterapi sonucu oluşan eritemin geçirilmesini sağlar.
  • Kozmetik ve cerrahi müdahaleler sonrasında iyileşme ve izlerin azaltılmasını sağlar.
  • Yaraların iyileşme süresini hızlandırır.
  • Fibroplast oluşumunun hızlanmasına katkı sağlar.
  • Dokunun daha fazla oksijenle beslenmesine yardımcı olur.
  • Mikrosirkülasyon ve kan akımını hızlandırır.
  • Ölü dokuların ortadan kaldırılmasına yardımcı olur.
  • Ameliyat sonrasında oluşan izlerin giderilmesini sağlar.

Bu Yazıyla Alakalı İçerikler

Lamiderm Krem Nasıl Kullanılır?

 

-Bu kremin içeriğindeki maddelere karşı alerjiniz var ise bu kremi kullanmaya başlamayın.

-Cilt üzerine sürülerek kullanılır ve kesinlikle ağız yoluyla kullanılmaz.

-Bu kremi kullanmadan önce ellerinizi ılık su ile yıkayın.

-İnce bir tabaka olacak şeklinde sorunlu bölge ve çevresine bu kremi sürün.

-Günde 2 ya da 4 kere sürmeniz yeterli olacaktır.

 

Lamiderm Kremi Kimler Kullanamaz?

 

  • Bu kreme karşı alerjisi olanlar
  • İltihaplı ve kanamalı yaralarda

 

Lamiderm Krem Yan Etkileri

 

İçeriğinde dolayı yan etki riski son derece azdır. Yan etkilerinin gösterilme sıklığı oldukça düşüktür. Bundan dolayı güvenle kullanabilirsiniz.

-Sürülen bölgede ağrı

-Hafif yanma

-Karıncalanma durumu

 

Lamiderm Krem Fiyat 2021

 

Bu kremin fiyatı 31.25 TL‘den eczanelerde ve alışveriş sitelerinde satılmaktadır. Bu fiyat 60 ml içindir ayrıca fiyatlara zaman zaman zamlar gelebilmektedir. Devler tarafından ödenen bir krem değildir. Satın alırken son kullanma tarihine ve ürünün ambalajının zarar görmemiş olmasına dikkat edin.

 

Lamiderm Krem Saklama Koşulları

 

Çocuklardan uzak yerlerde muhafaza edin. Buzdolabına koymayın 20 derecedeki ılık ortamlarda saklayın. Bu kremin bozulduğunu anlarsanız da kullanmadan atın.

 

Lamiderm Krem Hakkında Tüm Sorular

 

Soru 1: Lamiderm Mi, Silverdin Mi?

Cevap 1: İkisi de çok etkili kremlerdir ve muadil diyebiliriz. Lamiderm kullanın yeterli fayda görmezseniz silverdin kullanın.

Soru 2: Lamiderm Krem Sivilce İçin Kullanılır Mı?

Cevap 2: Bu krem sivilce (akne) sorunu için kullanılmaz.

Soru 3: Lamiderm Krem Kaç TL?

Cevap 3: Bu krem 31.25 TL’dir.

Soru 4: Lamiderm Krem SGK Karşılıyor Mu?

Cevap 4: SGK tarafından karşılan bir krem değildir. Reçete edilse dahi SGK tarafından karşılanmaz.

Soru 5:Lamiderm Krem Kullanıcı Yorumları?

Cevap 5: Kullanıcı yorumlarını bir alt kısımda bulabilirsiniz.

Soru 6: Lamiderm Krem Etken Maddesi?

Cevap 6: Bu kremin etken maddesi trolamindir.

Soru 7: Lamiderm Krem Yüze Sürülür Mü?

Cevap 7: Bu krem yüze sürülebilir.

Soru 8: Lamiderm Krem Hamilelikte Kullanımı?

Cevap 8: Bu krem hamilelikte kullanılabilir.

Soru 9: Lamiderm Krem Kortizonlu Mu?

Cevap 9: Bu kremin içeriğinde kortizon yoktur.

Soru 10: Lamiderm Krem Emziren Annelerde Kullanılır Mı?

Cevap 10: Emziren annelerde de bu krem kullanılabilir.

 

Lamiderm Krem Kullananlar

 

Bu kremi kullanan kişilerin yorumları nasıl ve de neler yaşadılar sizlere bunları sunuyoruz. Kullanıcı yorumları son derece önemlidir ve dikkate alın.

Ç.A aktarıyor: Doktorum önermişti kullandım güzel sonuç aldım yara ve yanıkta. Çok iyi bir yara yanık kremi. Ayrıca iz konusunda da çok başarılı.

M.A aktarıyor: Bu kremi üretenlere teşekkür ediyorum çok mucize sonuçlar aldım. Bu kremi sizlere öneririm deneyin. Yara ve iz tedavisinde çok başarılı. Cilde çok fazla faydası olan bir ilaç.

P.T aktarıyor: Bu çok yanık kremine göre çok üstün özellikleri var. Fiyatı da pahalı değil bir kere alın deneyin. Ayrıca yan etki de hiç görmedim.

H.İ aktarıyor: İyi bir krem ama ben tam istediğim sonucu alamadım. Biraz kişiden kişiye değişen sonuçlar olabiliyor buna dikkat edin.

S.E aktarıyor: Düzenli kullanın derim yoksa etkisini tam göremezsiniz. Kullanım kurallarına uyun ve sabırlı olun sonuç veriyor. İz de, yarada, güneş yanığında ve diğer sorunlarda.

E.E aktarıyor: Arkadaşımın önerisi ile aldım trendyoldan kullandım. Kesinlikle sorunlarımı tedavi etti yapanlardan Allah razı olsun diyorum.

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?