2023 İstikbal Bebek Odası Takımları

2023 İstikbal Bebek Odası Takımları

İçindekiler

Bebek demek mutluluk demektir, hayattaki en mutlu olduğumuz anlar bebeğimizin dünyaya geldiği zamanlardır. Tabiki bundan sonrası için bir şeyler yapmak gerekmektedir. İşte bunlarında başında bebek odası takımları gelmektedir. Bu konuda kararsız yaşayabilirsiniz acaba hangi markayı seçsem diye. İşte bugün bu konuda size güzel bir öneri sunacağız. İstikbal bebek odası çok güzel özelliklere sahip ve de müthiş estetik tasarıma sahip.

Kataloğunu incelediğimizde gerçekten göz alıcı ve evin yeni üyesi için harikulade görünümler düşünüldüğünü gördük. İstikbal bebek odası takımları renkleri ile ve çizgileri ile odalara farklı bir görünüm kazandıracaktır. Odanız için en uygunu hangisi ise ona göre seçim yapabilirsiniz. Bu konu hakkında diğer ayrıntılara da bakalım.

 

 

İstikbal Bebek Odası Seçiminde Nelere Dikkat Etmeli?

 

Seçim yaparken basit ama etkili noktaları aklınızdan çıkarmayın. Dikkat etmeniz gerekenler tek tek sıraladık, bunlara dikkat ederek daha doğru tercihler yapabilirsiniz. İşte o noktalar;

  • Renk seçimine önem verin ve odanızı rengine göre tercih yapın.
  • Tüm modelleri inceleyin iyi bir kıyaslama yapın.
  • Fiyatlar mağazadan mağazaya değişiklik gösterdiği için birkaç mağazadan teklif almayı unutmayın.
  • İndirimleri takip etmenizde yarar var, indirimlerden çok daha uygun fiyatlara ürünleri alabilirsiniz.
  • Alım yaparken mobilyanızı iyice inceleyin çünkü bazen fark edilemeyen hatalar ya da sorunlu noktalar olabiliyor.
  • Estetik öğelere önem verin, detaylı tasarımları tercih edin.
  • Bebek için uygun olan tasarımları seçmeye özen gösterin.

 

 

Fiyatları Ne Kadardır?

 

En çok sorulan diğer bir soru da İstikbal bebek odası fiyatları olmaktadır. Aldığınız parçalar göre fiyatlar değişiyor, istediğiniz parçayı alıp istemediğinizi almama hakkında sahipsiniz. Ortalama olarak ise 28500 TL ile 99000 TL arasında değişen fiyatları vardır. Aldığınız parçaya göre de bu rakamlar artıp azalacaktır.

 

 

Modelleri ve Tüm Özellikleri

 

1.Arya Bebek Odası

 

Bebek karyolası, üç kapaklı gardırobu, şifonyeri  ile müthiş bir uyumu var. Geniş depolama hacimleri ile son derece kullanışlı. Çok tatlı ve modern görünüme sahip. Birçok odaya için ideal ölçülere sahip kesinlikle tavsiye ederiz.

 

2.Sweety İstikbal Bebek Odası Takımı

 

Biraz daha detaylı bir modeldir. Desenleri, rengi, çizgileri ve camlı  dolabı ile beraber iyi bir kombin oluşturuyor. Ekstra tablo gibi aksesuarlarla beraber odanıza çiçek açtırabilirsiniz. Bebeğiniz için çok güzel bir oda vaat eden bir tasarım olduğu kesin. Pembe ve mavi rengi de ayrı bir güzel.

 

3.Flora Bebek Odası

 

 

Malzeme kalitesi ve birden fazla renk kombinasyonu ile eşsiz bir tasarımdır. Beşiğin sallanan yapısı ve alt kısımda şık çekmeceleri ile göz dolduruyor. Birçok fonksiyonel özelliğe sahip, ayrıca çekmecelerin hızlı kapanmasını önleyen sistem mevcut. Doğal malzemelerde yapılmış bu ürün tam çevre dostu.

 

4.Santino Bebek Odası Modeli

 

 

Detaylara önem verilmiş bir görünümdür. Modern detayları ile son derece hoş bir etki oluşturuyor. Çift renkli yapısı, kaliteli malzemesi ile göz dolduruyor. Kapaklarda lambiri ile görsellik daha çekici kılınmış. Ayrıca temizlemesi çok daha kolay bir modeldir. Titiz olan bayanlar için idealdir.

 

5.Perla Bebek Odası Takımı

 

 

Son derece yerli yerinde küçük şirin bir tarz. Açık renklerinin daha hoş göründüğünün altını çizelim. Büyük odaları olmayanlar için önereceğimiz modeldir. çok fazla geniş bölmeleri yoktur. Bölmeli tarz isteyenler diğer modellerden birini seçmelidir.

 

6.Trend Bebek Odası

 

 

Erkekler için sarı kız bebekler için ise pembe renk seçimi vardır. Gardırobunda raflı bölmeleri geniş bir depolama yapısı vardır. Adı üzerinde trend bir modeldir. Son derece zarif görünümlü ile güzel bir etki sağlıyor.

İlginizi Çekebilir: İstikbal Oturma Grubu Modelleri

 

7.Gold Bebek Odası

 

 

Sıra dışı bir tarz kusursuzu arıyorsanız altın diye tabir edilen bu modeli kullanmalısınız. Diğer modellere göre ekstra özellikleri olan son derece mükemmel bir şıklıktır. Görüp de beğenmeyen kişi bulamayacaksınız. Modern evler ve odalar için en uygun seçenektir. Kolay temizlenmesi ve çok kullanışlı yapısı ile her açıdan kusursuz.

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?