2024 Nevacolor Renk Kataloğu

2024 Nevacolor Renk Kataloğu

İçindekiler

Tüm saç rengi sever bayanlara kocam bir selam diyerek konumuza giriş yapıyoruz. Bilindiği gibi saç boyalarının birçok markası vardır. Bu markaların sunduklarını boyaları, numaraları ve fiyatlarını sizler için derledik. Neva color renk kataloğu çok fazla zengin ve çeşitli. İçerisinden tercih yaparken zorlanacağınızı düşünüyoruz.

Nevacolor saç boyası renkleri hem kaliteli hem de istediğiniz tonu yakalamanıza yardımcı oluyor. Bu renk kartelasını tek başında size sunarak seçim yapmadan iyice incelemenizi sağlamaya çalıştık. Aşağıda bunların nasıl görünümler olduğunu numaraları ne ve fiyatları ne hepsini paylaştık bu bilgiler işinizi kolaylaştıracaktır.

 

Renk Kartelasındaki Boyaları Nereden Alabilirim?

 

Aşağıda sunduğumuz saç boyalarını nereden alabiliriz diye çok fazla soran mevcut. Bunları internet üzerinden nevashop isimli internet adresinden ya da kozmetik mağazalarından rahatlıkla satın alabilirsiniz. Ayrıca avmlerde birçok kozmetik dükkanları mevcut buralarda tüm çeşitlerini rahatlıkla bulabilirsiniz. İnternet üzeri siparişlerde fiyatlar biraz daha uygun olmaktadır, ayrıca kargoda 50 TL üzerinde ücretsizdir.

 

 

 

Saç Boyalarının Fiyatları Nasıldır?

 

Markanın fiyatları da son derece idealdir. Cep yakmayacak cinsten güzel bir fiyat listesi vardır. ortalama olarak fiyatlar 59 TL’den başlayıp 420 TL‘ye kadar çıkmaktadır. Burada fiyatların değişkenlik göstermesinin sebebi de boyaların miktarları, özellikleri, aldığın yer etkili olmaktadır.

 

 

Boya Seçiminde Nelere Dikkat Etmeli?

 

İşte bu nokta çok önemlidir, çünkü gelişi güzel çok fazla tercihler yapılıyor. Bu durumda sonuçların kötü olmasına sebep oluyor ve sonuç olarak boyalar suçlanabiliyor. Yalnız durum tersine siz kendi cildinize, kendi yüz şeklinize, kendi göz renginize hatta kendi tarzınıza göre saç rengi seçmediğiniz için sonuçta mutsuz oluyorsunuz. Bu konuda size yakışan renkler hangisi bunu bilmelisiniz.

Bunun içinde size yardımcı olacak saç renkleri kategorimize göz atabilirsiniz. Size sunacağımız Nevacolor ürünlerini de buna göre seçmelisiniz. Beğendikten sonra bu boya rengi bana yakışır mı diye araştırma yapmalısınız. Bunun sonucunda da yaptıracağınız saç rengine karar vermelisiniz. Zaman ilerledikçe artık saçlardaki rengin görünümümüzü ne kadar değiştirdiğini daha iyi fark ediyoruz.

Bunun içinde doğru seçim şarttır. Ayrıca yaptıracağınız boyayı mutlaka kuaförünüzle de tartışmalısınız. Hatta eksi ve artıları nelerdir, artıları fazla ise yaptırmalısınız. Ayrıca yaptırdığınız renkleri taşımanız da gerek, yoksa sonuç hüsran olur.

 

İlginizi çekebilir: Sarı Saç Rengi ve Tüm Tonları

 

2023 Nevacolor Premium Kalıcı Krem Boya Kataloğu

 

Kalıcılığı yüksek olan, kaliteli bir o kadarda ekonomik olan bir karteladır. Bu seri premium yani bir üst seviye olarak düşünülmüştür. Son derece doğal ve tam tonlar mevcuttur. Saçları kesinlikle yıpratmadan, uzun süre kullanıma uygun şekilde tasarlanmıştır. İçerikleri çok fazla testten geçmiş ve cilt için son derece uygundur. Denediğinizde saçlarınızdaki yumuşaklığı ve parlaklığı net bir şekilde hissedeceksiniz. Sözleri daha fazla uzatmadan bunlar neler hemen bakalım.

Fiyatları: 39.72 TL ile 154.99 TL arasında değişmektedir.

 

1.Mavi Siyah (1.1)

 

2.Siyah (1.0)

 

3.Koyu Kestane (3.4)

 

4.Koyu Kahve (3.0)

 

5.Kızıl Kestane (4.5)

 

6.Türk Kahvesi (4.7)

 

7.Patlıcan Moru (4.20)

 

8.Kahve (4.0)

 

9.Açık Kestane (5.4)

 

10.Kışkırtıcı Kahve (5.7)

 

11.Sultan Kahvesi (5.15)

 

12.Şarap Kızılı (5.66)

 

 

13.Açık Kahve (5.0)

 

14.Fındık Kabuğu(6.3)

 

12.Çikolata Kahve(6.7)

 

13.Orkide Moru (6.20)

İlginizi Çekebilir: Kızıl Saç Rengi ve Tüm Tonları

 

14.Soğan Kabuğu (6.45)

 

15.Kor(ateş) Kızıl (6.66)

 

16.Sıcak Çikolata (6.77)

 

17.Koyu Kumral (6.0)

 

18.Küllü Kumral (7.1)

 

19.Karamel Kumral (7.3)

 

20.Karamel (7.7)

 

21.Altın Kahve (7.65)

 

22.Altın Karamel (7.334)

 

23.Kumral (7.0)

 

24.Küllü Açık Kumral (8.1)

 

25.Altın Sarısı (8.3)

 

26.Açık Karamel (8.7)

 

27.Bal Köpüğü (8.32)

 

28.Sultan Bakırı (8.44)

 

29.Açık Kumral (8.0)

 

30.Açık Altın Sarısı (9.3)

 

31.Çok Açık Kumral(9.0)

 

32.Açık Şampanya Sarısı (10.31)

İlginizi Çekebilir: Bakır Saç Rengi ve Tonları

 

33.Doğal Açık Sarı (10.0)

 

34.Yoğun Doğal Açıcı (12.00)

 

35.Aşk Alevi (66.46)

 

34.Füme Gri

 

35.Gümüş Gri

 

36.Röfle Seti

 

2024 Nevacolor Doğal Renkler Serisi Kalıcı Krem Saç Boyası Kataloğu

 

Bu seri de doğal tonlardan oluşuyor ve krem saç boyasıdır. Krem boya kullanmak isteyenlerin sıklıkla tercih ettiği bir marka ve çeşittir. İşte size tüm detayları!

A.

 

B.

 

C.

 

D.

 

E.

 

F.

 

G.

 

H.

 

I

 

İ

 

J

 

K.

 

L.

 

M.

 

N.

 

O.

 

Ö

 

P.

 

R.

 

S.

 

Ş.

 

T.

 

U.

 

Ü.

 

V.

 

Y.

 

Z.

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

1 Yorum

  1. Ben nevanın boyalarını saçımı yıpratmaması aksine canlandırıp parlatması yönüyle aşırı seviyorum kesinlikle bi çok uygun fiyatlı yabnacı markaya göre daha iyi

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?