2024 İlkbahar-Yaz Saç Modelleri

2024 İlkbahar-Yaz Saç Modelleri

İçindekiler

2024 Bahar ve Yaz Günleri İçin Trend Saç Modelleri

Tüm moda haftaları tamamlandı. Moda haftalarından sonra 2024 saç modelleri için harika öneriler çıktı. Doğal bukleli saç modelleri, dalgalı stiller, dağınık stilleri, düşük at kuyruğu, dağınık örgüler en sık kullanılan 2024 ilkbahar-yaz saç modelleri arasında idi. Saç modelleri dış görünümün en önemli yapısı olduğu da fazlasıyla vurgulandı.

Bunun haricinde sıcak günler için daha serin tutacak stiller seçilmişti. Çünkü mevsime uygun modeller seçilmese idi işlevsel bir öneri olmazdı. Yani kış günleri için önerileri bazı güzel modelleri ilkbahar ve yaz sezonu için yoktu. İşte şimdi de 2024 ilkbahar-yaz saç trendleri neler bunlara bakalım.

 

 

 

İlkbahar-Yaz 2024 Bayan Saç Modelleri

 

1.Tabandan(düşük) At Kuyrukları

 

Yüksek at kuyrukları ile düşük at kuyrukları arasında fark büyüktür. Tabandan at kuyrukları daha klas ve kadınsıdır. Romantik ve rahat görünüm olduğu için hem gündüz hem de gece kullanılabilme özelliğine sahiptir. Genel görünümler içinde çok temiz ve düzenli bir stil oluşturur. Bahar ve yaz günleri 2022 içinde çok kullanışlı bir stildir. Birçok koleksiyon tanıtılırken de bu saç tarzını fazlasıyla gördük.

 

 

 

2.Bükülmüş Saç Modelleri

 

Şık görünümlü, rahat havalı bir saç stili ile dikkat çekilmek için tasarlanmış saç modelidir. Saç tellerinin harika dökülmesi ile yumuşak bir o kadar da baş döndürücü görünmesini sağlayan saç şekillendirmesidir. 2024 yılının favorileri arasındadır.

 

 

 

3.Islak Saç Modası

 

Havuzdan ya da denizden çıkmış görünümü veren bu saçlar geçen sezonla beraber çok trend haline geldi ve bu yaz sezonu da etkisini devam ettirecek. Geriye ya da yan tarafa şekil verilerek harika bir görünüm sağlanabilir. Özellikle düğünler, nişanlar ve davetler için eşsiz bir seçim olabilir. Ayrıca yaz ve bahar günleri içinde çok ideal.

 

 

 

4.Çekici Uzun Saç Stilleri

 

Saç boyları bir miktar uzuyor bunu ilkbahar ve yaz günleri de göreceğiz. Uzun saçları farklı şekillerde kullanarak göz alıcı görünümler 2023 bahar-yaz saç trendleri arasındadır. Doğal ve dengeli görünümlerin öne çıktığı uzun saçlar daha bir ilgi gördü diyebiliriz. Birçok saç tasarımcısının çekiciliği de saçlarla öne çıkardığını gördük.

 

 

 

5.Pixie Saç Kesimi

 

Pixie saç kesimini birkaç sezondur görüyoruz ama bu sezon birazcık güncellemelerle karşımıza çıktı. Bayan kalıcı bir saç modeli olduğunu da kanıtladı. Kısa saç kesimi isteyenler için bir öneri idi. Çocuksu ve dalgalı olanlarında daha fazla ön plana çıktığını söyleyebiliriz. Armani kısa saçlarla daha sofistike ve düzenli bir görünüm elde etmek için bu tarzı bu şekilde seçmişti. Tom Ford, Moschino gibi markalarda bu saç tarzını kullananlar arasındaydı.

 

 

 

6.Kase Saç Kesimi

 

60’lı yılların kase kesimli saç modası geri döndü. Moda haftalarının pistlerinde sıklıkla gördüğümüz bir kesim idi. Dairesel kısa kesimli bu öneri bazı yüz yapıları için göz doldurdu. Uçları hafif dalgalı ve biraz boyunu uzatarak daha şık bir görünüm verilerek günümüze uyarlanmıştı. Özellikle kısa saçları seven bayanlar için güzel bir tercih olabilir.

 

 

 

7.Pırıltılı Saç Modelleri 2024

 

İlkbahar-yaz 2023 saç modellerinden biri de bu idi. Saçları parlak hale getiren parıltılı parçalar bu şekilde çok göz kamaştırıcı bir görünüm veriyordu. Saç tellerinizin göze çarpmasını istiyorsanız parıltılı saç stilini kullanmalısınız. Bunun yanında taşlarla da ince bir hat oluşturup çok farklı bir tarz oluşturabilirsiniz. Özel yerlerde giderken kullanılabilecek harika bir stildir. 2024 Abiye Saç Modelleri

 

 

 

8.Dağınık Örgülü Saç Modelleri

 

Sevimli ve bebeksi görünümler için dağınık değişik örgüler kullanılabilir. Hafif sert bir bakış açısı yaratıyormuş gibi görünse de son derece harika bir stil oluşturur. Alın bölgesi açık ve kapalı şekillerle de kullanılabilir. Ayrıca arkadan at kuyruğu yapılarak daha rahat tarzlar oluşturulabilir.

 

 

 

9.Basit Dağınık Stiller

 

Havanın sıcak olduğu günler daha kolay bir tercihle iyi görünmek isterseniz bu dağınık basit stilleri deneyebilirsiniz. Her zaman düzenli bir saç stiline ihtiyacınız yok. Bunun içinde hafif dağınık ama tarz görünümlere ihtiyaç var. Dağınık saç tellerini arkadan at kuyruğu ile toplayarak güzel bir kombin yapıp kullanabilirsiniz. 2023 bahar-yaz sezonu için size güzel bir öneri diyebiliriz. Karar artık sizin.

 

2022 İlkbahar-Yaz Saç Renkleri

 

 

10.80’li Yılların Saç Modelleri

 

80’li yıllarda kullanılan bu saç modelleri tekrar geri döndü. Hacimli, dağınık kıvrılmış stiller harikulade görünüm veriyor. Gucci koleksiyonlarını tanıtırken bir çok kez bu saç modelini kullandı. Bunun yanında diğer koleksiyonlarda da bu şekillendirmeyi çok fazla olmasa da gördük. Farklılık ve yeni bir görünüm için deneyebilirsiniz. Bunun yanında günlük kullanım içinde uygun.

 

 

 

11.Donut Topuz Saç Modelleri

 

 

12.El Değmemiş Zahmetsiz Saç Modelleri

 

 

13.Şık Örgülü Topuz

 

 

14.Benzersiz Örgülü Saç Modelleri

 

 

 

 

 

15.Önden Tam Ortadan Ayrık Saç Stilleri

 

 

16.Yana Yapıştırılmış Saç Modelleri

 

 

17.Önden Görünen Örgülü Saç Modelleri

 

 

18.Hacimli Doğal Saç Modelleri

 

 

19.Geriye Jölelenmiş Saçlar

 

 

20.Romantik Tarzlar

 

 

21.Hacimli 60’lı Yılların Saç Modelleri

 

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?